• Mali Zeus
    15.9k
    haha tek sam sad ovo uhvatio, klub bi trebao demantirati da Fabio razmišlja. :lol:
  • Praskaton
    3.5k
    Ne znam ja se samo nadam da Cannavaru nije nepremostiv problem radit u klubu bez onoga ko je njega doveo.
    Ako je bio sastanak i uprava mu pokazala da stoji iza njega nebi trebalo bit problema.
    Baš bi bilo razočaranje da se čovjek odluči pokupit radi otkaza SD-a.

Vidit cemo sve u sljedećim danima.
  • Mali Zeus
    15.9k
    zašto bi mu to bila prepreka?
    Ni prva ni zadnja situacija di SD dobije otkaz a trener ostaje, dapače to je sasvim normalno.
  • Ali
    2.4k
    Mislim da ako su 24časa, germanijak, Nacional i ini objavili da je samo konstrukcija.

Vjerujem da je puna istina ovako nesto:
    Marić je iskoristio sluzbeni PR kkuba kako bi opravdao case Sučić, to se nekom u IO i nadzornom nije svidjelo i donijeli su odluko o smjeni SD.
    Nakon toga logično da trener kojeg je upravo taj SD iznenada doveo na klupu prije jedva.mjesec dana pita upravu što samnom? Osobito jer je to osoba sa izraženim karakterom, izrazito financijski potkovan i koji ima svoje ime.
    Vjerujem da je uprava objasnila sto je bilo oko odluke o SD i da je Fabio rekao ok, ako imam vašu podršku idemo dalje pripremati utalmicu protiv Gorice.

A novinari sa poluinformacijama kreiraju konstrukcije i zapale javnost.
    No dok god to mozes bez kazne ces ponavljati. Naprotiv vjerovatno urednici sn i vl ribaju svoje zasto nisu oni kreirali nesto poput 24časa... a ovi obecali da ce slijedeci put oni bit prvi za privuco klikove na svoje.portale... A gotovo sigurno nece netko reći nemojte mi pisati ako misu provjerene info, ne telim da me citatelji navijaci kluba zaobilaze, da me sponzori kluba i sam klub izbjegavaju itd...
  • Jurki
    15.4k
    bar Cannavaro zna kaj je profesionalizam i kak stvari u nogometu funkcioniraju.
    Nasi treneri bi cekali da sranje prođe.
    Normalno je da pita kaj se desilo i de je on u toj situaciji.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Nisam htio ni sada pisat o Cannavarovom razmišljanju, nego su mediji počeli o tome i onda sam samo napisao da je čovjek jako ljut na to i da ozbiljno razmišlja o odlasku.Miro Vugrinec

A u kurac, znači ušao si mu u glavu, znaš što i kako razmišlja, kako se osjeća. Kaj je sljedeće?
    Ustvari, nisi ti kriv, tvoj ego ne može odoljeti likovima sa Zone koji ti titraju jajca i svaki dan te zazivaju da im daš neki trač. Ti isti vjerojatno po noći zivkaju i Vidovitog Milana.
  • Fanboy
    2.9k
    Ne znam jesam vidio depresivniju i kaotičniju raspravu nego na Zoni, ja zaista ne znam u šta se Dinamov forum pretvorio i zbog čega su ljudi toliko frustrirani i agresivni ???!!!

Pola štampe je žutilo i podvaljivanja i opet ljudi čitaju, kolega Vugrinec ako ništa je dokazao da voli Dinamo i dolazi ovdje vam pružiti informacije u najbržem vremenskom roku da ih imate, a ne da čekate preko medijskog žutila šta će izaći...Jel su nekad informacije 100% točne ili 80% ovisi često o trenutcima, ljudskim odlukama u datom trenutku i prijenosu te što je tko vidio, no koliko znam, a čitam ga jako dugo uvijek je radio da nam da informacije u datom trenutku.

Nabijate ga na križ, prozivate i vrijeđate jer NAMA svima želi za klub koji volimo nešto darovati, a to su informacije....Kad bi krenuli agresivno na sve radi pogrešnih informacija od naših obitelji, do posla i medija nitko živ nebi ostao.

Ako sam se ikad ponosio sa Dinamom je to što smo bili barem kulturni, kako na komunikaciji, tako i na ponašanju, ali u zadnje vrijeme ljudi liječe osobno frustracije i nikad vam pravo. Kad dobijete informacije onda prigovarate, kad ih ne dobijete, onda opet prigovarate...Pa dajte malo realnosti i pozitive, nije da nam svatko kopa jamu.
  • Zambatine škude
    3.5k
    Nije ova "informacija" potekla iz kluba. Ne treba dalje po tome.
  • ElDorado
    1.9k
    Svima je drago kad nekaj tu saznamo prije javne objave. Mozda bi se trebali suzdrzat i diskutirat samo o stvarima koje su vec javne.
  • rokikaciga
    417
    Jebote šta se dešava kada index smiruje situaciju

https://www.index.hr/sport/clanak/cannavaro-nije-podnio-ostavku-evo-sto-se-dogadja-u-dinamu/2640812.aspx

Podsjetimo, talijanski stručnjak tu je od početka siječnja, kad je zamijenio Nenada Bjelicu. Ono što je sigurno je da Talijan nije bio zadovoljan odlaskom čovjeka zbog kojeg je i došao u Dinamo. No, kako doznajemo, zasad su priče o njegovom odlasku prenapuhane.

Cannavaro je odmah poslije smjene Marića razgovarao s predsjednikom Uprave Zvonimirom Manenicom oko toga što bi se moglo poboljšati u sportskom sektoru kluba i na koji način. U ovom trenutku Talijan je i dalje trener Dinama te na Maksimiru ne razmišljaju o tome da će se išta promijeniti.
  • Mali Zeus
    15.9k
    kaj si mu ti fiškal?
  • Fanboy
    2.9k

O ovome ja pričam, jel moj post toliko zasvrbio da si se osjetio prozvan ili ?? Čovjek nam daje informacije prije drugih, pa budi zahvalan. Ako promaši jel ti život ovisi o tome da morate liječiti frustracije na ovakav bezobrazan način.
  • Crni86
    8k
    i upravo u ovakvim stvarima treba imati tironija, vici i sl. Upravo za ovakve situacije davati njima nesluzbeno detalje pa neka izadu. Pa da se poseremo po razno raznim galicima, trfunovicima i ostalima.

To su decki koji su novinari i koji zele dobro dinamu. I treba gajiti sto bolji medusobni poslovni odnos.
  • Mali Zeus
    15.9k
    :lol:

Jebote ko da si član kulta zvučiš...

Za kaj da budem zahvalan, kaj lik lupa ko otvoreni prozor, ajd bježi.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Čovjek nam daje informacije prije drugih, pa budi zahvalan.Fanboy

Često i dezinformacije, jeli i na tome trebamo biti zahvalni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.