• NitkoBitan
    19.2k
    Neka malo zezancije, najte bit osjetljivi...
  • ZrnTSCHeZ
    353
    'Freed from desire'Navijač Dinama

I 2019. u Pešti na Ferencvarošu kad je puštena je bil urnebes u kavezu...al naravno tada nije imala taj kontekst
  • Guinness
    2.3k
    To pustit na razglas protiv Rijeke bila bi velika sramota za dinamo.
    Apsolutno sam protiv, nit je ukusno nit je zajebancija, dinamo je građanski nogometni klub i neki osnovni respekt mora postojat
    NORTE

Najiskrenije se nadam da si ironičan.
  • NORTE
    12.3k
    Najiskrenije se nadam da si ironičan.Guinness

Nisam. dinamo je nogometni klub i uzor mladima i ne bi se trebao bavit pizdarijama i negativom.
    Mislim ta navijačka pjesma je sramota, kolika god zajebancija bila.
    Protiv Rijeke to nema šta bit na razglasu, jednom se pokazalo kao greška i ne treba to nastavit.
  • Tom Hanks
    3.2k
    Greška za tebe,za mnoge taj dan pravi gušt
  • Raul
    124
    Danas tri boda imperativ, protiv Rijeke na Maksimiru imamo dobar omjer pa se nadam i da ćemo tako nastaviti i danas da sa pozitivnim valom uđemo u sljedeći tjedan koji će biti pun utakmica, što od velikog Dinama a što od "malog".
  • Orc123
    8.7k
    Mislim da cemo danas pojest Rijeku...imam taj osjecaj....
  • don
    7.3k
    ko preživi ovaj tjedan - pričat će.

šta dragi Bog da i sreća junačka.
  • Kruno
    436
    Danas sve osim pobjede je poraz.
  • ibro1986
    238
    daj bože da sastav bude ovakav
  • NKDZ86
    2.1k
    Malo je reć da sam razočaran brojkom prodanih ulaznica, tekma je itekako bitna, ako se natežemo da bude 10k onda ne znam...
    No, jedva čekam krenut i kročit na sjever, nadam se dobroj atmosferi i grmljavini s tribina, a na terenu očekujem ni manje ni više nego pobjedu!
  • emilperska
    6.7k
    Prvi put da više razmišljam o Europi nego o HNLu na dan HNLa. A inače sam ja taj paničar koji upozorava na važnost Gorica, Belupa i da je to bitnije od svih Bayerna..

Razbit ćemo ih danas, uvjeren sam.
  • tigric
    381
    Klasične priče o razbijanju na zoni. Imamo još jedno nenormalno mučenje, oni su jebeno čvrsti iza, ako ih probijemo jednom dobri smo...
  • Kepec
    6.6k
    Sve kaj želim je da danas NE pjevamo "znaj da nema predaje".
    Dosta je bilo zajebavanja po domaćem prvenstvu, velika većina igrača je imala 2 tjedna vremena za odmor, trener za taktiku i vrijeme je da taktički, igrački i mentalno sredimo Rijeku danas.
    Da se razumijemo, potpisao bih sad kako kaže criticus pobjedu u 97. golom s guzicom, samo da vidim želju, htjenje i zalaganje koje smo vidjeli u Europi.
    Europa je divna i krasna, svi ćemo biti veseli u srijedu ako padne Dortmund ili tužni i pokisnuti ako izgubimo, ali te Borussije ne bi bilo na Maksimiru da nije hnl-a, zato mi je već preko glave gledanja odlične igre protiv europskih ekipa i gledanja seoskog nogometa s krivim dodavanjima, lošim ubačajima i krivim udarcima kada je u pitanju Rijeka, Istra i slični.
    Neka nam pokažu i dokažu onu famoznu "sav fokus je na Rijeci", jer danas je 23.11. i igra se s Rijekom za iznimno važna 3 boda, a kaj i kako će biti 27.11. je za sad, danas, apsolutno nebitno.
  • Ivan0302
    543
    Vrijeme je da nakon 2 derbija na Maksimiru koja smo izgubili ove sezone, 3 boda ostanu u Zagrebu.

Jesu dobri, u obrani pogotovo, ali smo mi DINAMO i samo se oni moraju prepasti nas.
    AJMOOO PLAVII OOOO....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.