• Jaro
    7.7k
    Pa nek klub glumi gospodu. Nema gospode sa seljacinama i debilima. Nagazi ovo smece iz svih oruzja, kroz medije, priopcenima, friendly accovima...
  • blubach
    500
    Uopće me nije briga za nadoknadu, uopće me nije briga za suca...Dinamo nije dovoljno dobar u HNLu.
    Dal je to do igrača, trenera il nečeg trećeg, ko bi to znao...
    Od lige za bedaka nismo igrali i stajali gore.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Prosle godine smo u ovo vrijeme izgubili od Gorice, ove smo bod izvukli, napredujemo :party:

Prijatelji, nema predaje! :strong:
  • Zagi
    8.5k
    Ne znam kada sam nakon utamice bio ovako bijesan
  • IceMan
    2.2k
    Neka mi samo i dalje slavimo tovarske poraze.

Bit će ovo jako jako dugo putovanje ove sezone.

Ako se već vidi da kadar očito nije dovoljno dobar onda se iskreno nadam kupovini u zimi, i to povećoj.

Pa to je kikseva i kikseva…
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Kakvo mrtvo podbacivanje ako je nas out, nadoknada smijeh
  • Orc123
    8.7k
    Kakvo smece od suca a bome ni komentator nista daleko. Gorica minse pocela gaditi ko klub!
  • Tom Hanks
    3.2k
    Jebo vas bel,imaš preko 90 minuta da ih riješiš i ne napraviš to.Nema izlika
  • Noel
    7k
    Odite svi skupa sa glumljenjem gospode u klubu. Jebu nas svi skupa i pišaju po nama ko da smo nekakav seoski klub. Bolji tretman imamo od Uefe nego HNSa.
  • Nogo
    4.1k
    Treba tražiti strane suce i amen!
    Ovo naše suđenje je...

Bel je odradio zadatak
  • Dzgšb
    1.1k
    Ovo je najsramotnije sudjenje protiv jednog kluba u zadnjih 15 godina od Chelsea-Barcelona :rage:
  • Keyser Soze
    10.6k
    Nisam htio ništa pisati nakon Slovana kad su svi bili u ekstazi jer sam očekivao ovakvu utakmicu. Kao što sam nakon Osijeka napisao, ovom Dinamu fali kvalitete i ne može pobjeđivati u serijama, Bjelica nelogičan skroz, jako loše sve u svemu.
  • Dani Olmić
    448
    Da smo zabili sansi od ovih 27 udarca sad se ne bi morali sekirat …
  • striko
    1.7k
    Mislim da je već svirao i okrenuo leđa.
  • Facke
    4k
    Prve poluvreme je bile dobre ali nismo koristili svoje prilike. Druge poluvreme je bila katastrofa teska.
    Nemam reci. Nit znam kaj bi rekel. Da nemremo Goricu dobiti koja je po kvalitete druga najlosija ekipa u HNLu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.