• Mr Anderson
    12.6k
    Bit ce tragicno ako budu imali boljeg golmana od nasPacho

Tragično je jedino da ti i tebi slični kmečite i drhtite ko pichkice radi ovakvih gluposti mjesec dana prije početka prvenstva.
  • skener
    4.7k
    HNK GORICA je nakon 38 godina odlučila promijeniti travnjak, koji je posljednjih nekoliko sezona bio učestala meta kritika. Isti travnjak je u uporabi još od 1987. godine kada je održana Univerzijada, a sada će napokon biti zamijenjen.

Gorica će u obnovu krenuti poslije susreta protiv momčadi Nogometnog sindikata, a trebat će im vremena za provedbu radova. Zbog toga je Gorica bila primorana zamijeniti domaćinstvo utakmice drugog kola nadolazeće sezone SHNL-a s Hajdukom.

Splitski klub će tako biti domaćin u svakoj od uvodne tri utakmice nove sezone.
  • sport
    4.9k
    Naravno,prvenstvo je sada regularno.
  • Dinamosaurus
    30
    Isti travnjak je u uporabi još od 1987. godine kada je održana Univerzijadaskener

Zastrašujuće
  • vjeko1701
    16.4k
    Da sam Vejić, rekao bi - sasvim slučajno, jel.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Zanimljivo. Treba ih pogurat malo pošto nema Livaje.
  • badjibadara
    6.2k
    Vukovar dobio Saraj'vo 3:0

250705122.4_xxl.jpg?v=1751735530
  • Felip
    577
    Iskreno mi je iznenađenje da se Karačić ozbiljno spominje u kontekstu Hajduka. Nije mi djelovao kao igrač koji bi otišao dole, sad ne znam možda si je blizak s Kalikom s obzirom da oba imaju australsko državljanstvo.
  • Mali Zeus
    18.2k
    koji je k nekim ljudima danas.
  • Dudu 9
    757

Mislio sm da se Vlado Boban zajebava kad je rekao u jednom UPU podcastu da nisu mjenjali travnjak od Univerzijade. Kad ono ljudima stvarno nije palo napamet promjeniti travnjak 38 godina.
    Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao.
  • rokikaciga
    2.7k
    Ne vjerujem da ce Kara dole ic. Ali ovo mu je posljednji vlak za nesto ozbiljnije i vece od Lokse. On je isto luda glava, ocekujem incident s Livajom unutar mj dana ako stvarno ode tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.