• tp1997
    1.3k
    Nažalost ne bi bio ni prvi ni zadnji "privremeni" kojeg su nam podvalili za stalno pa kasnije čistili sranja, bilo na trenerskoj poziciji ili onoj sportskog direktora
  • Paggini
    46.9k
    , Zdravko Reić prije dva mjeseca pisao je za SN kako je Hajduk navodno neslužbeno kontaktirao Marija Kovačevića kao opciju za novog trenera. Imaju zapisi o tome na HNL temiEduardo

Jel nisu oni to službeno zanijekali? :chin:

Nažalost ne bi bio ni prvi ni zadnji "privremeni" kojeg su nam podvalili za stalno pa kasnije čistili sranja, bilo na trenerskoj poziciji ili onoj sportskog direktoratp1997

S obzirom kako je Boban krenuo s pojačanjima, a i s pikiranjem direktora akademije, ovo se nikad neće dogoditi
  • PlavoProljece
    10
    Garcia neće biti trener Dinama.
  • Mali Zeus
    16.7k
    Prascu Lesiju ne bih vjerovao da mi kaže da je vani lijepi, sunčan dan.
  • Zg123
    1.7k
    Ma gotovo je to, a nista sretno novom treneru iako nisam pretjerano odusevljen izborom
  • Crni86
    9.7k
    Sve je to lutrija… ja vjerujem da kovacevic ima puno veci kapacitet od garcie. Uz to domaci je, samim time vjerojatnost zadrzavanja na duzi period je mnogo laksi jer nece biti toliko atrkativan inozemnom trzistu poput Garcie/Riere itd.

Ukoliko se slozi dobra momcad, vjerujem da ce Kovacevic stasati uz nju, bez problema ce uzeti iducu sezonu titulu, skinuti neke skalpove u europi ali tesko cemo do prolaza skupine. Kulminaciju ocekujem sezonu pred krajncu kada bi ekipa i trener trebali stasati i biti na svom vrhuncu.

Dugorocno kovacevic > garcia, kratkorocno garcia > kovacevic. Drago mi je da se gleda dugorocno.
  • Olmic
    4.5k
    Ma gotovo je to, on bu trener samo je glupo kaj se saznalo pogotovo zbog slijedeceg kola i gostovanja Belupa. Nepotrebno se daje materijala kretenima
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Ukoliko je stvarno Kova novi trener, zadovoljan sam izborom, iako mi se Garcia možda čini kao bolja opcija, ali nema veze. Samo se nadam da Garciu na ljeto ne uzmu tovari. Žabar bi im mogao otići, nebitno osvojio ili ne osvojio ligu, nekako imam osjećaj da bi im dolazak mladog i perspektivnog trenera poput Garcie donijelo sličan efekt kao s Valdasom, a tog Hajduka sam se za razliku od ovog današnjeg na momente čak i bojao.

Jel ovo insajderska ili pretpostavka?
  • Paggini
    46.9k
    Valdas je puno, puno bolji trener od Garcie
  • jakov1
    581
    Oko 180 tisuća eura, taman koliko Kovačević zaradi za godinu dana u Slavenu.

Ovo mora da je laz, rekao je da su mu toliko nudili Arapi, a ne vjerujem da je Slaven odmah ponudio isto (a niti da ima toliko za dati).
  • Sibirski plavac
    5.1k
    Iz današnje perspektive da, ali ne sjećam se da ga se hvalilo nešto previše kad je tek stigao u Hajduk. Ako se dobro sjećam, čak je i magarad kmečala oko tog izbora sa argumentima tipa "šta će nan lik koji je dosad vodio jedino litavske vukojebine, pijane zagorce i Ludogorec".

To što se kasnije pokazao kao dobar trener je druga stvar.
  • rioda
    8.1k

U članku piše da bi to trebao biti iznos odštete Dinama prema Belupu za njega jer ima važeći ugovor koji je potpisao kad je odbio te Arape... Možda su stavili u ugovor da njemu ide neki iznos odštete
  • Paggini
    46.9k
    Pa ne pricam ja o tome kako se Valdasa docekivalo, ja pricam o tome tko je bolji trener po igri i taktičkoj smislenosti. Hajduk je tad imao vrhunsku nakupinu invalida a igrali su dosta dobar i organiziran nogomet.

Garcia je igrao ok nogomet prvi put s Istrom, sad igra dosta dobro kad mu uvjeti pašu, ali osobno ne vodim neku igru kad mu uvjeti ne pašu. Ima taj svoj đir tranzicije, ali osim toga ne mislim da je istra taktički zanimljiva (odnosno, ako treba napadati na postavljenu obranu, ne vidim smislenu igru).

Odnosno, ne mislim da Garcia s Hajdukom ili Dinamom može igrati taktički zreo nogomet, mislim da je Kovacevic blizi toj ideji, ali jbg, i to je rulet.
  • crophantom
    163
    Kova jako simpatičan lik, ali mislim da će ga u Dinamu pojesti za doručak. Neznam, možda sam u krivu, ali ja ne mogu zamisliti da on bude uspješan u Dinamu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.