• NitkoBitan
    32.6k
    Treba bakljadu tempirat taman da se ekipa spasi od troskova za gostovanje u neki Azerbajdzan ili Kazahstan u kvalifikacijama haha.
  • Crle
    1.3k
    UEFA je dugo vremena jebala Legiju za svaku glupost. I sada su našli nas za isto.
  • Robi T
    334
    Dok god su baklje zabranjene na UEFA tekmama dobivat ćemo kazne
  • NitkoBitan
    32.6k
    A i nije bas istina. Dosta nasih utakmica sa nekoliko zapaljenih baklji je prolazilo nekaznjeno, koliko sam skuzio UEFA u zadnje vrijeme dosta gleda kroz prste na takve manje "incidente". Jbg ako bakljadom zaustavis tekmu na nekoliko minuta...
  • antecacic
    221
    Mi smo, nažalost, trenutno jedna impotentna momčad bez ikakve jasnoće u igri, bez ideje kako probiti suparničku liniju ( nevezano jel u bloku jer to već postaje mit) i bez nekakvih mehanizama koji bi omogućili pravilnu kontrolu posjeda, ako ga već imamo.

Toliko hvaljeni vezni red djeluje potpuno inertno. Igrači nam carine loptu po minutu, primaju je bez orijentacije prema naprijed, rade sve u par svojih kvadrata. Kasne u otpuštanju i predaji i u potpunosti guše tu hvale vrijednu tranziciju. Kapetan nam sada već postaje problem. Najbolje od Mišića smo gledali kad su mu Čačić, Jakirović, a kasnije i Bjelica omogućavali box to box mašinu u vidu Sučića (ranije Ademija), pa bi on pokrio te koridore koje Miške ostavlja kada s loptom otvara igru, te radio sjajnu defanzivu. Sada su uz njega većinom Zajc, Villar i Bennacer, dakle igrači koji su mu identični po svemu, pa zbog toga nam lagano i on postoje problematičan, jer jednostavno ne radi ono što treba raditi. Ljubičićevu ulogu ne razumijem. Bezglavo trčanje koje mu se nameće tijekom svij 90 minuta bez posjeda u nogama, a itekako je jak na lopti, što dokazuju i njegove godine u Bundesligi gdje je igrao na nekoliko poziciji u Kolnu.

Umjesto stvaranja viška, popularnih trokuta ili vertikalnih dodavanja, sve se svodi na sterilni posjed koji završava povratnim pasovima prema stoperima ili bekovima koji ih vraćaju nazad. Ne postoji linijsko kretanje između veznog reda i napada (Stojković, Vidović ili Mudražija to mogu riješiti) ,a kad lopta i krene prema naprijed, napadači je čekaju u noge, umjesto da napadaju prostor. Tako se doslovno svaka akcija usporava i postaje predvidljiva.

Bekovi su pasivni, rijetko ulaze u visoke zone, a kad i krenu, nema sinkronizacije s krilima, pogotovo otkad tu poziciju prinudno popunjava Lisica. Pa i kod prvog gola, kod passa Bennacera, Lasickas nije pravilno držao liniju, katastrofično je previdio let lopte i ostavio Bakrara nečuvanog. Drugi neću ni komentirati. Dakle u HNL- u nismo poštenu akciju izrežirali već mjesecima i znamo u koga se treba uperiti prstom u tom slučaju.

Ne znam do kad ćemo ovako, ne znam što se planira uraditi, ali evidentno ne ide i reakcije valjda očekuju svi. Mislim na reakciju s katova.
  • Crusades
    19.7k
    Čak je i Medo koji se inače voli posrat po klubu stao "na stranu Dinama", a ovdje se moglo pročitati da je Dinamo sudjelovao u pljački Rijeke jer Mišić nije dobio crveni. :grimace:
  • Droljo
    22.3k
    Mišković nek si ga pljuga i nek proda radeljića nekam za 7 miljona...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Nije mi jasno još uvijek da su se toliko svi uzjogunili oko crvenog 15 minuta prije kraja. Da je penal, gol poništen iz zaleđe, a ne faking crveni, kao da bi oni sad po defaultu dobili.
  • Zagi
    12.7k
    Napad je najbolja obrana. Nitko više ne priča kako ih se prvih 10 kola gura nenormalno.
  • Pacho
    9.5k
    Ne znam zasto se orjuna uopce uzjebala kad im ta sudacka greska ide na ruku. Mozda jednu sezonu cak i zavrse iznad svog standardnog treceg mjesta.
  • VolimDinamoOo
    133
    smijesno je sto im se najvise navlavi zadnjih 5,6 godina, a opet ne mogu biti prvaci
  • tigric
    1k
    Umro je Rudi Belin…
  • Jurki
    20.2k
    Rudač, pocivao u miru Bozjem, nek ti je laka Hrvatska gruda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet