• Hebimir Strašni
    68

Po meni je nažalist baš to što je "(pre)dobar" njegov največi problem, jer u dinamu to ne prolazi. Senatori , razni menageri, savjetnici, "prijatelji kluba' .... će ga pojest za doručak. Rađe njega u nekom manjem hnl klubu jer bar znaš da imaš još neki klub koji igra lijepi i ne skida gaće unaprijed.
  • Fan
    1k
    Dobro, hoćemo li već jednom uzet u obzir da većinu senatora nakon ljeta neće bit u klubu, a oni koji ostaju će, poprilično sam siguran, ići na ozbiljne razgovore s Bobanom?
  • Hebimir Strašni
    68
    Senatore možda i riješiš ali ove okolo nećeš nikad
  • Jurki
    17k
    koji su to "ovi okolo".
    Znaci imas 3 skupine u svlacionici.
    Senatore, klince i strance.
    Od senatora sigurno odlazi najveci problem Rile. Ademi i Zagorac se mozda oproste, Petkovic je tak i tak na izlaznim vratima i od senatora ti jedino ostaje Misic koji nije problematican.
    Ovu ekipu Bockaj, Peric i Moha ne uzimam kao neki bitni faktor u svlacionici.
    A od klinaca mislim da bas nitko nije problem.
    Stranci isto tak nisu problem.. ako bu netko jeo govna, lako ga spizdis na tribinu dok se ne ohladi.
  • SAS1987
    17.2k
    Po meni je nažalist baš to što je "(pre)dobar" njegov največi problemHebimir Strašni

Biti (pre)dobar ne znaci da nisi cvrst, naprotiv, sto si bolji clovjek vise mozes zahtjevati od okoline bez da se pobune.
  • Kujtim Shalla
    4.8k
    Smiješno je da piše da je dobar jaran ali nije taktičar,pusta igrače da sami igraju. Pa jer mogli su mene zaposliti. I ja bi ih pustio, šalu na stranu. Puno je al baš puno glupih i zlobnih članaka protiv svega u vezi dinama . Garantiram da će Kovačević osvojiti HNL sa minimum 15 bodova u odnosu na broj 2
  • BBB Mataa998
    2.4k
    Kakve debilane se pisu na ovaj lijep dan. Zamisli ekipe mu igraju super nogomet,igraci ga slijede ali je takticki los. Daaa sigurno :lol:
    To sto pred kamerama izgleda smireno i blago ne znaci da nema autoritet u svlacionici…
  • Heisenberg1986
    317
    Svašta serete ovdje, a to trenutno ima nemjerljivo puno manje smisla nego što je imalo ranije.
    Ljudi nama klub sad vodi Zvone Boban, svakome tko zna tko je Zvone bi trebalo biti jasno da taj Boban ima milijardu puta više iskustva i znanja od bilo koga od nas i da će odabrati i trenera igrače najbolje moguće. Nismo mogli dovesti kompetentniju osobu da vodi naš Dinamo. Ajde razmislite malo o ovome i prestanite srati. Ok je napisati mišljenje, al praviti se da ste popili svu pamet svijeta jer ste jednom zabili hattrick na poljoprivrednom sajmu u gudovcu baš i nije potrebno.

Danas je red da ova momčad se iskupi za sranja koja su nam priuštili tokom sezone.
  • DiddyGuela
    3.3k

Identicne stvari su se pisale i prosle godine u ovo vrijeme, samo je tada bio "Zeko" a ne "Zvone". Pisem ovo bez ikakve zlobe a tko se jednom opece taj i na hladno puse.

Vrijeme ce pokazati ali ljudi pisu pod dojmom rezultata ove sezone.
  • Heisenberg1986
    317

Ok, al razlika je što je a) Zeko star i b) Zeko nije dokazan kao uspješan sportski djelatnik na razini kao Boban.

I slazem se, razumijem frustraciju. Glavni razlog toga di sad jesmo je zakašnjela smjena generacija i to 2 god zakašnjela. Najžalosnije u tom svemu je što naše igračke legende prosipaju svoj i Dinamov ugled.

Imaju danas šansu se iskupiti, pa onda neka mirno idu iz dinama, što se mene tiče mogu ići svi, nek ostane teofil još jednu sezonu.
  • Filip85
    139
    koji su to "ovi okolo".Jurki

Pretpostavljam da je mislio na razne menagere, "savjetnike", novinare i slično....
  • Hebimir Strašni
    68
    Možda nisam bio dovoljno jasan, ali mora biti jasno da se trener dinama mora nažalost baviti osim terena (taktike, pripreme i sl.) i razno raznim drugim pizdarijama tipa menađeri, raznorazni "savjetnici", roditelji, lešinari novinari ... nema tu da odradiš trening/utakmicu i da deš doma ženi i dijeci. Hebu te tu od jutra do sutra.....moraš biti nekad i malo teži "gad" da to izdržiš. Mislim da Kova to nebi izdržao ni zdravstveno ni karakterno. Sad će ekipa reći da stvari oko terena treba hendlat/filtrirat SD, ali nikada u praksi to se ne uspije u potpunosti odraditi.
    Inače Kova meni super lik i ak dođe ja dajem punu podršku, ali uz svoju konstataciju stojim.
  • Lynx17
    4.3k
    Oprostite ako je vec bilo spomenuto (ne mogu pratiti previse), ali je ikada bio spomenut Goncalo (nas bivsi igrac)?
  • Brusa
    2.9k
    Ovaj što je sad asistent u Fulhamu? Mislim da ga nitko nije spominjao...
  • Lynx17
    4.3k
    Ovaj što je sad asistent u Fulhamu? Mislim da ga nitko nije spominjao...Brusa

Da. Neznam kakav je kao trener, ali vidim kako je stalno u uho Marca Silve. Mozda je perspektivni trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.