• db-izbjeglica
    19.1k
    reci mi jednu dobru stvar kovinog 4mj djelovanjaOlmic

Dinamo je živ u svim natjecanjima
    "Derbiji" su na 100% učinku

Nije idealno, daleko od toga... ali odmah nakon prvog kola sam predvidio da će sa ovom, praktički u potpunosti novom momčadi doći i ovakve serije.

Nemojmo se zaletavati, nemojmo pretjerivati u euforiji, nemojmo pretjerivati u očaju
  • Chempers
    986

Ja bi mu dao bar 3 sezone. Ne znam jel netko čuo za to, ali Alex Ferguson je bio bez trofeja u Manchester Unitedu. Ljudi su mu vjerovali i gle što su napravili poslije. Samo proces.
  • Pacho
    10.3k

Oprosti, ali uzimati cinjenicu da smo "zivi" u HNL-u kao plus treneru je sramotno.
  • crophantom
    2.2k
    jel Alex Ferguson za to vrijeme (dok nije osvajao trofeje)trošio na transfere i prvu ekipu ko cijela liga zajedno?

Išlo je prvi smo u HNLu, prvi u EL, 100% u derbijima do prvi smo u HNLu ,100% u derbijima, pa sad 100% je u derbijima i na samo -4 smo, dok ne izgubimo derbi pa budemo na -7 i na 83.33% u derbijima...
    A za to vrijeme smo izgubili od Gorice, Lokse, Istre i Vukovara. Da se Jakiru dogodio takav niz tražili bi da ga se linčuje na trgu
  • Ritam Ulice
    2.3k
    5-E6-A2-EDB-FC9-A-41-DB-A593-28-B58-EECBB02.png

Mario je dobar čovjek.
    Mario pomaže kad drugi šute.
    Mario ne traži zasluge,
    on samo učini ono što treba.

Mario je dobar čovjek,
    i kad gubi, ostaje isti.
    Kad svi traže krivca,
    on traži smisao.

Mario je dobar čovjek,
    toliko dobar da svijet oko njega
    izgleda mirniji, topliji, pravedniji.

Mario je dobar čovjek.
    Uvijek je bio.
    Uvijek će biti..
  • db-izbjeglica
    19.1k
    Oprosti, ali uzimati cinjenicu da smo "zivi" u HNL-u kao plus treneru je sramotno.Pacho

A što ćemo, tjerati trenera nakon svake loše serije? Ajmo barem polusezonu odraditi sa istim trenerom, promjeniti 5 trenera u tako kratkom vremenu je sprdačina, to znači da klub nema apsolutno nikakvu viziju, nema nikakav plan, sve je prepušteno stihiji i trenutnom raspoloženju.
  • NORTE
    21k
    Teško bolestan klub.

Vidimo se kad ozdraviš.
  • Jurki
    20.4k
    Ja bi mu dao bar 3 sezone. Ne znam jel netko čuo za to, ali Alex Ferguson je bio bez trofeja u Manchester Unitedu. Ljudi su mu vjerovali i gle što su napravili poslije. Samo proces.Chempers

Zajebite ta sranja sa Fergusonima i Wengerima. Koji kurci palci?
    To vrijeme je proslo i amen.
    Nitko i nigdje nema vremena cekati trenera. Ako isporucuje igru i rezultat je trener, ako ne - leti.

Previse se novaca ulupalo u momcad da bi se igrali nk humanitarna organizacija.

Ovakva izjava mi je u rangu izjave da Psg preuzme Layec. Koga jebe za rezultate.. sprzit cemo svake godine hrpu love koju nemamo.. jebes trofeje, uspjehe, Europu, transfere.

Jebo mu ja mater i procesu. Rezultat je bitan. Ostalo je sviranje kurcu.
  • don
    16.7k
    Dinamo je živ u svim natjecanjimadb-izbjeglica

kakav luzerski mentalitet. Uzeti činjenicu da je Dinamo još živ u nekom natjecanju kao plus možeš samo u Ligi prvaka, i to zadnja 2 kola.
  • SAS1987
    19.1k
    Ne znam jel netko čuo za to, ali Alex Ferguson je bio bez trofeja u Manchester UniteduChempers

Ne znam jel netko cuo za to, ali Alex Ferguson je prije Manchester Uniteda cuda radio.
  • NerminB
    156
    Ma mario je bivsi 100%, nece ovo prezivjet nema sanse. Ja samo se nadam da cemo nac bolju zamjenu do kraja pauze, a ne neku srednju zalost.
  • Crni86
    16.9k
    nadajmo se da je to to
  • Olmic
    5.4k
    bas suprotno mislim da to znaci da ostaju
  • VolimDinamoOo
    190
    dinamo vise sastanka u jednom dnu nego ja spojeva u godinu dana
bold
italic
underline