• rioda
    12.3k
    Moglo se Jakiru dati po 5-10 minuta u 2-3 utakmice i sve bi bilo ok. Njemu bi to bio poticaj i motivacija kao i onih par minuta protiv Milana. Također mi nije jasno zašto ne igra za juniore, ako je to istina? Ispada da potencijal za top igrača zapravo nema nikakvu minutažu, to je jako loše za njegov razvoj.
  • sport
    5.5k
    Zašto u medijima možemo pročitati o žalopojkama roditelja koji su medijski zanimljivi a ne možemo o drugima čija su djeca jednako dobra i talentirana ili čak i bolja ?
    Možda je recimo Zebić jednako dobar stoper kao i Jakirović ali nema poznatog tatu.
    Možda nam se zato događaju stvari da moramo kupovati igrače koji su nekada bili u našoj akademiji(Valinčić,Lisica,sutra možda Jagušić,itd) ali njihovi roditelji nisu bila dovoljno poznati da bi ih se guralo kroz medije.Dakle dragi Jakire,ne radi ono što ne želiš da tebi kao treneru rade drugi.
  • DiddyGuela
    5k

Mikica se nije vodilo ni na ljetne pripreme. Toliko o tome koliko se na Mikica racunalo. Tamo je bio recimo RPG sa bolnim međunozjem.

Mikic je dobio sansu nakon ozljede Valincica, otpisa RPGa, bolesti Lisice i briljantne predstave KTCa (36 godisnjeg stopera) na poziciji beka protiv Celte Vigo. I da, pokazao je da je spreman za HNL.

Amen.
  • antecacic
    288
    Nitko, pri zdravoj pameti, pa ni otac mu ili manager očigledno, ne očekuje da će Jakirović mlađi ili bilo koji dečko iz akademije biti prva opcija sa 17 godina. Niti da će biti opcija ispred Mckenne.

Ali Vukovar 3-0, Istra 3-0, Betis i Celta 0-3 na poluvremenu, Belupo 1-4 na poluvremenu… Ako u takvoj situaciji ne može dobiti svojih pola sata ili 45 minuta, nešto je u klubu u ozbiljnom kurcu. I smiješno je da to netko opravdava. Uvoditi Villara u Koprivnici, koji je dobročovjeka - trenera na klupi posrao u RTV servisu iza utakmice sa Celtom pred svekolikim auditorijem, najveći je udarac klubu kao instituciji i nama kao navijačima tog istog kluba. Za mene bi taj odavno bio šutnut, ako se već vjeruje u trenera i vidi ga kao dugoročno rješenje.

Varela konstantno dobije svoje minute nakon Barinog istupa i očiglednog držanja za jaja klupskih struktura. Pa nije nitko imbecil ovdje. Zna se kako se gradi i uvodi mladi igrač, a ovo spomenuto i do sada viđeno sigurno nije kvalitetna opcija.
  • emilperska
    12.9k
    I tko god prati juniorski nogomet vidi da je Horvat bolji od Varele. To je jasno djeci koja igraju s njima. Djeci koja igraju protiv njih i jasno je protivničkim trenerima.

Nije jasno nekima ovdje da Varela igra samo zato što je Barino čedo i što je Boban shvatio kao osobni zadatak da malog u Barcelonu proda za neto naknadu od cca 5,6m EUR dok ne shvate kao i za 50% Barinih "štičenika" da nisu baš za seniorski nogomet..

Za 3 godine mozemo usporedit karijeru "Varelice" i Horvata koji ce bit primoran otici iz Dinama najkasnije na ljeto radi svega navedenog..
  • NitkoBitan
    34.1k
    Betis i Celta 0-3 na poluvremenu, Belupo 1-4 na poluvremenu… Ako u takvoj situaciji ne može dobiti svojih pola sata ili 45 minutaantecacic

Ajme meni nije mi dobro!
  • Crle
    1.3k
    Da pokazao je da je ok i da je još mlad pa je morao van prije poluvremena da ne pokupi crveni.

I onda je loše kako god takvima poput tebe jer ovako je prerano izašao a da je dobio crveni problem bi bio da više ne igra. Da uđe Jakir problem bi bio jer nije ušao Stojković... itd.
  • fakin
    2.4k
    nek si jakir uzme baru pa bu igral

kak je simona rekla, mala bara puno krokodila
  • don
    17.5k
    ne znan zašto gubit vrime na ovakve rasprave dok nam je trener Kovačević koji unaprid ima isprogramirane zamjene poput klubova u seoskim ligama.

od ovih izmjena u 60. minuti mi se toliko povraća da to ne mogu opisat.
  • DiddyGuela
    5k
    a da je dobio crveni problem bi bio da više ne igra. Da uđe Jakir problem bi bio jer nije ušao Stojković... itd.Crle

A da pas nije srao uhvatio bi zeca.
  • Crle
    1.3k
    Pa da, uvijek nađete nešto da ne valja, vidiš kako si shvatio. :wink:
  • Crusades
    20.6k
    Možda Jakir ima savjet kako gurnuti mladog igrača kao što je on povukao iz Lokse sa posudbe Morena Živkovića pa ga gurnuo u prvih 11 i sjebao mu ostatak polusezone koju je mogao provesti u Lokomotivi.

Možda da mi isto sa Leonom napravimo?
  • Zagi
    13.7k
    Također mi nije jasno zašto ne igra za juniore, ako je to istina? Ispada da potencijal za top igrača zapravo nema nikakvu minutažu, to je jako loše za njegov razvoj.rioda

2 tekme za juniore, 3 na premier cup, 4 na u17 prvenstvu.

Pojedinci ti znaš,lupaju neprovjerene gluposti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet