• NitkoBitan
    19.2k
    Ajde da Nevistic stisne zube barem za BVB. Pa nema covjek 50 godina, kakvi problemi sa ledima u pm...
  • Izet Hajrović
    2.3k
    barem su svi na prirodnim pozicijama, RPG na lijevom beku ne izgleda ništa bolje od Ogija. Možda Perković zauzme tu poziciju, ali ne može odmah u vatru od prve minute nakon ozljede. Sasvim sam zadovoljan ovom postavom s obzirom na okolnosti.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Kaj mislite, hoće li Filipović i Oliveras dobiti koju tekmu do kraja sezone di startaju? Ok, ni ne očekujem da startaju ove jače tekme, ali npr. da nisu čak ni protiv Bjelovara u kupu bili opcija nego su trebali startat drugi igrači ispred njih, ne znam... Koliko loši mogu biti da im se ni u kupu ne vjeruje? :rofl:
  • tp1997
    615
    Izgleda da Neno stvarno vjeruje da je Spikic najbolje hrvatsko desno krilo.

To je Neno i ima kredita za takve poteze, ali moram reci da mi nije jasno zasto Mbuku ne moze dobiti sansu.
  • Mr Anderson
    8.8k
    To pustit na razglas protiv Rijeke bila bi velika sramota za dinamo.
    Apsolutno sam protiv, nit je ukusno nit je zajebancija, dinamo je građanski nogometni klub i neki osnovni respekt mora postojat.
    Nismo isti.
    NORTE

Ajde, poštedi nas tog pičkastog stava, ne trebamo se nikome prilagođavati. Najbolje još da prije utakmice šaljemo klubovima mailove s popisom pjesama da nam kažu što je primjereno puštat. Ova pjesma se često pušta u Maksimiru i ne vidim razloga da je ne puste i danas.
  • Captain America
    18.1k
    Izgleda da Neno stvarno vjeruje da je Spikic najbolje hrvatsko desno krilo.

To je Neno i ima kredita za takve poteze, ali moram reci da mi nije jasno zasto Mbuku ne moze dobiti sansu.
    tp1997

Neno ih gleda svaki dan na treningu i zna najbolje što mu tko može pružiti. Nije glup pa da gura Špiku ispred Mbukua iako misli da je Mbuku bolji.
  • tp1997
    615
    To se može reći i za Marija Cvitanovića i Krunu Jurčića.

Jest to Neno, i velim ima kredita, ali potez je nejasan.
  • don
    7.3k
    Mbuku je bija sa reprezentacijom i tek se nedavno vratija treninzima sa dalekog puta, tako da totalno očekivano da je Špikić u prvih 11.

edit: ovo će bit klasični bunker Rijeke, još igraju bez klasičnog napadača. 1-0 guzicom u 98. i odlično.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Prva rečenica Ljube u prijenosu uživo-"dobro došli u dom aktualnog prvaka Hrvatske"
    To ljubo legendooo:strong:
  • dzis
    865
    Imam osjecaj da ce Pjaca napravit nesto maestralno
  • Kaj je
    647
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime tvoje, dođi kraljevstvo tvoje, budi volja tvoja, kako na nebu, tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim,
    i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.
  • Marley
    2k
    Ljudi ima netko youtube link, pli pliz pliz. Nisam u Zg nazalost.
  • tigric
    383
    Nakon što sam prošao s ulaznicom, u app nakon skeniranja javlja grešku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.