• Noel
    16.9k
    Ovako mi djeluje da je ovo gospodsko davanje otkaza. Bilo je slučajeva prije u Dinamu kad su se otkazi priopčavali preko SMS poruka,medija i prijatelja tako da ostaje nada. Makar bi se moglo i dogodit da je to sastanak razgovora i nove podrške.
  • fakin
    1.9k
    ↪Keyser Soze
    dinamo vise sastanka u jednom dnu nego ja spojeva u godinu dana
    VolimDinamoOo

kažeš i učinak je identični
  • Dinamo-SB
    661
    Mislim da nije više stvar što Boban,zonaši, ja ili netko drugi misli o Kovacevicu. Jakir je imo crne nizove,ali nije izgubio svlacionicu i potporu igrača. Kovacevic je to izgubio i to je njegov kraj. Nije u ovom trenu bitna ni taktika ni znanje nogometno,ja smatram da on to čak ima. Predstave protiv Hajduka i Fenera mi to govore. Pocetak prvenstva je također bio smislen. Kova je pao na psihologiji i upravljanju momcadi. Jednostavno ne posjeduje socijalnu inteligenciju za rad u velikim klubovima,imao je sansu i izvuci to sve sad i opet nije uspio. Opet nije protresao momcad. Nevisticu je dao kapetansku vrpcu,to isto nesto govori koliko su mu procjene da odabere vođu na niskoj razini. Istog tog Nevu mozda bi prodrmao da ga je dvije tekme posjeo na klupu. Misic vođa momcadi u totalnom disbalansu po ponasanju sto isto nesto govori.Isto ne kuzi da je Mikic igrao 2 tekme na desnom beku da mu nitko ziv to ne bi zamjerio i nakon ovih poraza. Barem bi mali steko iskustvo. Ne radi to Kova namjerno da tera inat, jednostavno nema to u sebi na toj visokoj razini. On je dobar trener za manje sredine i tu je vjerojatno premium roba. I to je okej. Svi imamo svoje limite. Budi najbolji u onom za sto si stvoren i gdje se najbolje osjecas. Cesto spominjemo govor tijela igraca,a njegov govor tijela i nacin ponasanja je isto jako zabrinjavajuci. Kao radnik koji ce doziviti burnout. Daj Boze da sam sve u krivu i da Kova osvoji duplu krunu,ali sumnjam. Volio bi sebe demantirati vise nego ista.
    I ovo sve govorim ja koji sam ga zagovarao i branio. Treba priznati kad smo bili u krivu. Nije sramota pokušati,pokušaj i ideja je imala smisla,ali nije uspjelo. Idemo dalje i to je to.Nije Kova kosto ni priblizno novca ko Cannavaro i Bjelica. To je sve sastavni dio sporta.
  • OsamŠest
    6.2k
    Sve osim otkaza nema nikakvog smisla.
  • Nolifer
    13.2k
    kažeš i učinak je identičnifakin

Treba izvuć pouku iz sveg tog...

Dominacija na spojevima, al nismo uspjeli zabiti :rofl:
  • BBBaranja
    4.2k
    Krznar je dobio otkaz večeras,evo nama vojnika kluba :lol:
  • Omake
    13.2k
    Jedini koji iskreno priželjkuju kovin ostatak su mitomani hajduga.
  • fakin
    1.9k
    Krznar je dobio otkaz večeras,evo nama vojnika kluba :lol:BBBaranja

mislim da ne želimo nijednog trenera celja.
  • keppi
    447
    Moram još jednom o ovoj šutnji .... očekuješ iduće godine 100 tisuća članova, a animiraš nas šutnjom. Daj izađi van pa nam reci ponešto. Boban je dovoljno pametan da nešto kaže, a da ne ugrozi interese kluba. Daj nam nešto o Jagušiću, ... možda o Matkoviću, Li Bakovići ili nam zagolicaj maštu o nekom trećem. Zašto ne reći ponešto i o treneru.... potrudi se nas zainteresiraš i okupiš, a ne ovako glumiti mumiju.
  • bbb medimurje
    4.7k
    U kolko sati je taj sastanak? Da znam na poslu otici na wc..
  • crophantom
    2.2k
    Meni prije izgleda kao ribanje, usmena opomena i davanje nove prilike.
    Nadam se da si ti u pravu, inace me strah i Varazdina i Karlovca.
  • Babangida
    111
    Nazalost ovo danas nije iznenadenje apsolutno nikome. Samo ocekivani nastavak slijeda… , nisam ni igrao prediction ligu jer sam bio uvjeren u poraz, jednostavno je tak stanje, sad je na upravi da to izvuce
  • E46
    1.9k
    komedija, nazalost vlada teska kurcobolja ajde prema navijačima ali prema članovima kluba, da se nitko u klubu ne pita i ne vidi sto javnost misli o kovacevicu vec mjesec dana, to mi ne ide u glavu i sto se tolko ceka sa otkazom
  • rioda
    11.3k
    Moram još jednom o ovoj šutnji .... očekuješ iduće godine 100 tisuća članova, a animiraš nas šutnjom. Daj izađi van pa nam reci ponešto. Boban je dovoljno pametan da nešto kaže, a da ne ugrozi interese kluba. Daj nam nešto o Jagušiću, ... možda o Matkoviću, Li Bakovići ili nam zagolicaj maštu o nekom trećem. Zašto ne reći ponešto i o treneru.... potrudi se nas zainteresiraš i okupiš, a ne ovako glumiti mumiju.keppi

Nije da se ne slažem da bi trebao biti aktivniji, ali mislim da se Boban svjesno povukao iz medija jer želi dati mir ekipi. Cijelo ljeto se bombardiralo člancima 'Boban ovo, Boban ono...'.

A ne očekuješ valjda da će javno komunicirati potencijalna pojačanja itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet