• DiddyGuela
    5k
    Jakir ima krivog agenta. Da je Bara u prici malog bi se guralo ako nikako onda kroz medije. Ko Prevarelu koji po nicemu nije spreman za seniorski nogomet, pa ni fizicki, a ima najvecu minutazu od svih juniora. Inace fair play za starog Jakira, barem je pricekao kraj polusezone pa izasao u medije sa pricom da Leonu prodajemo maglu. Tko god je gledao malog Jakira kroz mlađe uzraste Dinama i repke moze vidjeti o kakvom se talentu radi. Ljevonogi stoper, 191cm, sjajna tehnika... nema sta razmisljat, mali mora biti u rotaciji kroz HNL.
  • NerminB
    560
    Tako je. Davanje prilika mladima "na silu" dok ginemo za tu prvu poziciju jednostavno nema smisla i ne mozemo, bar trenutno, takav luksuz sebi priustiti.
  • Zagi
    13.7k
    Baš se gro pretjeruje.
    Osobno nema mi većeg gušta nego kada igrači iz naše akademije dobiju (i iskoriste) priliku.
    Vjerojatno sam cijelom forumu dopizdio sa Vrbom,Pavićem i Mikićem prošle sezone.

Malog Jakira imam u programiranoj prvoj postavi iduće sezone.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/804316
    U prvoj, ispred Mckenne. Mali će biti klasa, nema dileme.

Uz sve to ,čak niti ja mu nebi dao minute prije 4:1 protiv Slavena.
    Dajte ljudi malo strpljenja.
  • Dinamo-SB
    867
    Hajduk je danas neusporedivo ozbiljniji nego što je bio tada i to ne samo na terenu.Papastrumf

Jako bitno i nepopularno razmisljanje kojeg tovari vješto skrivaju. Zaboravljamo da je kod njih prešao jedan od najboljih igrača lige prošle sezone Šego. Misteriozno se našao novac. Da je osvajač svjetske bronce kod njih Livaja te osvajač svjetskog srebra Rebić. Opet se misteriozno našao novac. Što god ja mislio o njima to nisu loši igrači. Tu je i Ivušić koji je dio reprezentacije i također osvajač svjetske bronce. Sigur kojeg ne podnosim,ali reprezentativac Kanade. Krovinović je bivši igrač Benfice. Tu je i par mladih talentiranih juniora. Par Španjolaca s iskustvom. Ne tako davno se našao novac za Josipa Brekala. Oni itekako troše i itekako solidne igrače za HNL pojmove imaju,a igra im je nikakva i užasni su. Od reprezentativnog golmana kao veliko pojačanje su napravili poluamatera. Nema ga ni na klupi. O tome ni riječi u medijima. Zanimljivo. Doveli su i jednog od najboljih trenera prošle godine u HNL-u. Nemaju Europu i imaju sudački i politički poguranac. I puno su mudriji ove godine s medijskih narativom i ne udaraju direktno na Dinamo nego nama bacaju bombe da se međusobono svađamo i to kako stvari stoje vrhunski rade. Jer to jedino mogu i znaju,priče, podmetanja i floskule umjesto da se bave sobom. I mi na to nasjedamo. Meni je to fascinantno. Tko je očekivao da ćemo ove sezone biti 20+ bodova nakon što se komplet momcad promjenila i općenito novi DInamo nakon demokratskih izbora, je to totalno lud. Roster je ogroman i moglo se očekivati da će neki igrači biti flop i to je isto okej i sastavni dio nogometa. Neki su iskoristili šansu,neki su manje igrali,neki više. Kova je imao hrpu grešaka,ali ipak je završio na prvom mjestu i ono po meni najbitnije od svega je to da je pronašao početnih 11. Ponavljam - vezni red Mišić,Zajc,Bennacer je tek "pronađen" pred kraj polusezone i tvrdim da s tim veznim redom Dinamu ne može nitko ništa u ligi.
  • Fatos Beqiraj
    657
    Uhvatili ste se toga da nije usao u Koprivnici ko da bi to nesto promjenilo. Malom je 17 18 godina, sta bi vi ko od stopera tako mlad nastupa jos u sezoni u kojoj se boris za goli zivot.

A jos su mi jaci ovi sto za sve nadju opravdanje kako je neko to slucajno napravio. Mikic slucajan, pa mogao je Galesica gurat od pocetka da nije htio mladom dat priliku.

Topic slucajan, pa moze stojkovica stavljat desno, moze mudraziju, moze vidovica pa opet stavlja mladog topica.

Daj nemoj te srat, a pogotovo ovi koji kenjaju po vareli da je los i "prevarela" decko napunio tek 17 uvijek udje sa zeljom i trudi se. Sigurno da je velik talent a vi ili ste slijepi ili lijecite komplekse na djetetu
  • The Undertaker
    9.4k
    Hajduk je danas neusporedivo ozbiljniji nego što je bio tada i to ne samo na terenu.Papastrumf

Kolega, vi nama zapravo govorite da Hajduk sa Mlačićem, Silićem, Hodakom, Racijem, Durdovom, Hrgovićem, Jurakom, Pukstasom može biti konkurentan našim iskusnim igračima. Kako to?
  • Crle
    1.3k
    Uvijek isti sa istim pričama. Da je Rukavina tu sad bi kenjali i da njemu treba dat minute jer je ultra talent a ne kao Varela prevara.
  • NitkoBitan
    34.1k
    Tako sto ih suci guraju.
  • Peškaman
    8.4k
    Ne znam što je loše rekao, ako postoji nekakav dogovor koji zbog razno-raznih situacija nije ispoštovan nek' se dečka pošalje na posudbu gdje postoji interes za njega. Nek' odigra drugi dio sezone jer očigledno u prvoj ekipi Dinama nije realno da dobije značajniju minutažu ove sezone.

Ako Hajduk može biti na -1 od nas s Mlačićem/Skelinom kao standardnim stoperom,mogu i naši juniori dobiti 20-30 minuta na utakmici u HNLu.
  • Niko1986
    5k
    Slično se moglo reći i za Mikića. Sigurno trener koji ga gleda da valja ne bi stavljao KTC-a i Lisicu prije njega… Ispostavilo se da ipak ima kvalitetu, barem za HNL. Nitko ne traži da je Jakir jr. apsolutni prvotimac i nezamjenjiv, ali da je mogao od 26 službenih utakmica u polusezoni dobiti minutažu u barem 2-3, mogao je.
  • Zagi
    13.7k
    Uhvatili ste se toga da nije usao u Koprivnici ko da bi to nesto promjenilo.Fatos Beqiraj

Nebi ništa posebno promijenilo ali jbg dobio si priliku za nagraditi igrača za dobro u17 svjetsko, bez plaćanja danka rezultata.
    I ne iskoristiš tu priliku nego uvedeš Villara. Ajd, zadnja tekma protiv Lokse je bitna.
    Onda ti taj Villar nije u konkurenciji za Lokomotivu.

To je kao da se djetetu ne sjetiš kupiti poklon za rođendan., Kaj, pa biti će i slijedeće godine ...
  • Papastrumf
    20.6k
    Kolega, vi nama zapravo govorite da Hajduk sa Mlačićem, Silićem, Hodakom, Racijem, Durdovom, Hrgovićem, Jurakom, Pukstasom može biti konkurentan našim iskusnim igračima. Kako to?The Undertaker

Ne, kolega, ja sam napisao da je hajduk sada puno ozbiljniji nego što je bio tada i da se ne radi samo o nogometnom terenu, a isto tako sam rekao i da mi moramo biti puno bolji nego što jesmo.
    Realno, čak i uz svu popratnu logistiku ove sezone, dinamo s ovakvim rosterom mora biti u puno komotnijoj situaciji.
  • Xpert1992
    314
    Pa jos tu smo komentirali prije koji mjesec da mu je Dinamo ponudio da ide na posudbu ali je mali Jakirovic odbio ici.
  • Zagi
    13.7k
    dinamo s ovakvim rosterom mora biti u puno komotnijoj situaciji.Papastrumf

I bit će.Od ključne promjene u rosteru imamo četiri pobjede i sudački remi protiv tovara.
    Zajc i Bennacer će biti miljama spremniji u drugom dijelu sezone, vraća se Valinčić.
    Dolazi Livi.
    Tovari imaju jedan bod više nego prošle sezone.

Uopće se ne brinem.
  • Crle
    1.3k
    Svake godine nakon nekog članka krene ta priča kako netko ne igra a treba igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet