• Dinamosaurus
    39
    Ja mislim da Garcija želi igrače koji su dobri s loptom i igraju dobar presing

Tako je Istra igrala, brza s loptom i dobro uvježbana

Problem je što u Hajduku očito brojni igrači nisu takvog tipa, i zato je izabrao ovakav sastav, jer je najbliži toj njegovoj filozofiji

Puki je super igrač ali vjerojatno je problem što s loptom nije dovoljno dobar za Garciju, to je moje mišljenje

Hoće li ovaj projekt upalit ili ne, živi bili pa vidjeli
  • Efes Pilsen
    11.9k
    problem je jedino sto ga vec treci rok ne pustaju ahahaha Znaci ne uklapa se, navodnih 5 im nije bilo dosta i na kraju ce s ovom minutazom docekat raskid ugovora
  • Mr Anderson
    13k
    Ne znam što Garcia želi, ali ovo je baš spora ekipa. Možda ih misli umrtviti, ubiti od dosade pa da im Livaja pikne neki gol. Baš loše izgleda to na papiru.
  • Dinamosaurus
    39
    mislim da je ponuda prošlog ljeta za njega bila 7, a ne 5 mil, i odbili su jer su htjeli 10

Danas to izgleda suludo
  • Noel
    13.7k
    Pogledajte taj kadar.. da nema Livaje borba za opstanak..
  • Mr Anderson
    13k
    Pukstas isto ima problem jer nema definiranu poziciju. Nije pravi vezni, nije špica, nije krilo. Može pokriti više pozicija, ali niti na jefnoj nije klasa. Nešto ko Kačavenda kod nas.
  • OsamŠest
    5.8k
    Nije tema klade, ali hendikep (0:1) 1 je kvota 9,20..
  • Mr Anderson
    13k
    Po meni, X je najizgledniji.
  • San Lorenzo
    20.1k
    Tko prenosi, vidim ima neki azerbajdžanski kanal, ali to mi šteka?
  • Noel
    13.7k
    Ivušić - Nevistić
    Sigur -Mikić
    Skelin - Živković
    Šarlija- Perić
    Hrgović- Perković
    Capan - Pavić
    Krovinović - Bulat
    Kalik- Soldo
    Brajković - Topić
    Skoko - Patrik Horvat
    Livaja - Petković

Zamislite da smo mi krenuli u prvoj službenoj utakmici sa ovih 11. Sa tim da je ovaj naš sastav jači nego ovaj njihov na skoro svim pozicijama. Iskreno dođe mi žao malo ovih njihovih navijača pa ja bi se prijavio da me zatvore da ne gledam ovu sezonu da sam na njihovom mjestu.
    Ovaj njihov kadar je stvarno jeziv kolko je slab.
  • Dinamosaurus
    39
    Možda su se malo kasno sjetili gurati mlade
  • Zg123
    2.1k
    Al kako se tovari predstavljaju kao narodni klub a ne mozes pogledat tekmu bez da platis doslovno gledaju kako da ocerupaje sve svoje ovce od navijaca
  • Noel
    13.7k

Upravo to. Ljudi koji su članovi i godišnjaci bi trebali imali besplatan pristup klupskoj televiziji. Meni je ne jasno da puše te fore. Nije dovoljno kaj par stotina eura daješ u klub godišnje nego daj još i plati klupski kanal. Stvarno su ovi dole kreteni i ovce.
  • rokikaciga
    3.1k
    Hvala mom provajderu IPTV-a kaj ima i HDTV u ponudi :heart: Sada mogu gledat ovu sramotu za "dzabe"
  • San Lorenzo
    20.1k
    Sve osim uvjerljivog poraza će biti prvorazredna senzacija i najveći europski uspjeh hajduka još od poraza od Rome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.