• hardek
    7.1k
    Točno tako sve to skupa i izgleda kao što je napisano u članku. Ja bi još na to sve skupa dodao i upitnu fizičku spremu, jer ni jednu utakmicu (pogotovo u HNLu) ne možemo odraditi bez ogromnog energetskog pada u jednom dijelu.

Po meni trenutačno nezadovoljni u klubu: Galešić, Beljo, Vidović, Villar, Mudri, RPG i možda Soldo iako ne vjerujem da je on očekivao neku ekstra minutažu ni prije početka sezone. Kad na to dodamo ovu frustraciju Mišića od prije par dana, nema šanse da Kova ovo može okrenut.
  • NORTE
    21k
    Ako je Boban bil nezadovoljan s prezentacijom momcadi nakon Maccabija.. onda se samo jedan zakljucak namece.. Kovacevic je bivsi, samo se ceka reprezentativna pauza.Jurki

Smjena bi imala smisla jer nema igre, atmosfere u svlačionici i najvažnije uračunati bodovi fale zbog sramotnih predstava.

Međutim, zamisli da je zaista plan ta pauza i da smjena dođe nakon tri pobjede u nizu, pod uvjetom da pobijedimo Celtu i Istru...
  • hardek
    7.1k
    Međutim, zamisli da je zaista plan ta pauza i da smjena dođe nakon tri pobjede u nizu, pod uvjetom da pobijedimo Celtu i Istru...NORTE

Evo kolega Kujtim naš reporter iz sjevernih krajeva je nedavno rekao da je naš budući protivnik Midtyland dao otkaz treneru iako je bio prvi na tablici. Ako je situacija ovakva kakva se prezentira, u pitanju je bomba koja će kad tad eksplodirat. Boban mora reagirati preventivno
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    zamisli da je zaista plan ta pauza i da smjena dođe nakon tri pobjede u nizu, pod uvjetom da pobijedimo Celtu i Istru...NORTE

Why not :smile:
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kad smo bili korak do cilja, krenula je sudačka mašinerija. Odjednom više nismo mogli nikoga pobijediti u gostima. Mi smo inzistirali da nam sude inozemni suci. Sudili su četiri utakmice, no kako smo odveć odmakli, zabranili su inozemne suce i, naravno, opet nismo bili prvi.

Uf, this shit hits hard...

I nama sudili strani suci nekoliko utakmica, sve redom dobili, nije bilo sudackih repova i gle cuda... stranih suca vise nema!

Naivci nek jos vjeruju u slucajnosti. Godine prolaze a nista se ne mijenja.
  • Crni86
    16.6k
    ne možemo odraditi bez ogromnog energetskog pada u jednom dijelu.hardek

Vrlo lako vezamo uz psihu i nezadovoljstvo…. Kad dode do neke prepreke koju moramo momcadski pregrmit jednostavno to dode do izrazaja…
  • DinoLeonix
    2k
    Gledam upravo Sunderland Everton i padne mi na pamet jedna stvar. Kako je moguće da je ekipa koja je potpisala 15 novih igrača na jednakom broju bodova kao Manchester City, Liverpool, Tottenham, Chelsea?
    Jel moguće da ne pričaju svaki dan o procesu i ekipi koja se tek stvara?
    Jednostavno gdje ima znanja i dobrog vodstva, rezultat će brzo doci.
  • Pacho
    9.6k

I onda jos usporedi njihov roster sa konkurencijom. A nas dobri Kova ne moze dokuciti kako sa Bennacerom, Villarom, Beljom, Valincicem, Sergiem, McKennom, itd nadigrati Vukovar i Goricu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet