• Praskaton
    3.2k

Naravno da je za shit of the day izjava da je naš pad počeo s njegovim padom kao da je do tad njegov utjecaj na igru bio nezamjenjiv.Ne znam jel mi gledamo isti klub.
    Na ovu igru koji cannavaro forsira nema boljih od galeta i mmaea. Mozemo uzeti u razmatranje i ktc-a ali on s vremenom treba pocet biti zamjena.Crni86

Koju to igru Cannavaro forsira? Zašto su za tu igru najbolji njih dvoje?
  • Dinamo-SB
    13
    I tako treba bit dok drugi nazalost navijaju za sebe i svoj ego kako bi dokazali da su oni doktori nogometa. Isti princip po kojem izjave daju tomo ivkovic i ekipa.Crni86

Gluposti. Mmae se iskljucivo malo vise komentira zbog enormno visoke place(cak mu se ne zamjera ono kod Bjelice nit to itko pretjerano spominje).Nikakv lov na vjestice.Ima 28 godina i upitan je za transfer u buducnosti,a ima ugovor do 2028. Kad potpises takvog igraca za takav novac i s tim ugovorom ocekujes vau efekt jer znas da od njega nema transfera u buducnosti,a potencijalno te moze izmust jer ima ugovor do 2028. Navodno je bila i naknada za potpis.
    Da on igra za 300-400k i ima ugovor do 2026. bio bi komentiran sukladno tome. I iz te perspektive bi cak bio okej. To je kljucna razlika.
  • Crni86
    7.5k
    od kad je mmae maknut iz prvih 11 mi imamo jako velikih problema s kontrolom utakmica, izlaskom iz svoje trecine i visokog pritiska na protivnickoj polovici. A ti si valjda pratio tenis tad.

Koju to igru Cannavaro forsira?Praskaton
    Nabijacinu na petka i niski blok u svojih 16 metara.
  • E46
    1.1k
    shit of the day bi bio reci išta suprotno, trenutno galesic i mmae broj 1 i 2 zbog igre s loptom koja nama treba, torrente i ktc su uzasni sa loptom a bernauer je premekan i cesto ispada.. Nadam se samo da i fabio to vidi, obrana RPG - Galesic - Mmae - Franjic bi trebala startat svaku tekmu, sve ostalo rezultira rezultatima od jeseni i 25 primljenih golova, tocka amen.
  • don
    10.2k
    Max bi bia idealan za ovu igru koju težimo, ali je jako loš u primarnoj zadaći stopera a to je defenziva. Šteta baš, ali svejedno bi mi igra u prvoj u nekim "lakšim" hnl utakmicama.
  • E46
    1.1k
    lakse je maxu popravit defanzivu nego torrenteu i ktcu igru nogom, Max jos mora dobit na misicnoj masi dooosta i radit na postavljanju. Kod torrentea je dobro sto je mlad i dosao je dzabe pa da dobijes i 2 3 milijuna za njega zaradio si a uvijek moze bit dobra rotacija, meni je zao sto nismo i Nekića uzeli, bio bi dobar za HNL a mlad još, ovako ce ispast iz bundeslige i nece ga bit na mapi.
  • NB86
    15.6k
    Nazalost mmaee je bez ozbiljnih treninga i utakmica dugo, sigurno ne pokazuje maksimum a i na maksimumu ne znamo jel to to sto treba dinamu, svejedno meni bi svakako igrao u prvoj uz galesica jer se najvise isplati njega cekat, ktc/torrente/max su svi dobili svoje prilike i pokazali koji su njihovi plafoni i mane, sva 3 korisna igraca al mmaee ako uhvati formu je ipak razina vise, il bi bar trebao bit
  • Facke
    4.9k

Max je bolsi v defanzive od Mmaee-a. Em Max zna kak se postaviti , em zna citati igru, em ne leti ko muha bez glavs po terenu no Mmaee , em ne ostavlja iza njega tulke prostora. Uz to je Max-u i govor tjela miljardu put bolsi. Ne vidim ni jeden razlog da je Mmaee ispred Max-a. Ni jeden.
    Same se nadam da bu Galesic igral protiv Osijeka s Torrenteom ili s Maxem na stoperu.
  • Praskaton
    3.2k
    od kad je mmae maknut iz prvih 11 mi imamo jako velikih problema s kontrolom utakmica, izlaskom iz svoje trecine i visokog pritiska na protivnickoj polovici. A ti si valjda pratio tenis tad.Crni86

Mmae je odlicno kontrolirao utakmice protiv Belupa kad smo dobili 4 komada,kao i od šarana 4.
    Izlazak iz naše trećine je bio vrhunski pogotovo protiv Bayerna,9 puta je izlazio.
    A visoki pritisak smo dobili svi mi kad smo vidili šta mu Livaja radi pa ga se brže bolje maknulo s njegove strane.
  • Keyser Soze
    11.9k
    Mi ćemo biti puno opasniji kad će na terenu biti Galešić, a bit ćemo i sigurniji obrambeno. Jučer je zadnja linija bila bez Galešića, RPG-a i KTC-a, a u drugom poluvremenu im nismo dopustili ništa. Presingom smo ih izdominirali i uzeli im dosta lopti, problem je što su nam iznijeli loptu par puta u prvom poluvremenu kao djeci na igralištu, al poradit će se na tom.
  • Majki2111
    3.7k
    istra.png

Apsolutno se slažem za Franjića da je bio baš dobar, ali je li Rile bio baš tako loš i jesu li ga prelazili sa svih strana?

Ristovski:

Otklonjene opasnosti 1
    Blokirani udarci 1
    Presijecanja 0
    Ukupne oduzete lopte 0
    Predriblan 0
    Dueli na tlu 2/4
    Zračni dueli 2/2
    Izgubljeni posjedi 15
    Prekršaji 0
    Pretrpljeni prekršaji 2
    Dodiri 71
    Točna dodavanja 44/53 (83%)
    Ključna dodavanja 1
    Centaršutevi 0/3
    Duge lopte 3/7
    Udarci u okvir 0
    Udarci izvan okvira 0
    Udaraca blokirano 0
    Driblinzi 0/1

Franjić:

Otklonjene opasnosti 1
    Blokirani udarci 0
    Presijecanja 1
    Ukupne oduzete lopte 1
    Predriblan 0
    Dueli na tlu 3/8
    Zračni dueli 1/1
    Izgubljeni posjedi 11
    Prekršaji 2
    Pretrpljeni prekršaji 1
    Zaleđa 1
    Dodiri 62
    Točna dodavanja 33/38 (87%)
    Ključna dodavanja 1
    Centaršutevi 1/4 ASIST
    Duge lopte 0/3
    Kreirane velike prilike 1
    Udarci u okvir 0
    Udarci izvan okvira 1
    Udaraca blokirano 0
    Driblinzi 1/3
  • hardek
    3.9k
    Treba ovo sve stavit u kontekst toga da je Franjić bio bek a Ristovski 3. stoper u posjedu.

A i statistika nekad ne otkriva sve, čak i ako zanemarimo asist Franjića generalno je odigrao bolju utakmicu.
  • SAS1987
    16k
    Fotografija ko da su se Mbuku i Petko svađali oko vode pa KTC uzeo bocu i jednom i drugom :lol:
  • BBBaranja
    3k

Nije mi samo jasno gdje ti je Mbuku ovdje? :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.