• Pacho
    2.8k

Nije na finjaka, a sad se kmeci i kuka, jer je i ovaj svoju stranu ispricao. Valjda to onda u oba smjera ide.

I opet, budi zajeban u pregovorima, a u medijima ovako nesto gospodski odradi.
  • kajjaznam
    224
    A istina je kolko god htio si to priznat il ne, ni Pjaca ni Bruno nisu više za ozbiljan nogomet, pod to mislim prvenstveno na fizičku spremu i fizikalije
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    To što je trenutno velika većina navijača zaslijepljena svime što Boban radi, ne treba biti nikakav razlog da se Petković ne obrani i iznese svoju stranu, ako smatra da treba i ima priliku za takvo što.

Do sad nikada nije radio poteze niti izgovarao riječi koje se sviđaju svima, ne znam zašto bi to bilo drugačije ovaj put?
  • Jurki
    18.6k
    godinama smo cekali da se Zvone vrati u klub.
    Da li klub kao Dinamo moze dovuci takav kalibar PU, sportskog djelatnika, odgovornog za sportski sektor?
    Odgovorit cu - NE MOZE.
    Niti ga moze platiti, niti ga moze privuci projektom gradnje nove momcadi, preustroja ili preuređenja kluba (od akademije, trenerskog kadra, skautske sluzbe itd).
    I sad kad je tu, dobio je uzde kluba u ruke da napravi najbolje kaj zna i umije.
    Kao najodgovorniji covjek kluba je potegnul iznimno nepopularne poteze i iza tih poteza stao.
    Ako odgovorna osoba u sportskom sektoru smatra da Pjaca i Petkovic vise ne pruzaju na terenu dovoljno za ono za kaj su placeni - oni moraju ici van.
    Isto kak i u svakoj drugoj firmi.. ako ne ispunjavas ono kaj se od tebe trazi s obzirom na tvoju placu i status - rastanak je neizbjezan.

Ne treba sjebat jos jednu sezonu zbog Pjace i Petkovica.. hvala im za sve i zbogom.
    Uostalom mislim da nam je svima pun kurac penzionerskog nogometa i pusacka soba je morala biti izbacena iz kluba.
    S obzirom da se svi ovdje deklariramo kao navijaci Dinama.. logicno mi je da cu gledati kaj je najbolje za klub, a ne nekog Petkovica, Pjacu ili Rileta... bez obzira na sve ono dobro kaj su oni napravili tokom svojeg igrackog staza u klubu.
  • kajjaznam
    224
    Iskreno, ima svako pravo i niš drugo od Brune nisam ni očekivao.
    Ovo je biznis gdje jedna strana nije zadovoljena i to je to
  • Paggini
    61k
    Nije na finjaka, a sad se kmeci i kuka, jer je i ovaj svoju stranu ispricao. Valjda to onda u oba smjera ide.Pacho

Da je ispričao svoju stranu, mogao je doći i reći svoju stranu, bez ubacivanja bipolarnosti, tiranije, Stojkovića, rekla kazala gluposti koje je čuo ili nije čuo da drugi pričaju da Boban priča.

Ne mislim da ga je Boban nesto izvrijeđao, niti bacao pod bus.

Ovo nije druga strana priče, nego skršen ego. Kako drugačije objasnit da lik ima novi klub al ladno prije prvenstva ide u hrvatsku po podcastima gostovati
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Naravno. Ljudi sad uzimaju srcu. Drukerski je, nije lijepo od ovoga ovo i ono…. Nije lijepo ni da se u medije puštaju narativi da se dogovor nije postigao samo zbog toga što se očekivalo da Petković bude profesionalac (a ovaj to odbija), pa se pustilo.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Kako sam rekao i tada, sada je jasno, Bruno i Pjaca su potjerani iz Dinama.Izet Hajrović

Gdje je tocno problem da covjek zaduzen za sportsku politiku procjeni da neki igraci vise nisu za Dinamo? Petko, Olmo, Orsa, Ademi, Livakovic, KTC, Bjelica su kreatori jednog od najljepsih i najuspjesnijih razdoblja u povijesti kluba, ali svakoj prici dode kraj.

Tko bi normalan Stojkovića, najveći potencijal i trenutno jedan od najboljih igrača, posjeo na klupu i to ispred Lisice?Izet Hajrović

Hmm nije li Stojkovic i kod Bjelice bio u drugom planu? Necu tvrdit za Jakira jer se vracao poslije ozljede. Jel Boban i njemu na uho sapnio da je Spikic najbolje desno krilo?

Bruno je potvrdio sve sto je Boban rekao samo uz dodatak svojeg navodnog emocionalnog stanja koje ga je natjeralo u kasnjenje. Jel ti sebe procitas nekad prije nego lupis?
  • kajjaznam
    224
    točno to. Ajde, do tekme u subotu više se nitko ne bu obazirao, možda osim Izeta
  • vjeko1701
    16.8k
    Petkovićeva velika simpatija prema međugorskom kriminalcumasacusec

Odkud ti ta informacija?
  • Babangida
    75
    Pa ako je stvarno Boban srao po klubu da ovaj vraca pare mamicu, jos mi je petkov nastup i podnosljiv. Jbg povrijeden ego, Boban se isao u intervjuu malo uzdizati prek njega, mogao je ocekivati ovako nesto. Uglavnom steta i za Dinamo i za ova 2, trebalo se to pametnije odraditi
  • Pacho
    2.8k

Slazem se s dijelom. Napisao sam i sam da mu ovo s bipolarnoscu npr. nije trebalo.

Ali opet kazem, najvise me iritira sto se ovo sve skupa moglo izbjeci, a Boban ga po meni je posrao, jer se stvorio narativ da ga je pitao da li je spreman biti u formi, a ovaj rekao da treba razmisliti o tome. Zar to ne steti reputaciji Petkovica koji tad jos trazi klub? Jebiga, ako krenes iznositi detalje, onda je po meni za ocekivati da ce se ovaj braniti.
  • don
    14.7k
    pa ni od kud vjerovatno, sad će milion teorija koje nemaju veze sa vezon
  • Toni90d
    2k

Ja sam za tu informaciju čuo prošle godine, kad je ušutkao cijeli trg. Samo kriminalca nije direktno spomenuo, nego osobe koje je kriminalac postavio u klub. A očigledno mu sadašnja demokratska garnitura u klubu niti malo ne odgovara.
  • kajjaznam
    224
    A jbt Televisia Presenta, nobody gives a fuck, igramo u subotu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.