Sanjin — Maksim Maksimirski
nego će stavljati najbolje u tom trenutku — Maksim Maksimirski
Jesi ovo ozbiljno napiso? Nakon ovog tvoj tekst vise nisam ni citao ozbiljno. Za ovakve tvrdnje bi stvarno trebalo uvest sankcije na forumu. — Crni86
Ja evo imam mišljenje da se Zajeca ne pita puno toga u klubu i da neki drugi ljudi imaju puno veći utjecaj. — Maksim Maksimirski
jedno je demokracija, a drugo je klevetanje. Mogao bi se upoznati kako funkcionira statut i klub. Ne vode ni zeko ni sanjin klub. Al dobro vjeruj ti podanicima svojeg tatice iz medugorja. Jasno mi je zasto i zazivas da idemo politikom bankomata ponovno. — Crni86
imaj misljenje kad se upoznas u funkcioniranje kluba i statuta. A ne da se srsmotis i baljezgas gluposti na temelju toga sta prica glava i njegove sluge. Jasno je bilo na sta aludiras, ne moras se sada pravit nevinim. — Crni86
Ja kažem ono što mnogi navijači misle, vi možete ušutkati takve ljude cenzurom i stvoriti nekakav balon od ovog foruma a možete i pustiti da se ovdje kaže ono što se i na ulici priča. Netko će to svejedno kad tad reći. — Maksim Maksimirski
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.