• E46
    1.9k
    a sta je on to protiv hajduka napravio, Dinamo onako ne bi smio izgledat protiv hajduka da nema posjed i da ne vodi glavnu rijec na terenu
  • Dudu 9
    907
    Ovoga se i ja bojim.
    Samo da ne bude još jedan sastanak gdje se se skupile glave, rekli jedan drugom sve u lice, obećali izvući pouke i ostale floskule.
    Nagledali smo se toga prošle sezone, znamo kako je završilo
  • keppi
    447
    Mislim...svjesno se povukao. Pa ovo više liči da je otišao na goli otok.
  • Slepicka
    387
    ako je sastanak samo ribanje i druga prilika, onda zaboravite na bodove i protiv Varazdina, uz jos 2 tjedna potrosenih uzalud
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    onda zaboravite na bodove i protiv VarazdinaSlepicka

Zašto? Pa naučili smo pouku.
    IMG-5357.jpg
  • keppi
    447
    Što je najgore....ovako puštamo da nan Jeličić, Vejić, Ješe i Robert Šola sve redom hajdukovci kroje javno mijenje, a mi lijepo šutimo
  • OsamŠest
    6.2k

Valjda zato kaj zna da je bivši..
  • jakov1
    1.2k
    Kova je pao na psihologiji i upravljanju momcadi. Jednostavno ne posjeduje socijalnu inteligenciju za rad u velikim klubovima,imao je sansu i izvuci to sve sad i opet nije uspio.Dinamo-SB

Sve si tocno rekao, a pogotovo ovaj dio. Jedino ne kuzim kako je onda stvorio tako dobru atmosferu u bivsim klubovima, tko ga ovdje busi? Je li potpuno krivo pristupio cijeloj ekipi ili samo pojedincima?
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Javio mi se rođak jednog našeg igrača, kaže ništa ne znaju još što će biti s trenerom. Nitko im nije ništa rekao, znaju da je sutra sastanak i to je to. Isto tako pitao me rođak igrača jel se stvarno Livaković vraća na zimu? Očito ovog stvarno ni navijači ni igrači više ne mogu gledat…
  • E46
    1.9k
    a ko bi ga mogo gledat ni rodena mater
  • Pacho
    10.3k

A tko bi htio igrat s rupom kojoj ni povratnu ne mozes poslat

A nes ti klubova i visokih ocekivanja
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    @Pacho Pošalje mi frend sliku kak je vidio nekog klinca u Nevistićevom dresu kak hoda po gradu, napiše mi frend “malog su u školi zvali rupa” :rofl:
  • Jurki
    20.4k
    Jedino ne kuzim kako je onda stvorio tako dobru atmosferu u bivsim klubovimajakov1

Isti je klinac jel u tim klubovima dobio, izgubio. Nitko te nist ne pita.
    Mislis da mu je visilo za vratom 50 navijaca Belupa nakon svakog poraza?
    Tam je znao biti kurcevit kad je skinul nekome skalp.. mora i takve ekipe nekad posrat rezultat.
    Sve kaj je "pod mus" moral dobiti u borbi za Europu je pri kraju sezone - spusil.
    Trener za Belupo, Goricu, Loksu.. nikaj vise.

Sjebali smo se.. sutra mora biti bivsi i ajmo dalje.
  • jakov1
    1.2k
    Isti je klinac jel u tim klubovima dobio, izgubio. Nitko te nist ne pita.Jurki

Mislis da igrace u manjim klubovima boli ona stvar za pobjede i za vlastite karijere?
  • Dinamosaur
    2.7k
    Sljedeća nam je Karlovac, karte odlaze brzo, a valjda njih možemo dobit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention