• Dzoni
    2.2k

Isprike, provjerio sam i u krivu sam
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Ma imali smo i srece sa sudenjem, nemamo se sta zaliti. Sami smo krivi.
  • Kruno
    1.1k
    Jedina zamjerka sto nije Nevistica iskljucio.
  • Navijač Dinama
    10.6k
    mislim da ne može.

Ako je penal uvijek je žuti, jedino ako nije bio baš neki mega mesarski start. Isto kao i za zadnjeg igrača sto uvijek daje crveni, osim ako je zadnji igrač pa napravio penal, onda žuti ide.
  • Crni86
    16k
    moze moze.

Ukoliko je prekrsaj gruboscu za crveni onda je i crveni i penal (gorica hajduk odlican primjer ove sezone). Ovaj start neve je trebao biti minimalno zuti a pozecijano i crveni s obzirom o kirteriju za ovakve startove ove sezone
  • Minken Bojna
    80
    https://imgur.com/a/ro8Imsr
    Ja ne kužim kak su oni one linije povukli?!
  • miro
    7.6k
    Meni isto nije jasno, ja sa Sjevera reko ma ovo je ofsajd, sad pogledan doma - isto vidim ofsajd, kako je sad to povučeno....ne kužim
  • rioda
    10.8k
    Mislim da dosta forumaša ima problem s percepcijom prostora i perspektive, na temelju zaustavljenih frameova koji nisu u liniji i odaju drugačiji dojam.

Tako i za Livaju, svi su pisali da je zaleđe od pola metra, iako mi je odmah bilo jasno da je situacija na knap, isto kao i ova danas, s tim da mi je odmah naginjalo tome da je Goda zaostao koji centimetar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.