• Infinity
    17.7k
    Imamo tu nesrecu da je Hajduk danas igrao protiv umornog Belupa, a mi sad protiv odmorne Istre.
  • BBB ROHOLT
    65
    bilo ko jer ovo je ne gledljivo,pa istra izgleda ko Real pored nas
  • Chempers
    526

Sigurno bi sa tvojim Cordobom i Mbukuom bolje izgledali, garant
  • db-izbjeglica
    16.9k
    Ovu sezonu treba baciti u smeće, probati u ovoj zadnjoj četvrtini sezone isprofilirati par klinaca.

Grozno, boli koliko su loši, boli pristup, boli pogubljenost.

Najgore od svega, dar-mar po lijevoj strani radi klinac kojeg je dinamova struka otpisala, a istovremeno daju milijune za igrače popit hoxe
  • BBB ROHOLT
    65
    Pa ja ovo ne mogu gledati
  • ElDorado
    2.8k
    Ako smije primjetiti igraci uopce ne komuniciraju medjusobno
  • NVKOD
    4k
    J*bo me pas koliko me živcira odigravanje pasova u 16 metara kad je 8 Istrinih igrača tamo. I onda se čude kad lopta ne prođe dalje...
  • sarenicvjetic
    81
    Mišić mora bit zadnji vezni sam
    Baci peru umjesto ademija i stavi stojkovica iznad. Balerina van,desno pukni cordobu.
    Vadi kuleta stavi petka
  • Crusades
    15.5k
    Izgleda da su i ova dva stranca u ekipi previše. Toliko ne znaju kaj znači Dinamo da sjebu ostalu devetoricu.
  • BBB ROHOLT
    65
    Koji cevapi majko.moja
  • Paggini
    42.8k
    Ne znam ni zašto mi igramo s napadačima jer očito nam ne trebaju ako ćemo samo zabijat se u 8 istrinih igrača, pimplat okolo, ne daj bože ubačaj, ne daj bože proigravanje neko, ne daj Bože. Stavite još nekog veznog da se zabije i on.
  • kajjaznam
    123
    Mišić če danas dobit crveni i to je dobra vijest
  • Orc123
    11.1k
    majstorr, nisam rekao da bi izgledali bolje vec da je problem kako Izgledamo ocito dublji od toga jer isti kurac izgledamo tko god da igra i pod kojim god trenerom! A ti odi u Međugorje i nosi cvijece tati....uzmi i za brata buketić....
  • Marc
    371
    Majkuti ljubim onaj Franjić gubi loptu i lagano nazad polako pa ja ne mogu vjerovat treba im skinut svima dresove i gacice nisu dostojni ih nosit, pička im materina… sramite se sramite..
  • Filip 91
    1.3k
    Nevistic nas spasava od potopa. Nevjerojatna bolikurcina svih ostalih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.