• masacusec
    6.9k
    Nemojmo se lagati, agenda jebenog HNS-a da ovi dolje budu prvaci traje već 10 godina i unatoč toj determinaciji i vječitim puhanjem u leđa, oni svojom mentalnom, igračkom, upravljačkom insuficijencijom u svakom smislu riječi nisu u stanju podignuti taj pehar. Također, i mi ih svojim predstavama na terenu guramo k tituli već par godina. Upravo svjesnost čitave ove situacije i evidentna pristranost svih pora HNS-a moraju nam biti dodatni impuls da ove godine ubacimo u 6. i 7. brzinu i vratimo i zaključamo titulu u vetrinu.
    Na suđenje ne možemo očito utjecati, no ajmo ne ostaviti odluke o prvaku sucima!
    Pokažimo više i taj naš inat!
  • Thor
    1.6k
    Sad ce ispast da nam svaki k.smeta i da za sve seremo...ali gledam tekmu sad u miru doma (vratil sam) imam dojam da je maxsport mikrofome za ton stavili ispod juga i da samo to arlaukanje moramo slusat. Da nisam bil na tekmi mislil bi da je njih bilo 10iljada :brow: na stadionu ih nije bilo ni cut.
    Kakva prevara je ovaj maxsport
  • Dendle71
    218
    to sam i ja primjetio. Naravno da je bilo tako. Tovare se do sada nikada nije culo na maksu (u tv prenosu).
  • hb1
    252
    Sve ovo što pričate je vjerojatno istina, zbog te istine oni zarađuju, to što pričamo o tome, to što je Vejić rekao nažalost a mi skočili, to je zadatak ispunjen s njihove strane. Najniže podjebačine su uvijek bile in.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet