• Paggini
    57.5k
    "thought police"Mr Anderson

mudraci odmah komentirajuMr Anderson

Kao i dinamovci što se "kurče", previše se i ti kurčiš, pogotovo za nekog tko je kao uvrijeđena frajla napisao ogroman post kako odlazi s foruma, ali eto ipak neće nego će se praviti pametan.

Na tvoj komentar sam se nadovezao na dio sa kurčenjem i napisao da naše kurčenje ima uporišta u našoj povijesti, ostatak posta sam se nadovezao na ova misljenja da Rijeka ima bolji kadar od nas, kao i znojenja oko Pajazitija i ostalih. To nisi ti pisao, jelda? Pa onda se ne odnosi na tebe.
  • Zg123
    2k
    Drzavo reaguj, hitno treba sagraditi jedan kamp Hajduku. Mozda da gradjani RH pocnu skupljati donacije i za neki ulazni transfer?
  • Str1nger Bell
    2.3k
    Znaci ova Raquelina kujica je veci dio teksta posvetio Al Shababu nego tovarima.
  • Toni90d
    1.9k
    Kad se misli Turudić ili bolje rečeno Tovardić uključiti u nadzor Hajduka i procesuirati kršenje zakona Republike Hrvatske?
    Četnik-mafijaš iz sela pored Skradina se postavio kao predsjednik kluba, a za to nema ovlasti, jer je on samo predsjednik nadzornog odbora. Čak nije ni to, jer još nije potvrđen na skupštini kluba.

Za koliko duga je Šibenik letio iz lige? Za koje mizerne novce ne daju klubovima licence za igrati 1. i 2. Ligu, a ovi dolje su dužni kao Grčka.

Samo pošteno, dugom cestom, pošteno i čista obraza :vomit:

Kolaps kod njih i u državnim ustanovama!
  • Mali dioničar
    17.7k
    Za koliko duga je Šibenik letio iz lige? Za koje mizerne novce ne daju klubovima licence za igrati 1. i 2. Ligu, a ovi dolje su dužni kao Grčka.Toni90d

Postoji razlika izmedju situacije kad vjerovnik traži naplatu i situacije kad vjerovnik prolongira plasman.
  • Toni90d
    1.9k
    Postoji razlika izmedju situacije kad vjerovnik traži naplatu i situacije kad vjerovnik prolongira plasman.Mali dioničar

To mi je jasno. Ali ako su tako "strogi" kod davanja licenci za nastupanje HNS natjecanjima, gdje traže stabilno poslovanje i isplaćivanje plaća, koji k*rac ove štite a na rubu su bankrota, gdje su isto plaće kasnile i igračima i radnicima u klubu.
  • Mali dioničar
    17.7k

Ma meni je to zazivanje bankrota Hajduka malo dosadilo.

Ljudi su d.d. i mogu se dokapitalizirati lijevom rukom.

Imali smo sezonu sa 65 osvojenih bodova, jedan više od njih i još smo u modu sprdanja s Hajdukom. Uz negativan medjusobni omjer sa duplo većim budžetom.

Ja se ne bih sprdao s njihovim financijama jer mi to nema smisla i to se lagano sanira s njihove strane. Samo Tommy ima dobit 25 milja eura godišnje.

Sprdao bih se suštinski i načelno, recimo činjenicom da je klub koji je “kontra sistema” angažirao odvjetnički ured tate predsjednika UEFA-e u zaštitu od 3 zaštitara i da od 100.000 članova ne mogu složiti dvije liste za izbore, to da.
  • Toni90d
    1.9k
    Ma meni je to zazivanje bankrota Hajduka malo dosadilo.

Ljudi su d.d. i mogu se dokapitalizirati lijevom rukom.
    Mali dioničar

Kao što su sa Tommy-em napravili? Onima kojima duguju, upisati u kapital kluba, pa tim istima prijetiti nasiljem ako ne odluče prodati dionice NH.

Da su u stanju bilo šta novčano napraviti, nebi imali dug visok skoro kao temeljni kapital.

Ja vjerujem da Tommy više neće ulaziti u deal sa njima, jer način na koji je on prepustio dionice kluba NH, nebi nijedna normalana firma napravila, a nije tajna da su padale prijetnje.

Sprdao bih se suštinski i načelno, recimo činjenicom da je klub koji je “kontra sistema” angažirao odvjetnički ured tate predsjednika UEFA-e u zaštitu od 3 zaštitara i da od 100.000 članova ne mogu složiti dvije liste za izbore, to da.Mali dioničar

Imaju oni još više materijala za sprdnju. Samo otvaram temu gdje se radi o ozbiljnim poslovnim stvarima, gdje male "ribe" propadaju, a ove se niti gleda, a gori su nego svi ostali nogometni klubovi skupa, od amatera do prve lige.

A to što smo mi podbacili, to je naš problem, za koji se nadam da je riješen ili će biti riješen najkasnije do početka proljetnog dijela prvenstva.
  • Crni86
    12.3k
    Di je Pajaziti?? Culi da treba odstetu platit a? Haha
  • Ivdzo11
    7.6k
    sutra navodno on i Karacic
  • über alles
    1.9k
    Kaj cemo mi ko kolektiv bez fetaia u ligi ?
  • Hnlovac
    2.6k
    zadovoljiti se s Mariom Marinom...
  • Mr Anderson
    12.7k
    U jednoj sezoni ostali bez Blagojevića i Fete. Previše za ovako malu ligu. Bože, uzmi Kalika, ali nam ostavi Marinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.