• Gemišt86
    228

Bez obzira sto mozda to i je stvarni razlog njegovog pucanja i dalje nemrem shvatit da nakon kaj smo uspjeli dobit tekmu na burek nisi barem pro forme odlucio pozdravit tribinu koja te je i nakon tvoje zakurac igre jos jace krenula bodrit kod primljenog gola za 1:1 i cijelu tekmu nije jedan zvizduk uputila prema tebi. Iako osobno ne odobravam vec prvi marš prema tunelu, ali da toliko daleko ideš da te glasnogovornik/kelava nagovaraju da se vratis i da pozdravis, nego bahato odmahujes ruku u stilu "ko im jebe mater", dok ti pol momcadi vec stoji oko centra i ceka da se vratis jer se ocito ne slazu sa pucanjem. I tu bi isto uputio i kritiku tribini što smo poslali poruku za kurac, zvali ih nazad i krenuli zviždat nakon tog, vođa kaže "ko ga jebe" ajmo sad svi, dvaput se derali dinamo zagreb dok oni jos u povratku nisu ni dosli do centra i onda su oni stali, a mi smo kaj, nista, zavrsili s navijanjem, koji smo ih kurac onda zvali nazad ak im nis necemo porucit, totalno nesnalaženje što napravit u datom trenutku, dosta loše
  • kajjaznam
    301
    Sjever prvo poluvrijeme li-la, ali drugo nakon njihovog gola je stvarno dizao ritam i davao podršku.
    Nadam se da ne bu od ovog nastalo sranje na relaciji navijači-igrači.
    Ako bu zahvala postu na fb-u, svim dežurnim pljuvačima i uvrijeđenim princezama.
    Ne zamjeram apsolutno niš Mišiću, možda na nekim situacijama tokom igre.
    Edita: bio na sjeveru
  • NORTE
    20.9k
    Naš glavni problem je Bobanova formacija 4-3-3, protiv slabijih od nas i to evidentno ne funkcionira.
    Igramo bez 10-ke i zato nemamo igru od početka sezone, uz rijetke bljeskove kvalitetne dominacije (naravno nekapitalizirane) poput 1.poluvremena u Varaždinu.

Danas protiv Rijeke smo prvo poluvrijeme bili zaista dominantniji, ali nakon vodstva nismo stisnuli da to pokušamo dovršiti dok je Rijeka nikakva.

Bennacer vrlo dobar, Hoxha junak, Bakrar dobar.

Vinlof pred kraj očajnom reakcijom zakuhao problem iz koje su se stvorile dvije prilike Rijeke za izjednačenje (u drugoj je sudjelovao i plivač Nevistić).

Kova je nedostojan dinama, ali to inzistiranje igranja 4-3-3 koju je uveo Boban je formula za katastrofu.

Mislim da je svima jasno da ovo na travnjaku NIJE DINAMO kojeg želimo, taj sunovrat snage kluba traje najmanje od dolaska Jakira na klupu (Jakir je kasnije stabilizirao stvar), ali poanta slobodnog pada dinamove snage ostaje i ne vidi joj se kraj.

Viđeno protiv Rijeke nije baš dobro, budimo realni.
    Koji tup osjećaj nemoći.
  • Blueshadow86
    4.4k
    Vidim portali se svi digli na zadnje noge zbog Mišića. Pa govna jedna licemjerna novinarska, gdje ste bili kada je Livaja hvatao protivničke igrače za vrat? Gdje ste bili kad su Šarlija i Uremović redovito prolazili bez kartona? Poserem vam se na te vaše diplome, ološ ljudska.
    Čast izuzecima, naravno.
  • kajjaznam
    301
    Frende, uzavrele glave je reagirao(očito nakon povika sa zapada) i stero sve u k... Sad hladne glave, ko i mi(valjda hehehe) znamo zašto je tako reagirao...
  • Crni86
    16.6k
    Bobanova formacija 4-3-3NORTE

Na pocetku je komentirano sta znaci 433. Baza je da se igra s 4 igraca iza. To je kljucno.

Tih 433 ima razlicitih varijacija. Imas 433, to moze biti i 4141, moze biti 4231, moze biti 451. Mozes igrat sa visoko postavljenim bekovima ili onima koji idu do centra. Previse je fokus na tu formaciju a ona daje zapravo xy mogucnosti ssmo to treba poslozit.

Kako smo igrali na pocetku prvenstva 4231 sa stojketom?

Naravno da nam ne ide kad covjek igra sa 3 sestice. Nece stavit desetku ili poluspicu u hnlu koja ce radit nereda medu linijama. Ja bi recimo volio vidjet bakrara na poluspici u takvim tekmama.

Uz sve to reko bi covjek da bu mi barem uz te 3 sestice i mckennu i sergija trrbali vrlo lako kontrolirat utakmice ali kao sto smo to vidjeli zadnja dva kola ni to vise nije istina.
  • Gemišt86
    228

Najviše mu zamjeram to odmahivanje rukom u stilu "ko im jebe mater", jer je moje mišljenje da to nije zato "što je sve loše", nego zato kaj su bili potjerani u svlačionicu u vinkovcima pa se valjda našao uvrijeđen i htio nam "pokazat".
    Ova "zahvala" na fejsu, misliš li da su to zbilja mišićeve riječi? Iz njegove vruce glave nakon onih reakcija? Jel ima di video di se u najmanju ruku može vidjet kako on daje tu izjavu? Iskreno ne vjerujem da su to njegove riječi.
    A onu šamarelicu lasickasa mu u neku ruku skoro uopce ne zamjeram iako bi možda trebao, ali ovo je naš teren i lasickas mu se prvi krenuo unosit u facu i mislim da se treba znat ko.je gazda u dvorištu, mpžda ne na baš taj način, ali ako nema drugog, bolje i taj
  • kajjaznam
    301
    i ok ako je pokazao zbog VK. Pa ni mi nismo bili na Osijeku i kaj sad
    Malo smiriti strasti je najbitnije, a uzrok svega toga je loša igra.
  • db-izbjeglica
    19k
    Daj ljudi o čemu vi pričate?
    Kako možete opravdavati ono što je napravio igraču rijeke? Jebe me se za igrače drugih klubova i kako se oni ponašaju i što im suci u hnl-u dopuštaju.

Danas mu je pajač brutalno, al baš brutalno progledao kroz prste. Hoćete da ovo isto neki igrač napravi u europskoj tekmi? Evo, nek u četvrtak netko tako reagira prema glavi celtinog igrača i pokazuje dominaciju gostujućoj ekipi pa ćemo vidjeti što će se dogoditi.

Dinamo je zbog njegove gluposti mogao i trebao ostati sa igračem manje. I ovako se jedva iščupala pobjeda, golom koji se dogodi jednom u valjda 100 utakmica.
  • Pacho
    9.3k
    Misic je trebao dobiti crveni, ali ne planiram klecati na kuruzi i traziti oprost dok se bicujem po ledima kada znam kakve se kurcologije dozvoljavaju nasim protivnicima protiv nas te kakvim lakrdijama u korist orjune svjedocimo iz kola u kolo. Masni srbin svako kolo ima MMA trening, a navijaci orjune se prave coravi dok su se sad digli na straznja kopita.

Da, progledalo nam se kroz prste, ali mi apsolutno puca kurac. A navijaci Dinama koji se sad idu zgrazati radi ovoga diljem medumrezja ili uzivo samo daju vjetar u leda orjunaskoj olupini.
  • Crni86
    16.6k
    istina ali budimo konzistentni.

Nemojmo bit dvolicni licemjeri kao ostali iz naseg okruzenja.

Da je ovo napravio netko nama trazili bi crveni. Da li se ovo isto tako konstantno dopusta po hnlu? Dopusta.

Po meni je to cisto nesportsko ponasanje i crveni karton, ali po meni su i ostale stvari nasih protivnika za crveni karton oa ne dobe niti zuti. Nazalost u hnlu vrijede skroz neka druga pravila koja ce unistit nogomet.
  • Endeavour
    695
    Mišić nije imao žuti prije tog starta koji nije bio grub. Nakon toga rukom odgurava igrača Rijeke i šlag na tortu je "šamar".

Rekao bi Beusan niti jednom nije upotrijebio ruku kao "oružje". Kakav direktan crveni? Običan žuti. Eventualno da mu je suadc odmah pokazao žuti za start, pa nakon toga da je krenulo ovo naguravanja.
    Ne znam zašto trošimo font na ovu situaciju.
  • ElDorado
    6.7k
    Nisam bas zicer da Majatorovica nije odgurnuo Kule
  • Thor
    1.2k
    [img]http://Screenshot-20251101-223629-Whats-App.jpg
  • Dinamo-SB
    622
    Alo ljudi o cemu mi pricamo i uspoređujemo Misica s nekim kvazi likovima s juga kojima se prastaju 10x gore stvari. Sta je ovdje kljucno - Pa nije Misic krenio prema Lasickasu nego on prema Misicu. Da je Miske krenio prema njemu,druga priča. Ko Lasickasu daje pravo da prema KAPETANU na gostujecem terenu krenes bahato se unosit u facu? Na Maksimiru nema nitko pravo uletavati se nasem kapetanu,kao onda Lučić sto je napravio prosle sezone. Sta vam je svima? Miške danas nije svoj i našpanan je do ibera,ne branim ga,ali sve se prenaglasava maksimalno,ipak je na kraju došao pozdravit Sjever.Cak sam misljenja da odlazak u svlacionicu nema veze s navijacima neg je misic danas opcenito zacrnio da je samo htio nestat. Ovo pljuvanje - iskreno ekipi sa zapada koja cesto nekom psuje mrtvu majku i pola rodbine kad vodis 3-0 ne vjerujem aposlutno nista. Sto god je istina sigurno nije srednjak i vrijeđanje svih navijaca kao sto se hoce aludirati. Ne opravdavam Misica,al covjeka je prebacilo danas totalno i jednostavno nije svoj i u nekom obliku ce sigurno odgovorati za to sve. Vidit cemo sto je zapravo istina,al ova objava Dinama vec ukazuje na to da je svjestan da je bio izvan sebe. Sumnjam da je napravljema objava bez njegovog dopustenja. Nadam se njegovoj isprici i smirenju opcenite situacije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet