• criticus
    4.2k
    mislim da je došao kao privatna osoba, ne kao predstavnik dinama službenoNKDZ86

Budući da je Plavko tu i prihod ide za Palčiće za koje skuplja zaklada Nema predaje prije da je bio kao predstavnik Dinama. Ali za mene čak nebitno, netriba nitko iz kluba adidas reklamirat čak ni privatno. U svakom trenutku oni klub predstavljaju, pogotovo predsjednik uprave i bilo bi u redu da i na ovakvim manifestacijama dođu ili u civilu ili ako nose opremu kluba da dođu u službenoj opremi. Čak recimo ovdje bi bilo fora da je doša u novoj Purger kolekciji i promovira je.

Subjektivan sam oko Zvone jer je to Zvone Boban! Ali da je bilo ko drugi s pravom bi ga se iskritiziralo ovdje, tako da moram i ja :sad:.
  • Ludovic IX
    9k
    stav prema castore-u možda.. jer casual roba od castore-a je katastrofa tj ponuda je katastrofa. adidas majce sam kupio kak su izašle a castore niti jednu. ove godine sam kupio samo nebrendirane majice u shopu i klincu dres sa gaćama i štucnama
  • BBB Mataa998
    2.6k
    tako da moram i jacriticus

Stvar je u tome da bas ne moras. Evo ja sam odmah primjetio da je u Adidas opremi i svejedno mi je. Neka Castore napravi obicnu kvalitetnu majicu sa grbom Dinama i kupovat ce se
  • NVKOD
    5.6k
    Navodno Dominguez nema jedan kuk. — sarenicvjetic

Lako za kuk, ja sam čuo da je Dominguez glasa za Podemos — Omake

Lako za kuk, ja sam čuo da Dominguez nije profesionalni nogometaš i da nam ga je preporučio George Weah preko telefona — Paggini

Lako za kuk, ja sam čuo da Dominguez voli šarene cvjetiće brati. — Shkera

Lako za kuk, ja sam čuo da Zdravko ima 50% od Dominguezove plaće — Dubbbrava

Lako za kuk, ja sam čuo da Dominguez puši drugima ispod stola svaki dan. — Pip

Lako za kuk, ja sam čuo da nema kuk. — criticus
    vjeko1701

Kuka.png
  • Rakovica1986
    1k
    koju da obuče? Onu zelenu sa žutim znakom? Ako nam to i dalje bude izgled trening opreme i službenih jakni ja ti garantiram da Bobana nećeš vidjet cijelu sezonu u toj opremi.
  • criticus
    4.2k
    koju da obuče?Rakovica1986

Ci1j-F02-Wk-AADts-P.jpg
  • NORTE
    17.1k
    Znači index je napravio članak o trećem dinamovom dresu! :rofl:
    Čak su i anketu o njemu objavili.

Nije dosta što su bili među portalima koji su bez ikakve provjere objavili i onaj fake news o "novim dresovima" koji su zapravo bili fantasy skice.
  • Paggini
    56.4k
    Nisu ni mediji toliki krivci, nego i sami "navijači" DinamaPaggini

Ponavljam ovo od jučer, jer čitajući te komentare okolo na dresove stvarno si pomislim jel ti ljudi mrze ovaj klub? Znaci nevjerojatni su komentari, toliko otrova, toliko mržnje, gadljivo sve skupa. Kao, ja sam ekstrem koji nikad nije rekao ružnu riječ za dres jer ipak je dres Dinama - i da je najružniji, meni će biti lijep jbg. Ali ova ekipa...

I mediji naravno nahrane to sve skupa. Očekujem tijekom dana ili pred večer članak "Dinamovi navijači razočarani dresom: Kakva je ovo pidžama, vratite Adidas"
  • dzgkt
    217
    Znači index je napravio članak o trećem dinamovom dresu! :rofl:NORTE

Ja ne znam jel ja nešto krivo vidim, al to o čemu oni pričaju da je treći dres je prvi dres ili ja ne vidim dobro na što ciljaju. Izgleda možda malo tamnije u mraku, al to je prvi dres.

631f2c02-e5bf-4a21-a3c6-c3349022f050.jpg
  • Goncalo Santos
    43
    1024.jpg

Posto je aktualna tema dresova, mozda se dosta ljudi nece slozitit sa mnom, no meni jako fali ovaj tisak na prsima s licitarskim srcima, jednostavno, a promovira nas prelijepi Zagreb. Opcenito mislim da bi puno ljepse i moralnije bilo tražiti "sponzore" i poruke koje ce predstavljati grad, npr. Ban tours ciji logo puno ugodnije stoji nego Favbetov.

Naravno, shvacam da je svrha oglasavanja na dresovima dodatna zarada za klub i svjestan sam da je svaki cent koji dolazi u blagajnu bitan za odrzavanje tog ogromnog sustava, ali svejdeno se ne mogu pomiriti s tim da u ovoj drzavi nema drugih firmi koje bi platile oglasavanje na dresu naseg najveceg kluba osim kladionica, kockarnica. Ovo sto Favbet radi je krajnje neukusno, od onog tunela kojeg su pretvorili u svoju perjanicu, do fan zone pred stadionom gdje sve vrvi njihovim igrama i obiljezjima. Jedna stvar koju sam primjetio, dok je PSK bio sponzor, tisak sponzora se naplacivao dodatno i nije bio dio osnovnog paketa za dres, a s Favbetom je nemoguce kupiti dres bez njihovog tiska, jasno je zasto. Promjene koje su se dogodile u Dinamu u posljednje vrijeme priblizile su opet gradjanima klub i nove generacije navijaca dolaze na stadion sve vise, bas zbog toga mislim da je tolika eksponiranost kladionice mladima kroz fan zonu, dresove, stadion, drustvene mreze jako stetna. Kocka je velika posast i ovisnost, kao klub koji se predstavlja kao Plava obitelj mislim da bi trebali staviti moral prije zarade.

Mozda je moja ideja o prekidu suradnje s takvim kompanijama utopijska, ali morao sam reci ovo.

Radije bih gledao i sponzore poput Konzuma, Kamgrada,...

(nisam placen od strane Ban toursa, Konzuma i Kamgrada)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.