• Hrc-Vg
    617
    ne znam kakav ima ugovor tam, ali ne vidim zakaj ne…
  • don
    12k
    samo uključite mozak i zaključite da li ima smisla da Cannavaro dobije otkaz i da njegov pomoćnik vodi ekipu do kraja sezone. Šta ćeš dobit s tim? Ne tribaju vam novinari.
  • crophantom
    13
    nebi ništa dobili s tim. Ali, strah me da ovaj stručnjak ostane, ne igramo ionak više za nis, rasterećeni upisemo neznam, 4 pobjede, po 2 poraza i remija i ovi u upravi zakljuce, pa nije to tak loše, mogo bi ostati i iduće sezone. ak se sad jasno kaže vodi do kraja pa ide pa pa, onda nek ostane.
  • Laugreano
    3.8k
    44 22 8 14 93:71 74 1.68
    Moze netko tko je vise pratio Rieru reci zasto bi on bio dobar izbor. Nekako mi se cini da mu ekipa previse golova prima.
  • Omake
    6.9k
    Postoji razlika između dobrog trenera u vakumu i dobrog trenera za određenu grupu igrača. Ovi u upravi ili tko već bira trenera, SD itd bi trebali znati koga komu dovode. Mi, navijači u najboljem slučaju znamo izabrati najbolje riješenje u vakumu po nekim našim kriterijima. Drugo je pitanje, je li ova grupa igrača kakva je, nakon ove sezone kakva je, zaslužila da se po njoj kroji trener, sportska politika itd, ili bi trebali dovesti najboljeg mogućeg trenera (po definiranim nogometnim kriterijima), a odstraniti većinu svlačionice (koja se ne uklapa u sportsku viziju).
    Opet se vraćamo na to da li imamo ljude spoznati kvalitete nogometnih djelatnika ili ih vode nostalgija kao u slučaju Bjelice ili brand/marketing/karizma kao u slučaju Canavara. Dva trenera potpuno drugačijeg pogleda na nogomet.
    Glupost mi je birati trenera prije dolaska SDa, pogotovo kada se uzme u obzir zadnja 2 odabira.
  • Neron53
    1.4k

Paminjo bi to gratis odradio. Dovoljno je da mu se osiguraju dovoljne kolicine dobre zestice te mogucnost jebanja majke nasim zvijezdicama
  • E46
    1.3k
    genijalne ideje.
  • E46
    1.3k
    ima smisla, on vise ne smije minute provest na klupi, sansa jos postoji, ali s njim je ta sansa srozana ispod nule.
  • don
    12k
    smi i provest će svaku minutu do kraja sezone. Šansa ne postoji ni sa Kloppom, niti postoji šansa za iduću sezonu sa tim istim Kloppom ako se ne krene u rasčišćavanje svlačionice budući da je trener najmanji problem.
  • Zagi
    9.4k
    Opet se vraćamo na to da li imamo ljude spoznati kvalitete nogometnih djelatnikaOmake

Nemamo. Na temelju čega će itko u klubu uopće izabrati adekvatnog sportskog direktora?
    Tko to u klubu na razgovoru za posao može postaviti dobra pitanja i sagledati kvalitetu odgovora?

Barem jedno ime? Ja ne vidim.
  • Fanboy
    2.9k
    Pisalo se svaki put da trener nije problem kada je visila sezona i onda je došla smjena trenera i osvajali su se naslovi.
    Dinamo kakav god da je i dalje ima najbolji roster u čitavoj ligi, a igra kao je na nivou Gorice...
    Rijeci su od 4 najbolja igrača na početku sezone otišla čak njih trojica( Pašalić, Ivanović i Smolčić) te su ljudi u finalu Kupa i u utrci za naslov. A kod nas je problem igrača, svlačionice i čega sve ne...

Prvu polusezonu smo igrali na dva fronta i zaredale su se ozljede, loša pojačanja...Spržili smo dva dobra trenera u tom kaosu, a onda se doveo lik koji jako malo zna o trenerskom poslu sa još manje iskustva u fazi kada je tek trebala započeti bitka za naslov i kada smo većinom pregazili konkurenciju.

I sad gledamo posljedice toga, bajke o nekom remontu pustiti negdje dalje. Uprava svakim danom pokazuje da nema pojma šta radi.
  • Omake
    6.9k
    to je i meni najveći izvor pesimizma.
  • E46
    1.3k
    to je sve sramota sto govoris, svlacionica je dovoljna kvalitetna i bolja od hajdukove, problem je u treneru. Nismo do sad ove sezone i prijasnje imali trenera koji tezi igri i posjedu, sva 3 trenera ove sezone igraju oku kriminalan nogomet. Ova ekipa jednostavno nije navikla igrat takav kriminalan nogomet.
  • don
    12k
    zbog načina razmišljanja kakvog ti imaš i ne može svatko bit u klubu i upravljat njime.
  • Jurki
    16.5k
    Paminjo bi to gratis odradio. Dovoljno je da mu se osiguraju dovoljne kolicine dobre zestice te mogucnost jebanja majke nasim zvijezdicamaNeron53

Odmah uplacujem donaciju za žesticu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.