• chago13
    100
    Mislim da je ovo ipak RPG, al nema veze dobra fora
  • serbus
    4.5k
    Meni je više da su depresivni jer misle da zato kaj su crnci nisu dobili dinamovu jaknu ko Petković :rofl:
  • SAS1987
    16k
    Nije mi samo jasno gdje ti je Mbuku ovdjeBBBaranja

Jako su slicni :lol:
  • Crni86
    7.5k
    Mmae je odlicno kontrolirao utakmice protiv Belupa kad smo dobili 4 komada,kao i od šarana 4.
    Izlazak iz naše trećine je bio vrhunski pogotovo protiv Bayerna,9 puta je izlazio.
    A visoki pritisak smo dobili svi mi kad smo vidili šta mu Livaja radi pa ga se brže bolje maknulo s njegove strane.
    Praskaton

Zato jer je tada pao da i to se vidlo, na kraju nije prosao ni cijele pripreme sa nama, a nije bio ni na pripremama s fradijima. Bilo je za ocekivati nekakav pad jer je do tad igrao apsolutno svaku tekmu i jos je jedno vrijeme igrao s natucenim zglobom.

Zato kada smo ga maknuli iz rostera je sve sjelo na mjesto, kontrirao nas je svatko tko je stigao, a stoperi nisu znali odigrat dvije lopte po podu prema naprijed. Do tad smo razbijali ekipe po hnlu a od tad su nas punili tko god je stigao iz kontre.

Sve je uredu, tebi se mmae ne svida i na to imas pravo, ali privikni se sto prije jer ce on biti nas prvi stoper uz galesica. Pa ak si navijac dinama navijat ce za njega iz sveg srca, a ako si egoista pisat ces tu za svaki uzdisaj koji krivo napravi.
  • plavi devet
    453

Analiza utakmice sa Istrom. Čak se lijepo vidi na šta je Cannavaro mislio kad je govorio o Baturininoj igri bez lopte.

Za one koji nemaju Twitter probajte preko linka: https://threadreaderapp.com/thread/1883490280860774735.html
  • Crni86
    7.5k
    Na ovu ekipu kad se nadodaju galesic, rpg, sucic i ivanusec to ce biti jako dobro. Jos kad se petko oporavi i kanga uigra….
  • Crni86
    7.5k
    Treba ovo sve stavit u kontekst toga da je Franjić bio bek a Ristovski 3. stoper u posjedu.hardek

A i to ti dovoljno govori sta cannavarao misli o ristovskom. Uvjeren sam da u osijeku na desnom beku krece rpg.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.6k
    Jučer sam prvi puta bio vruće glave pa nisam htio komentirati na poluvremenu, pogotovo kad sam vidio da se 21 stranica natukla... Tako da sada nakon prespavane noći mogu podijeliti tekmu na dva dijela:
    • Prvo poluvrijeme je bilo preslika polusezone, teški grč i nervoza, ništa nam nije polazilo od noge. Pogotovo je desna strana visila kao luster, Rile i Mmaee užasni, a Neva komičan s onim (auto)golom. Od svijetlih trenutaka, izdvojio bihnprekid Kuletovog posta i odličnog Franjića, konačno imamo LB :joke:
    • Drugo poluvrijeme kao da je neka druga momčad izašla na teren i moram reći da mi se svidjelo što sam vidio, bilo je neke kombinatorike, na trenutke i presinga, zabili smo dva komada i mirno priveli tekmu kraju. Kanga mi se svidio, jak je u duelu i mislim da bu nam on nadogradnja u napadu.
    Lakše se diše, 3 smo boda bliže tituli, idemo dalje jednu po jednu :strong:
    Nadam se i vjerujem da ćemo se dizati iz tekme u tekmu, a kada se vrate svi ozlijeđeni, dodajemo gas i proljeće bu opet naše!

DZIS!
  • blubach
    727
    Ovo što smo odigrali prvo poluvrijeme, to moramo izbit iz nas za sva vremena i pokušat ne ponavljat takva smeća od igre.
    Ovo što smo odigrali drugo poluvrijeme, to MORA biti početak novog, jakog Dinama, koji se ne boji protivnika i koji zna da je bolji od njega. Daleko od toga da je bilo sjajno, ali tim tempom imam nadu da možemo doći do zadovoljavajuće igre ubrzo i da ćemo početi mljeti protivnika bez pardona.
  • Ludovic IX
    7.7k
    prvo poluvrijem - tri,četiri puta smo radili visoki pritisak i odmah smo uzeli loptu i bili u prilici i li bar pred golom.. kad smo se maknuli od njih, maknuli smo se na 4-5 metara i oni su bez problema prolazili kroz nas jer nitko ali baš nitko nije stajao pokraj svojg igrača tako da ili presječe loptu ili bar neda da ovaj brzo odigra dalje. Tad smo izgledali kao na jesen. kad igrači koji vrijede i 10x manje od tebe na terenu izgledaju kao da oni igraju u srijedu LP..

Xoxha je bio izgubljen desno i baš je tužno gledat kad profesionalac ne može igrat suporotnu stranu bar na elementarnoj razini.
  • ZrnTSCHeZ
    695
    Xoxha je bio izgubljen desno i baš je tužno gledat kad profesionalac ne može igrat suporotnu stranu bar na elementarnoj razini.Ludovic IX

Dodatno je zabrinjavajuće da i takav igra prije Cordobe i Mbukua kao ciljanih pojačanja za tu poziciju...i to već kod drugog trenera u nizu
  • Pulfer
    166
    Objasnio je Cannavaro da je htio dešnjaka na desnom krilu ovu utakmicu jer se Istrin lijevi bek uvlači u sredinu i ostavlja puno prostora iza leđa uz liniju. Zato je vjerojatno i nakon Hoxhe uveo opet Špiku koji je desna noga. Vjerujem da će i Cordoba i Mbuku dobit minute već ovaj tjedan u jednoj od utakmica.
  • Paggini
    35.5k
    XohxePulfer

XoxhaLudovic IX

Pa dečki, majku mu dragu, nije toliko kompleksno prezime :lol:
  • Pulfer
    166
    evo ispravljeno da se ne srdiš ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.