• Mali Zeus
    14.2k
    Onda nek se Baturina odmara u srijedu. :D
  • Crni86
    4.7k
    misic konkurira, upitno je samo da li od prve minute ili s klupe. Klasicna procedura kada se igrac vraca od ozlijede. Ocekujem ga sutra u prvih 11.
  • Mr Anderson
    8.8k
    Volio bih Stojkovića vidjeti jednu utakmicu na poziciji Baturine. Čak radije u srijedu. I više minuta za Mbukua, možda već sutra.
  • Miro Vugrinec
    5.6k
    Volio bih Stojkovića vidjeti jednu utakmicu na poziciji Baturine. Čak radije u srijedu. I više minuta za Mbukua, možda već sutra.Mr Anderson

A di bi s Baturinom? Sorry, ali sastav bez našeg naj igrača u ligi prvaka to mi je bas nerealno razmisljanje
  • Chempers
    219

Ne da je nerealno nego nenormalno. Srećom pa trener nije lud da to napravi.
  • Mr Anderson
    8.8k
    A di bi s Baturinom? Sorry, ali sastav bez našeg naj igrača u ligi prvaka to mi je bas nerealno razmisljanjeMiro Vugrinec

Kaj nije jasno? Svatko tko misli da Baturina može u 8 dana odigrati 3 teške utakmice na top nivou je nerealan. Ako ga neće odmarati sutra, onda je najbolje da ga odmori u srijedu pošto u toj tekmi ni s njim nemamo previše šansi. Dortmund je ogroman favorit.
  • NitkoBitan
    19.2k
    odmori u srijedu pošto u toj tekmi ni s njim nemamo previše šansi. Dortmund je ogroman favorit.Mr Anderson

Pa i nije bas Dortmund ogroman favorit. Po kladionicama su nam sanse za pobjedu slicne kao u Salzburgu.
  • criticus
    2.6k
    Sutra je jako jako jako bitna utakmica. Ko god dođe po hladnoći ili kiši ili vitru, šta god bilo, 90+ minuta podrške ekipi makar igrali najlošiju utakmicu ikad. Samo nek ga neko guzicom zabije u 97.minuti ne briga me. Samo pobjeda i ništa više.
  • ibro1986
    238
    Pjaca i Mbuku na krilima i Rijeci nema spasa
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Hoće biti sutra 'Freed from desire' , pitam za prijatelja? :smile:
  • Mentalni Gimnastičar
    917
    Pilam naopako i očekujem poraz ili x, u dubini srca se nadam pobjedi
  • Hambi
    30
    Jebo ligu prvaka ak ne dobimo danas rijeku.
    Utakmica od prevelike psihičke važnosti ali i zbog stanja na ljestvici.
    Ne dobijemo li danas,bit će napeto ko u tvornici tregera
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Dobro jutro Zonaši, neka Plavi tjedan počne! :heart:
    Danas očekujem taktiku obrana gust češalj, napad kiša golova :wink:
    Šalu na stranu, idemo danas poderati Rijeku pa u miru čekamo kiks žgadije sutra.
    Ne znam kaj od sastava očekivati obzirom da probleme koje imamo, nadam se ovak nekaj:

Neva
    Rile - KTC - Torrente - RPG
    Rog - Aki
    Mbuku - Batko - Pjaca
    Kule
  • NORTE
    12.3k
    Freed from desireNavijač Dinama

Pa to valjda ni Rijeka ne pušta.
    To pustit na razglas protiv Rijeke bila bi velika sramota za dinamo.
    Apsolutno sam protiv, nit je ukusno nit je zajebancija, dinamo je građanski nogometni klub i neki osnovni respekt mora postojat.
    Nismo isti.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k

Slažem se s tobom, ali pustili smo to prošle sezone na tekmi protiv njih, tak da...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.