• Jurki
    18.2k
    Mislim da smo svi za to da se ne reklamiraju kladionice.. ok, a tko nam bu dal tu lovu? Koja firma?
    U Hrvatskoj ne vidim niti jednu firmu koja je sposobna/zeljna dati tolko love kolko daje Favbet.
  • ElDorado
    4.5k
    najgore kaj stalno u ime Dinama zove ovog debila Zorka

Edit: šta metilja ovaj Vlahov to je strasno, lik je nasmrkan, plete mu se jezik i trkelja besmislice
  • NORTE
    17.1k
    Izgleda možda malo tamnije u mraku, al to je prvi dres.dzgkt

Sad sam se sjetio da su prije dvije godine slavodobitno objavili članak da će dinamo na Poljudu igrati u rozom dresu jer zbog bijelih rukava i ramena ne možemo tamo igrati u prvom dresu.

Naravno u međuvremenu je dinamo predstavio i treći dres (crni) i u njemu igrao derbije na Poljudu.
  • nwankwo646
    641
    kažem, antologijski
  • CastAway1986
    3.3k
    Mene zanima koliko vam je bitna snaga protivnika na pripremama? Jer meni ove pripreme igramo sa dosta slabim protivnicima
  • skener
    4.4k
    Doveli smo 10+ novih igrača
    Riješili smo se 15+ igrača
    Doveli smo novog trenera
    Novi dresovi su u prodaji
    Godišnje idu u prodaju

A Srpanj je danas tek počeo, do prve utakmice u novoj sezoni ima više od mjesec dana.

Očito se ovaj prijelazni rok stvari rade na vrijeme.
    I ono što je najvažnije sve nekao teče glatko, bez puno kompliciranja i razvlačenja po novinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.