• Neron53
    1.4k

Pazi sta pises.
    On ne pije neku jeftilen zestu... samo najbolji viski... :)
  • Odani Zgd
    229
    Možda se čovjek uozbilji za zadnjih 8 kola i prijeđe na sok.....iz Fabiovog sokovnika
  • Kruno
    763
    Mogao nam je Zajec odraditi do kraja. Vec nas je vodio kao trener.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    IGOR PAMIĆ,div iz Žminja,za zadnjih 8 kola da im hebe mamicu....uz to mislim da je Dinamovac i da bi mu bila častOdani Zgd

Nadam se da je ovo samo sprdnja. Trenira Karlovac već nekih 3 godine u 2. NL, upravo su ispali iz borbe za naslov jer su skupili 3 poraza u zadnjih 5 utakmica i to protiv Uljanika, Jadrana iz Ploča i Hrvaca. On ne bi trebao biti za ovu poziciju spomenut niti u sprdnji :lol:
  • Odani Zgd
    229
    U kakvom je klub trenutnom stanju,tj svi se redom već drugi dan sprdaju s nama,još jedino na Plavom oglasniku nisu izbacili članak o Dinamu,Igor Pamić bi bio premija kakvi su sve levati u prošlosti dobivali priliku....uostalom koga je to Sandro Perković trenirao prije Dinama,a on bi trebao nasljediti Fabia zadnjih 8 kola?
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Sprdaju se svi s razlogom, to ne znači da treba dovest Pamića ili postavit Sandra Perkovića. Fabio je svakako zaslužio otkaz, ali po meni nema smisla davati mu otkaz prije dolaska sportskog direktora koji bi trebao odlučiti njegovog nasljednika.
  • Crni86
    9.3k
    Ako je Macia novi sd, mislim da su jako visoke dionice Riere na ljeto.
  • emilperska
    9.3k
    Riera nece doci dokle god je Celje aktivno u Europi, a to je jos barem ovo prvenstveno kolo.
    Cannavara treba poslati u talijansku verziju Splita prvim Ryanairom, a protiv Osijeka neka nas vodi Ademi uz Perkovića. Ovo udaranje mrtvog magarca s Misterom nema smisla.. Cannavaro nema obraza, a ni časti. Nakon ovih sramota, častan čovjek bi sam otišao. Očito je lovac na otpremnine..
  • Paggini
    42.9k
    Riera će doći vjerujem na ljeto, dok će ga se sad ukapariti vjerojatno, i sa Fabiom izgurati ostatak sezone.

Još uvijek vjerujem u titulu jer sam debil, a ako već ne titula, časnih 8 kola gdje ćemo iskrvariti i barem sjebati tovare. Tad će mi možda i mister ostati u ljepšem sjećanju
  • emilperska
    9.3k
    časnih 8 kola gdje ćemo iskrvariti i barem sjebati tovarePaggini

Tovare ćemo najviše sjebati ako ova ekipa istrči 27.04. protiv Rijeke:

dinamo-zagi-i.jpg
  • gaTeDZG
    649
    Paušić je upravo na Tribina podcastu negirao priče oko Sopine klauzule u slučaju Dinamovog interesa, pa eto, da se i to završi...
  • Gelipter
    4.1k
    Ako Macia stvarno dolazi treba prvo provjeriti je li član stranke Možemo ili njihove španjolske inačice Podemos. Rušitelji Dinama, svega hrvatskog u Dinamu i državi, jugozomboidi i udbaši sada nam žele uvaliti i španjolskog mrzitelja Hrvatske!!

Ne dopustite to časni i iskreni domoljubi i Dinamovci koji stadiona vjerojatno niste vidjeli dvaput u životu pa ni u eri rvatine Mamića koji i ovih dana ponovno promovira hrvatstvo u zagrljaju s Lepom Brenom!
    SEMF ODLAZI IZ DINAMA!
  • Jurki
    16.5k
    ako ta ekipa izađe protiv Rijeke.. pokazali bi veca muda od nasih primabalerina.
    Zato ako hocemo sjebat tovare.. mora igrati pušačka soba.
  • Kujtim Shalla
    4.5k
    ti nisi normalan buraz ,oplakah :lol: :rofl:
  • Crni86
    9.3k
    Znate kako znate da smo otisli u krivom smjeru? Cim se krene pricat ovaj je dobar trener ali pojela bi ga svlacionica. Svlacionici je valjda u interesu najbolji rezultat ili da paze na svoje dupence pa da razjebu trenera koji dode?

Mislim da ce se na ljeto svlacionica provjertriti, ostat ce mozda dva senatora i jednostavno tko god dosao mislim da se ne treba bojat svlacionice, pogotvo ako ce se svlaciona slagati u zdravoj atmosferi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.