Sto to mnogi navijaci misle? Pretpostavljam da mislis nesto kontra trenutne garniture sto mi nema pretjerane logike s obzirom na sve vecu posjetu i popularnost Dinama.
Jedino ako se ti nalazis u nekim "balonima" (kako i sam kazes za Zonu) pa imas dojam da se radi o mnogim navijacima. Tu mislim na marginalne grupe i podcaste po internetu. — NitkoBitan
Ja ga uopće nisam slušao godinu dana, nemam pojma što on točno govori o Sanjinu. — Maksim Maksimirski
Pitanje je koliko bi se složili sa takvim čovjekom Marić i Sanjin — Maksim Maksimirski
Klubovi obično vole forsirati mlade igrače a pogotovo klubovi koji žive od transfera i to je sasvim razumljivo. — Maksim Maksimirski
Šta priča Glava? Ja ga uopće nisam slušao godinu dana, nemam pojma što on točno govori o Sanjinu. Ja kažem ono što mnogi navijači misle, vi možete ušutkati takve ljude cenzurom — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.