• Noel
    16.7k
    Nisam shvatio iz članka da li je Jerko Leko opcija za novog trenera ili se biralo na kraju sezone između njega i Kovačevića..

Članak pun pitanja, nepoznanica, ki bi da bi, samo da se nešto napiše i nagnoji..
  • San Lorenzo
    23k

Kovačević je nakon Rijeke otklonio svaku sumnju da treba dobiti raskid ugovora, kapetan momčadi, znači ne neki jado s dna bačve, nego kapetan momčadi ti radi scene nakon utakmice, on kao trener se skriva iza Kulenovića i čeka da klupski glasnogovornik trči za Mišićem, razgovara s njim i izgladi situaciju...još na presici tvrdiš da nemaš pojma o ničemu, ništa vidio, ništa čuo...kakav autoritet ti više možeš biti tim dečkima od kojih su neki prošli Bundesligu, Serie A, Primeru?!
  • Ivanmtk
    1.6k
    Podrška treneru Kovačeviću
  • Jurki
    20.3k
    Podrška treneru KovačevićuIvanmtk

Do kad bi se trebalo tolerirati ovakve igre?
    Pitam cisto informativno.
    Ako je u 2 i pol mjeseca uspel dojti do toga da je nezadovoljno 2/3 svlacionice..
  • Crni86
    16.6k
    slazem se….
    Ajde da je uskocio bosniru u pomoc pa ne mozes nista rec. I to je trajalo i trajalo i trajalo. Pobogu ti si glava te ekipe

Vodenje utakmice isto. Sanchez skace s ekipom, unutra je, vice, bodri. Kad je misic krenuo u pohod on je sa suprotne strane doso rastavit decke, nas trener lagano na svom mjestu i briga ga.

Momcadi osjeti te stvari, ili si dio nje ili nisi. Nema izmedu.
  • Ivanmtk
    1.6k
    prošle godine smo izgubili naslov jer smo mijenjali trenere kako je svlačionica zakmečala. Senatorima se sviđao Jakir, ali nije vodstvu, Bjelica se nije svidio djelu igrača, Cannavaro se nije svidio senatorima. Vrijeme je da se, ako se već izabralo Kovačevića iz nekog razloga, a vjerujem da se dobro promislilo, stane iza njega. Ako će se po principu svlačionice birati novi trener, kako ćemo znati kome će se sljedeći svidjeti?? Treba li pri izboru trenera konzultirati "Bobanove" i "neBobanove" igrače pa tražit kompromis? Želim vjerovati da ova ekipa u klubu ima dugoročnu viziju igre Dinama pa čak i pod cijenu gubitka naslova (iako sam prilično uvjeren da se to neće dogodit). Ovaj Dinamo i ovaj trener nije stvaran za kratkoročne ciljeve. Ako neki igrači nisu zadovoljni minutažom, teren im je najbolji rekvizit za pokazati da trener griješi. Ako će sabotirati, a Bože moj, Dinamo je sigurno veći od jednog Villara ili Vidovića. Snaći ćemo se dečki, sretan put.
  • striko
    2.6k
    Ako neki igrači nisu zadovoljni minutažom, teren im je najbolji rekvizit za pokazati da trener griješi.Ivanmtk

Pa tu i je bit problema. Kako pokazati ako ne dobiješ ni minutu?
  • Ivanmtk
    1.6k
    Mudražija a?
  • K3p
    354

Reci ti meni strikane tko od ovih koji ulaze zaslužuje startnu poziciju? Vidović ? Villar? Jedini za kojeg mogu reći da možda ne dobiva dovoljno je Stojković.
  • Zagi
    12.8k
    Pa tu i je bit problema. Kako pokazati ako ne dobiješ ni minutu?striko

Osim Mudražije i Solde većina ih je dobila priliku. Možda ne koliko netko misli da zaslužuje ali dobili su.
    Goda, a posebno Hoxha i Bakrar su svoje zgrabili i iskoristili.
    Ostali slabo ili nikako.

Očekivati da će u prvoj četvrtini prvenstva skoro svih 25 igrača biti potpuno razigrani je nerealno.
    Glavu dolje, šuti i radi. Natjeraj trenera da te stavi i pokaži se.
  • Thor
    1.3k
    Cure i decki,ako se sjecate prvog (nazalost i do sad jedinog) intervjua Predsjednika kluba od lipnja (mislim da je bio lipanj) rekao je da je g.Kovacevic njegov izbor, da zeli da se igra isti sustav u svim kategorijama i da treba strpljenja kao i da ce biti oscilacija u igri i rezultatu i da trazi razumijevanje i podrsku.
    Poznavajuci karakter (osobno ga ne poznajem nego na temelju cijele njegove karijere i stavova u proslosti) to se njegovo misljenje i stav nece se promijeniti.
    Proveli smo izbore,dali mu plebiliscitarnu podrsku i mandat.
    Ne vjerujem da ce se nesto tu promijeniti u njegovom stavu tak da ne trebamo ocekivati neke drasticne primjene.
    Pogotovo ne ovu sezonu.
    Ajmo skupit glave,resetirati se i pokusati stisnuti svi skupa (i oni na tetenu i u svlacionici i upravi i mi na tribini) i sve skupa najbolje sto znamo i mozemo i ajmo zajedno u nove pobjede i osvojiti sve sto mozemo!
    :victory:
  • miro
    7.8k
    slažem se sa svim, ali problem je samo jedan - komunikacija. Ako si već dobio plebiliscitarnu podršku i ako želiš zadržati tu podršku (a valjda si normalan pa želiš), pa daj onda izađi pred ljude i reci im - ovo je proces, potrošili smo dosta na igrače koji nam se uklapaju u viziju i uzeli smo trenera iza kojeg stojimo. Javi se ljudima, pokaži se pred kamerama, dopusti si i neugodna pitanja, bolje će ljudi reagirat nego ako se samo povučeš i radiš po svom. Odradi kvartalno barem neki polusatni intervju. Ovako samo daješ municiju tatićevcima i ljudima kojima su uz Dinamo samo kad tuče Fener
  • Dinamo-SB
    627
    Što se tiče Maria Kovačevića mislim da se prenaglašava sve u vezi njega. Rijetko tko je objektivan. Nažalost ,mislim da se totalno polariziralo sve vezano za njega i pretvorilo u one koje misle da je on za dobit nogu ili da ostane usprkos svemu.

- nije Kova baš tako kriminalan pa dobio je Fener i sve derbije,kao što slučajnost ne mogu biti neki njegovi loši rezultati,spore izmjene i loše 2. pol , ne može biti ni slučajno što je dobio sve derbije u dosadasnjem prvenstvu. Ako se ističu njegove loše karaktersitike treba istaknuti i ono što je valjalo. Dominguez - McKenna zacementiran stoperski par, prvo poluvrijeme protiv Rijeke,tekma protiv Fenera taktički ih razvalio, Hajduk u Splitu također ubio. Nije da nema znanja. Isto tako neke stvari kod njega štekaju, ne može se ekipa ugasiti 2.pol i čekati dugo s izmjenama, rotacije jako loše, neki igrači psihički jako loše itd. Moja poanta je da nije sve crno - bijelo.

- možda i najbitnija stvar koju svi zanemaruju - Mario Kovačević se prvi put susreće s ovako velikim klubom,sa medijskim i navijačkim pritiskom,s ogromnim brojem igrača,prvi put igra Europu itd. On se trenutno UČI i taman i da ima dobro sve posloženo trenutno to nije mjerilo ičega. On je trener u procesu nastajanja za velike klubove i veću razinu. Isto ono što je bio Jakir i sad se mnogi čudom čude što je zapravo Jakir okej u Hullu. U Dinamu se učio i susreto prvi put s pravim presingom,Europom,problemima,reprezentativcima,velikim imenima u klubu,navijačkim i medijskim pritiskom itd. Tu je očvrsnio i izrastao u pravog trenera. Treba li Dinamo dovoditi trenera kao što je Kovačević da se uči, to je druga priča i to su pitanja za početak sezone, a ne za sada.
    Ja bi osobno istrpio Kovačevića kad se već krenilo s njim. Je li uopće trebalo krenuti s njim? Tu leži problem i rasprava,ali micanje Kove sada ne bi aposolutno ništa donjelo osim ako nemaš baš neko dogovoreno ime od kojeg svi padaju s nogu.
    Kova taman da ima sve pobjede i da je sve idealka ne znači da se ne bi raspao pred kraj sezone i izgubio momčad. Jednostavno to ne znamo i ne možemo znati jer čovjek doslovno se prvi put susreće sa svime. Uprava je odlučila ići s njim svjesna da je on trener koji se uči mnogim stvarima i da ga maknu totalno bi mi to bilo besmisleno,pogotovo u slučaju da stave Leku ili opet neko ime koje će se učiti na Dinamu. Ne znam ni kakav bi bio njihov kredibilitet nakon pruzanja podrske i svega pa da nakon prvih losijih rezultata za trenera za kojeg znas da se uči i svjesno znajući to si ušao u deal s njim - ti mu daješ otkaz. Nakon prošle sezone i otkaza trojici trenera,nakon dolaska nove Uprave i da se opet krene s otkazima trenerima bome ne znam kako bi ijednog ozbiljnog trenera više privukli.

Nisam ni ja zadovoljan,ali trenutno ne vidim bolje riješenje.
    Kovi još treba pružiti podršku,treba mu dati šansu.
  • Nousername
    831
    Puna podrska Zvoni Bobanu!
    99,9% foruma nogomet prati uz pivu i misle da se razumiju neki k u nogomet dok je Zvone cijeli zivot u nogometu
  • fakin
    1.8k
    kakve veze hocemo se mi stisnut, davati podršku ili kritizirati kad trener ne zna i nije ni blizu kapacitet za klub poput Dinama?
    Pa nece kovacevic postati strucnjak jer mi na forumu napisemo da je on super.
    Cinjenica je da on nije trener za Dinamo i treba naci nekoga tko se nece uciti na Dinamu. Dinamo nije klub za ucenje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet