• Mali Zeus
    14.8k
    Koji dio vam nije jasan, bio je kontaktiran kad je Jakir letio, tako da je to tu negdje, sad kaj Fabio nije rekao točan datum odmah kuku lele. Uostalom dobro je da je više kandidata bilo u vidu i ovo nije neki panični angažman.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Malo se dodvorava i publici s izjavom da je s Parmom igral pred punim MaximiromZrnTSCHeZ

Najbolje da kaže da je stadion u kurcu i da se ne sjeća je li bio pun ili ne.
  • Jurki
    14.1k
    rekao si da ides na kavu a dosao si doma pijan...dbut

Story of my life :rofl:

Nadam se da od danas staju price ko je kaj rekel i ko se kaj zlagal.. i da krece fokus na to da se pokrenemo iz kanalizacije u koju smo upali najvise svojom krivicom.
  • Georg Koch
    5.2k
    Mi ni pod Bjelicom, a bome ni Jakirom, nismo imali neku prepoznatljivu igru. Mehanizme u igri, uigrane akcije, kombinatoriku.
    Osim ako u prepoznatljivu igru ne racunamo dosta cesto bunarenje lopte od stopera pa ako tko nadskoci, zaglava, tu smo.
    Nadam se da ce ove pa i mini pripreme biti dovoljne za bar neki pomak u igri pod Cannavarom.
    Jer i prije su se nama ekipe u HNL-u postavljale u troduple blokove i slicno, ali smo to dosta uspjesno rjesavali.
    Imali smo neku leprsavost.
  • Oluja
    4.8k
    Volio bih da vec danas imamo kontakte s 2,3 trenera u slucaju da Fabio odleti. Toliko o tome sto mislim o kontaktim s Fabiom dok je Bjelica bio trener. Za Bjelicu sam bio sumnjicav ali imao je moju podrsku isto kao sto ce imati i Fabio iako sam prema njemu jos vise sumnjicav. Kontakti nikako ne mogu biti losi i uvijek je dobro imati nekoga u pricuvi isto kao sto u nekoj ladici imamo rezervnu zarulju iako su jos uvijek sve ispravne.
  • dbut
    85
    Nadam se da ce ove pa i mini pripreme biti dovoljne za bar neki pomak u igri pod Cannavarom.

Nekakav optimizam me roka da bi on mogao poslozit sve kak spada, napadacka i jasno prepoznatljiva igra i uz to dati prilike mladima da eksplodiraju...
  • Mali Zeus
    14.8k
    Volio bih da vec danas imamo kontakte s 2,3 trenera u slucaju da Fabio odleti. Toliko o tome sto mislim o kontaktim s Fabiom dok je Bjelica bio trener. Za Bjelicu sam bio sumnjicav ali imao je moju podrsku isto kao sto ce imati i Fabio iako sam prema njemu jos vise sumnjicav. Kontakti nikako ne mogu biti losi i uvijek je dobro imati nekoga u pricuvi isto kao sto u nekoj ladici imamo rezervnu zarulju iako su jos uvijek sve ispravne.Oluja

A možda je klub bio u kontaktu s Fabiom kad je Jakir letio i tad iz nekog razloga nije prošlo? Nije bio kontakt u smislu da se Fabio čuva u rezervi.

Ludo zvuči, znam.

To kaj imaš rezervne žarulje je u biti dobro, jer kaj kad ti jedna crkne, ti samo posegneš u ladicu.
  • Marley
    2.5k
    Znaci danas u 17 prvi trening ha... na Hitrecu jel... ma taman mi klinac ima nesto tamo u to vrijeme pa mozda odem bacit oko kroz ogradu :blush: :rofl:
  • Maximo
    628
    U stožeru modre momčadi stoga ostaju dosadašnji ljudi, pomočni trener Sandro Perković, trener vratara Gojko Mrčela, kondicijski treneri Stipe Marina, Ivan Šuta i Ivan Kolak, analitičar Hrvoje Jozak.... U plavom domu o svima nabrojanima imaju sjajno mišljenje, vele da su izvrsni radnici i pravi klupski vojnici ogromnog znanja.

Joj kad čujem izraz klupski vojnik...
  • Infinity
    17.1k
    Joj kad čujem izraz klupski vojnik...Maximo

Ne znam jel mi gori taj izraz ili senator. Mozda ipak senator, ali teska odluka.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Top 3 najgora izraza:

1. senator
    2. El Croatico
    3. klupski vojnik
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Ne svida mi se toliki broj, 1, 2 ok, ali bas sad cijeli stozer prakticno.
  • Maximo
    628

Ma da, to je i meni bzvz, stručnjak fabio dolazi radit plus 5 trenera koji su i dosad trenirali dok smo imali nikakvu igru
  • kajsitilud
    514
    Top 3 najgora izraza:

1. senator
    2. El Croatico
    3. klupski vojnik
    Mali Zeus

4. Mercato

Zanimljivo sve te debilne izraze koristi isti novinar :vomit:
  • jedan u nizu
    10.6k
    Top 3 najgora izraza:

1. senator
    2. El Croatico
    3. klupski vojnik
    Mali Zeus

4. Mercatokajsitilud

5. Ropotarnica povijesti
    6. Blubachi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.