• E46
    1.6k
    ruku na srce, netko ce morat i otic.
  • hardek
    5.1k
    Karacica bi ja stavio u rang Gode. Dobar back-up za bočnu poziciju ako ciljaš visoko. Ali oni ako prodaju Sigura i računaju s Karacicem kao startnim bekom to već nije neki posao.

Pajaziti ima jako mali uzorak utakmica i to za Goricu i može bit top ili flop. Ne vjerujem da će biti neko instant pojačanje ali dobar za rotaciju.

Ivušić je stvarno pojačanje i iskreno nebi imao ništa protiv da smo ga i mi uzeli. Neva može biti odličan ali isto tako može biti meh + sklon je ozljedama. Ivušić je puno sigurniji pick.
  • miro
    6.8k
    Ja sam i racunao da oni prodaju Sigura, pa mi se Karačić čini skroz solidna zamjena, iskusan s odličnim udarcem i centaršutom. Ivušić je za klasu bolji od Lučića (i Banića koji se spominjao), a Pajaziti je isto tako upgrade na Kalika
  • rakurs
    1.6k
    I s Rebićem pregovaraju.
  • Crni86
    12.2k
    Lako za karacica i pajazitija, ali da mi je cut na koju foru dolazi Ivusic.

Cini mi se da ima ugovor s Pafosom bar jso sezonu ili dvije. Treba platit neku odstetu klubu koji igra kvale za lp. Bar milju eura, nemaju oni te pare.

Rebićem pregovaraju.rakurs
    Auuu moze, pa zamisli nakon prvog poluvremena kad se on i livaja pobe medusobno. To ce biti top. Nisu oni nista naucili.
  • Omake
    10.2k
    Apropo ovaj APS Holding. Mogao bi Livaja obrnutom putanjom Rockya Balboe. Rocky na početku serijala bude mišić za utjerivace dugova, pa on da tek postane sportska zvijezda. Ovaj je na Bledu demonstrirao da ima kapaciteta da i za APS zaigrao ako zatreba.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Ma kakav Ivušić. Prvo, ima ugovor još 2 godine i Paphos ga nebi pustio ispod 2 milje. Drugo, bio sam čitao intervju s njim kad je pričao da tamo ima višestruko veću plaću nego u Osijeku. A to sigurno nije manje od milje godišnje.
  • nwankwo646
    642
    Samo, šta će im ova pozajmica kad će upravo proknjiziti Vuškovića??? :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    988
    Ako Ivušić ode dole, a mi smo na Nevistiću to je za novog Mislava Bagu kolektivnog
  • bbb medimurje
    4.1k
    Znaci odsteta za pajazitija, odsteta za karacica, odsteta za ivusica
    Od kud?
  • Filip85
    298
    Pa znaš da jedan poziv LJPV-a otvara sva vrata :rofl:
  • Dendle71
    178
    APS CREDIT FUND BLA BLA BLA....ima se, može se.
  • Pacho
    2k
    Bit ce tragicno ako budu imali boljeg golmana od nas
  • E46
    1.6k
    Dobro daj koji vam je kurac ljudi neko da ovo cita neutralan reko bi kak se mi bojimo njih. Koga se mi bojimo??? Vec sam negdje pisao kad se sjetim da npr Rpg cuva Šegu a Vinlof Durdova(?) ili da recimo tog izvikanog Pajazitija ce markirati Ljubicic nemam uopce straha, a da ne govorim recimo Vidovic/Stojkovic na njihovu desnu stranu obrane ili nas novi napadac na Sarliju mutavog ko kurac. Nemaju srbina livaju prva dva kola a kad se vrati u kadar Galesic ce se isprskat po njemu ko sto je svaki put do sad prosle sezone, zajebite njih bavite se Dinamom. Njima jebo pas mater bolesnu iskompleksiranu kao i tom srpskom izmetu viskovicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.