• Slepicka
    272
    ok, tvoje misljenje na koje apsolutno imas.pravo, sto se Pjace tice ne znam jel otjeran ili je imao prevelik ugovor, nebitno, neka je po tvome otjeran, ali reci da je Bruno otjeran nakon vec jedno tri ljeta zaredom gdje se doslovno natezemo sa njime, hoce li produziti ili nece, moljaka ga se, tolerira sve i svasta, samo da mu se slucajno nitko ne zamjeri, on svakih nekoliko mjeseci pusta signale.da.mu je to zadnja sezona i da odlazi kao sto se dogodilo ponovno i ove godine,pa ga se ceka da razmisli, pa ovo pa ono, za njega reci da je otjeran?? taština.mu proradila kad je Boban sada rekao da je dosta toga i njegovog razmisljanja i neka se.odmah odluci da li je ili nije..kakvo pobogu razmisljanje vise,u intervujuu toliko kontradiktornosti izreceno, sve zamjera Bobanu ono sto on kao ne tolerira..i jos vezano za placanje doktora, vauuuu platio si je 2-3 tisuce eura, ma nek je i 5000 iz svog dzepa doktora i putne troskove na koje je samoinicijativno isao bez preporuke kluba, cestitam, bas sam ganut tom zrtvom sa 1,5M godisnje na racunu..nek ostavi racun da tu svi skupimo tu lovu za njega...ajde ne lupetaj
  • Jurki
    18.6k
    Kaj se Stojkovica tice, da ga Boban ne vidi u klubu - Stojkovic bi bil prodan.
    Jer ako je otislo 15 igraca, zanima me koja je to nevidljiva sila sprijecila da ga Zvone proda?
    Ako ih je otislo 15 ... kaj je jos jedan igrac vise ili manje koji bi bio prodan? Koja je razlika?
    Malo treba razmisliti i pogledati širu sliku.
    Moje skromno misljenje je da bu i Stojkovic i svi ostali igraci imali itekako prilike i minuta pokazati da li jesu ili nisu za Dinamo.
  • NitkoBitan
    29.5k
    Bruno je uspio u onome sto je naumio, klasicno poticanje razdora jer eto nije sve islo po njegovom planu i udarilo mu na ego. Nebitan lik. Ako nam je on neki pojam i velicina to vise govori o velicini kluba nego njemu samom.
  • vjeko1701
    16.8k
    A evo, ja sam čuo informaciju da se on ne podnosi s Mamićima, posebno mlađim i da su ga hteli transferirati nakon sukoba s Livakovićem. Nisu radi intervencije Ademija.

Ide se debelo predaleko na obje strane. Petkoviću ovo danas nije ni najmanje trebalo i da toliko voli klub, pregrizao bi i vlastiti ponos i ne bi ovo sad iznio. Možda kad završi karijeru u nekom intervjuu kada ionako neće biti toliko bitno.

Sa tim na umu, ne treba ni sad izmišljavati krtice, prodavanje utakmica, ljubovanje s Mamićem itd...
  • San Lorenzo
    20.2k
    Onaj citat gdje Petković govori da se Boban ustao i pokazao mu vrata uz 'od čega se ti imaš odmarati?!' je glazba za moje uši. :rofl:
  • Time
    1.4k

Nije Zvone sveta krava,daleko od toga...nitko nije sveta krava...mamic je bio Zeus pa je pao,isto ce tako zavrsiti i Zvone ako ikad pomisli da je veci od kluba...ali iznositi prljavi veš (za koji dio krivice sigurno nosi i Boban),govoriti za sebe da si veci od nekih drugih igraca Dinama(kad si to cuo od Bobana,Ademija,Cice itd). Glumiti da si šmeker (ja sam prvi mislio da jest pravi šmeker)a ponašati se kao baba u frizerskom ne ide jbga
  • don
    14.7k
    Ide se debelo predaleko na obje strane. Petkoviću ovo danas nije ni najmanje trebalo i da toliko voli klub, pregrizao bi i vlastiti ponos i ne bi ovo sad iznio. Možda kad završi karijeru u nekom intervjuu kada ionako neće biti toliko bitno.

Sa tim na umu, ne treba ni sad izmišljavati krtice, prodavanje utakmica, ljubovanje s Mamićem itd...
    vjeko1701

post večeri.
  • pešća
    465
    Bobanov "imamo ili nemamo" je zaslužan za jedan od najmirnijih prijelaznih rokova u povijesti. Cilj ne bira sredstvo.
  • hardek
    5.3k
    Još veći pritisak će biti pobjediti u subotu sada, svaki ishod osim pobjede bit će samo ulje na vatru ove kašete govana koja je prosuta danas.
  • Izet Hajrović
    6k
    Bjelica u drugom mandatu je najgorit trener u povijesti Dinama i baš je on referenca za nešto, čovjek koji je zakucao za klupu Majera, a forsirao Ivanušeca.

Da se razumijemo, ok je imati viziju s kojom se ja, eto, ne slažem, ali zar stvarno opravdavate taj način na koji je najbolji igrač u povijesti Dinama potjeran iz kluba? Vama je normalno da predjednik Uprave Ademiju priča takve laži o Petkoviću i direktno ga povezuje s Mamićem? Neka se Ademi javi ako je Petko lagao. Isto tako, pružiš ruku i onda ga drugi dan jednostavno izbaciš iz momčadi. To sigurno nije osoba koja drži do riječi. Vama je normalno da Boban bez trenera odlučuje tko će igrati, a tko ne? Je li pitao Kovačevića što misli o Petkoviću i Pjaci? Bitno da je PR odradio svoje i ekipa se ulovila da je isključivo Brunina odluka bila odlazak. I da, Bruno je apsolutno puno više dao Dinamu od Bobana, Boban je heroj cijele Hrvatske zbog nenogometnih stvari.
  • FazeN
    121
    to za Stojkovića nije istina, provjereno ti tvrdim(naravno ne mogu znat jel mu to rekao), ali nije istina da Boban Stojkovića ne voli i smatra tarabom. Ono što znam za Bobana I Stojkovića je to da Boban želi da Luka igra više krilo nego veznjaka jer mu se tamo čini bolji nego u veznom redu. I to se čak pričalo i bila je tema znana tamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.