• IceMan
    2.5k
    Šta znači poznavanje lige? Često se piše da je minus da ne poznaje ligu.

Pa valjda svaki normalan trener ima svog video-analitičara, i svaka utakmica je samim time pripremljena.

Ni ja nisam bio za smjenu i tu opciju, al sad - kaj je tu je. Tješi me da je on ipak na koncu veliko ime a samim time i nekakav autoritet, i da nitko nema nikakvi kredit i da svi kreću od nule - odnosno teren je jedino mjerilo.
  • BBB Sibenik
    5k
    Slaga se ja ne slaga sa ovim, kako god ovo je povjesni dan za nas klub. Ipak ovakva imena ne dolaze u klub svaki dan, pogotovo na klupu. Sritno Fabio, vrati nas di nam je misto u HNL-u!
  • Paggini
    32.3k
    Šta znači poznavanje lige? Često se piše da je minus da ne poznaje ligu.IceMan

Najveće smeće od floskule. Ovdje, naime igramo košarku a ne nogomet...
  • Laugreano
    2.8k
    Izgleda da treneri protivnika nasih klubova u europi, jako dobro poznaju ligu.
  • The Undertaker
    6.4k
    Čekamo da kod prvog lošeg rezultata trener izjavi da je liga puno zahtjevnija nego što je mislio i da su tereni sramota.
  • NitkoBitan
    21.4k
    da su tereni sramota.The Undertaker

Tereni su sramota i u dobrom dijelu slucajeva ne omogucavaju normalno igranje utakmica. Cinjenica. Naravno da to ne odgovara momcadi koja je tehnicki potkovanija te drzi loptu u posjedu.
  • ZrnTSCHeZ
    603
    Ako je eventualno podatak o kontaktu prije DVA mjeseca točan, to bi onda bilo dosta indikativno jer bi značilo da je već nakon Osijeka počel proces (pripreme) smjene.

Malo se dodvorava i publici s izjavom da je s Parmom igral pred punim Maximirom
  • The Undertaker
    6.4k
    Ne pričam ja o tomu kakvi su tereni nego o tomu da nam se trener iznenadi kad vidi kakvi su tereni (sve u kontekstu važnosti poznavanja lige). Gattuso se još uvijek nečemu čudi svaki put kad izgubi bodove.
    Edit:
    Meni je općenito nejasno o čemu oni razgovaraju sa trenerom kad ga angažiraju. Kako se može dogoditi da sa trenerom kojeg si angažirao prije tri mjeseca, koji je već bio nedavno u klubu i o kojem se sve zna imaš koncepcijske probleme (roster, transferi, promocija igrača)? Pa o čemu su onda pregovarali/razgovarali?
    Marić evidentno ne govori istinu ali to je manje bitno. Puno bitnije je da je on ove koncepcijske stvari usuglasio sa Cannavarom prije angažmana. Ja mislim da nije.
  • Mali dioničar
    16.5k
    Ako je eventualno podatak o kontaktu prije DVA mjeseca točan, to bi onda bilo dosta indikativno jer bi značilo da je već nakon Osijeka počel proces (pripreme) smjene.ZrnTSCHeZ

Ovo ide u red kritika tipa:

1. Hm hm uprava je kontaktirala potencijalne trenere dok je trenutni trener radio svoj posao. Kako pokvareno.

2. Ajme kako je uprava nesposobna. Trenera je zašamaralo pola HNL-a, a oni nisu pripremili rješenje B.

Kako god okreneš, uprava je nesposobna, a ekipa kritizera sa kauča su vizionari.
  • Nino Bule
    15k
    A mozda je kontaktiran kad i bjelica samo ovaj ne zna da je to prije 3 a ne 2 mjeseca
  • Majki2111
    3.6k
    Reko je Miho na tribini neki dan da zna da se s Fabiom čulo još i prije. Ovo je treća sreća bila. Bio je je još u krugu kandidata kad je Jakir došao.
  • ZrnTSCHeZ
    603

AKO je podatak FCa točan, bilo bi vrlo neobično da nakon svega mjesec dana, 4/6 LP bodova i prvog poraza trenera u kojeg se kuneš da je dugoročni projekt okolo zivkaš potencijalne zamjene.

Zato se i ja nadam da je promašil "u matematici".

Ne treba u svemu traži (nepostojeće) "neprijatelje".
  • sport
    3.9k
    Recite mi kad je smjenjen Jakirović i nemojte računati na prste?Da, isti tren ste znali da je to bilo prije 2,3 ili 4 mjeseca nakon što ste sletjeli u Zagreb,obilazili,prostorije upoznavali ljude.
    Što ga vi možete srati to je strašno.
  • Jurki
    14.1k
    Na ovom istom forumu je bila prica nakon smjene Jakira da smo nesposobni klub jer nemamo spremnu zamjenu i da svaki klub tj njegov sd mora imati uvijek 2-3 trenera na brzom biranju.
    Sad se zamjena dopeljala odmah (o isplativosti tog angazmana bu sudilo vrijeme i rezultati) i opet ne valja

Taj se nije rodio ko bi nama ugodio.
  • dbut
    85
    citam komentare i tu i na SD... koji k je uopce bitno kada je kontaktiran 2-3mj, 2-3 dana?? maric je rekao, cannavaro je rekao... rekao si da ides na kavu a dosao si doma pijan...

toliko nepotrebnih komentara!
    pa i sada se nadam da SD ima u biljeznici par zanimljivih imena ako Cannavaro ispadne los izbor, a ne da mu se da otkaz pa onda koga cemo zvat... isto tako da ima i za svaku poziciju u ekipi A, B C i D opciju! to nije "Maric je lagao" to mu je posao. jedinu gresku kaj je covjek tu napravio je kaj su previse direktni sa odgovorima bili pa se pol ekipe napalilo!

ocito je rade da nikom nista ne kaze i da se svi u klubu drze: no comment sheme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.