• Toni90d
    1.3k

Nitko nije rekao da su samo sudci krivi, kao što nije ni sam Cannavaro kriv, kao što nije ni samo Perković kriv.

Samo je razlika da bi ti sudci trebali isto suditi, Kanga za prvi prigovor dobije žuti, Rakitić i Uremović smiju i odluku o autu komentirati i prosvjedovati.

Koliko je onaj mali tovar iz Gorice podjelio udaraca dok nije dobio crveni?

Možemo do sutra nabrajati.

Fakt je jednostavan, da je sudac jučer isključio Kalika u prvom poluvremenu, kako je trebao, utakmica bi se drugačije završila. I to onda nema nikakve veze sa naših 57 golova što smo primili.

Edit

Je li misliš da igrači takve stvari ne vide i ne primjete? Koliko ih ima strah prosvjedovati kod sudca jer je debil iskočio dva metra iz zida u utakmici protiv Osijeka? Pogotovo kad vide da to sudac vidi i ne reagira.
  • emreli21
    208
    kanga ce uvijek za prigovor dobit zuti, uremovic, livaja ili rakitic ne. Kao niti ademi, misic ili petkovic. Ako to sami ne shvacamo, to je nas problem. Zbog prigovora ce kartone dobit hrgovic, prpic, durdov ili sego. Dobit ce ih kanga, mbuku, pavic ili kacavenda.
  • Droljo
    12.9k
    Tocnije, to gledam kao alibi da se bavimo pravim problemima. Ili se tim ne zelimo bavit.emreli21

Daj mi pokaži kako da se bavim pravim problemima i ja krećem odmah!
  • emreli21
    208
    losi smo, lose igramo. Nemamo srca, ne borimo se. Od pocetka studenog nikog nismo dobili vani. Imamo igrace poput Mmaee koje boli kurac. Nismo uigrani. Ne znamo tko su nam prvi stoperi. Bek nam igra krilo. Pol momcadi opet ozlijedjeno. Glavno igrac ti se ozljedi u jebenom Bjelovaru di ne smije bit ni u zapisniku. Ne mozemo obranit niti jedan prekid. Nismo se pojacali na ljeto ni na zimu. Hoces jos?
  • Droljo
    12.9k
    Eto sad si ti to napisao i bavimo se time. Jel sad ok?
  • Sajla
    7.5k
    Zbog prigovora ce kartone dobit hrgovic, prpic, durdov ili sego. Dobit ce ih kanga, mbuku, pavic ili kacavenda.emreli21

a kakav faktor je Belcar da može razbiti glavu Sučiću i karton zbog toga dobije klupa Dinama?
    koliki autoritet pred sucima ima Tuia da može onako odnijeti Pjacu i da to uopće ni ne bude faul?
    zašto Mbuku, Kača ili Pavić trebaju prigovarati kad sudac bulji u to kako igrač izleti 5 metara iz živog zida i pravi se da ništa ne vidi? šuti, pusti da te jebu jer će ti dati karton? ok, ako već oni trebaju šutjeti, ne moramo i mi na forumu. ili ćemo i mi dobiti žuti?
  • Teofil Kateran
    2k
    Pa nisu nam suci krivi za ovu sezonu, ali tema je namijenjena komentiranju suđenja.

Čovjek bi jučer rekao da je sudac dobro odsudio, ali onda kad malo razmisliš Kalik nije dobio čisti žuti za ono gaženje Baturine s leđa, što je po meni rang faula Kange u Rijeci. Još onih 5 prekršaja kad se ubroji to je sigurno još jedan žuti što daje crveni karton, a tada bi situacija bila puno drugačija. Isto tako, netko od njihovih igrača, ako se ne varam mislim da Livaja još u prvom poluvremenu traži žuti karton za nekog od naših igrača i za to ne dobiva žuti, a Kanga u Rijeci za to dobije drugi, isključujući žuti za koji bi ipak trebala biti nešto veća tolerancija nego na prvi žuti.

Isto tako, krucijalna greška i jako loša prosudba je nedavanje Galešiću izravni crveni iste sekunde nakon faula, nego tek nakon provjere.
  • Sajla
    7.5k
    Livaja još u prvom poluvremenu traži žuti karton za nekog od naših igrača i za to ne dobiva žuti, a Kanga u Rijeci za to dobije drugiTeofil Kateran

Kanga je u Rijeci prvi žuti dobio zbog prigovora kad je fauliran Ademi (još je komentator mislio da je i Rijekin igrač požutio), a isključujući je opravdano dobio zbog faula na Radeljiću
  • Teofil Kateran
    2k
    Pardon, ja sam pomiješao, još sam rastresen nakon ovog užasnog tjedna, ali to ne mijenja činjenicu da je Kalik morao dobiti dva žuta prije nego npr. Kanga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.