• Dani Olmić
    896
    Već receno poslje Milana, drugo je igrat protiv bunkera a drugo protiv Milana kojeg ne jebe ni pol posto da se brani protiv Dinama
  • Boysica
    594
    Obavijestite me kad nebude seratora na forumu ..
    Sad ih se već podosta nakupilo ...
    Kako će ih sad u drugom ušutkat , rekla sam Kanga ili Pjaca ili obojica će dat gol
  • runtothehills
    440
    Zabijamo do 55 minute, Kanga.
  • Boycie
    2.1k
    Najbolje bi bilo zakljucat temu kad pocne tekma i otkljucat kad zavrsi. Amen.
  • vjeko1701
    11.9k
    Smirite se svi.
  • Vratite nam Istok
    401
    Najbolje bi bilo zakljucat temu kad pocne tekma i otkljucat kad zavrsi.Boycie

Ovo je zapravo fenomenalna ideja. Podržavam!
  • Jos-Optimus
    4.3k
    kakve veze imaju svi derbiji sa danasnjom, za sada, dobrom tekmom koju igramo? Balavac, zasrali ste cijelu Zonu
  • Kaktus Car
    926
    Velika greška da ostane sam igrač na 20m kod kornera, to se nekom poluozbiljnom klubu ne smije dogoditi.Blue Label

To je gol koji zabije valjda jednom u sto pokušaja. Baš mu je sjelo i baš protiv nas. To nije visoko postotni šut, to je peh.
  • nwankwo646
    422
    po meni smo bolje igrali onu utakmicu protiv Gorice, i šta onda? Ti si tu da brišeš govna, nema straha.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Već receno poslje Milana, drugo je igrat protiv bunkera a drugo protiv Milana kojeg ne jebe ni pol posto da se brani protiv DinDani Olmić

Naravno da je drugo, samo pitanje, kakve to veze ima s bilo čim kaj gledamo na terenu?

Malo više preuzet odgovornost u situacijama kad treba podvalit loptu, kad treba probit 1 na 1… to je sve kaj nam treba za preokret ovdje jer igra je do sad bila dobra.

Žao mi je što je ušao Mbuku, a ne Cordoba jer bi volio vidit više širine na toj desnoj strani.
  • hardek
    3.9k
    Da je Osijek odigrao ovakvo poluvrijeme kao što smo mi odigrali vodili bi 7:0. Ljudima ušao još jedan eurogol protiv nas u prve 2 minute i jašu taj val.

Apsolutna dominacija s naše strane, šteta da barem 1 lopta nije ušla da ne moram čitat ove stručne komentare
  • rokikaciga
    265
    Sad ce Mister opet ocitati nogometnu lekciju svima i u drugo poluvrijeme ulazimo jos bolji...kao i u svim utakmicama do sada.
  • Blue Label
    25

To ne znači da ga moraš ostavit samog na 20m, veliki kiks.
  • Jay
    409
    Ne tresite se, nadoknada je nasa.
    Preletit cu sve ove komentare na kraju utakmice.
    Igra nam je odlicna u odnosu na ono mrcvarenje cijele jeseni.
    Malo se poremetilo sve nakon ozljede Franjica. Koliko taj decko nema srece, nadam se da nije nista duze od 2-3 dana.
    Kome nije jasno sto znaci probijanje bunkera neka odustane od gledanja nogometa. Bolji smo, nagradit ce se to kad tad
    Jedina zamjena po meni Mmae van, Galesic unutra
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.