• E46
    1.1k
    Smiri se, kako ce i radit pod pritiskom ako mu se ne da sansa? Nisam za da ja prva opcija al za Sopica i Krznara je Hansi Flick osobno.
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Mi ovdje sami negodujemo o tom odnosu sa Rijekom a krivimo covjeka koji je o tom progovorio nakon sto je bio u trci za prvaka protiv nas. A takodjer bio i u nasem sistemu
  • Purgeri
    930
    Koporacija je vjerojatno najblaže sta je mogao rec o Mamicevom Dinamu
  • Noel
    8.2k
    Meni je uopće šokantno da se raspravlja da li bi najbolji Dinamov trener u novijoj povijesti bio dobro rješenje..
  • Facke
    4.8k

Mene nije. Kad je neki povratak trenera na klupu bil dober potez? Bumo vidli el bude to dobre ak je on taj. Mozda i nije. To bumo znali jos male.
  • San Lorenzo
    18.4k

Eventualni povratak Bjelice ne ide u isti koš sa Jurčićem ili Čačićem koji su u prvim mandatima dobili nogu zbog loših igara i rezultata.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Zna se na kaj je Bjelica mislio.

PXL-281117-18863073.jpg
  • BBB Mataa998
    2.1k

Pa naravno da nije nikad bio dobar kad su nam se na klupi vracali Cacic,Jurcic. A koje glupa konstatacija ako se netko vraca na klupu to nije dobro odmah u startu
  • OsamŠest
    4.3k
    Ja zapravo vraćanje Bjelice ni ne gledam kao povratak. Da je bilo neko normalno rukovodstvo, taj bi čovjek možda i dan danas bio na klupi Dinama.

Nenad nastavlja, tako ja to gledam..
  • Sibirski plavac
    2.8k
    Evo Čabraja gubi od raspalog Osijeka. Ako je to idući trener Dinama...
  • Marc
    265
    Ekipa iz španskog baš mi kaže da dolazi Sopić… dajte ljudi ne budite sramotni i ne širite tu gluposti i poluinformacije na razini žutila…
  • CUCAK
    288
    pa očito je da informacije iz kluba više ne cure baš samo tako, i sad svi nagađaju
  • mbzg
    110
    Čabraja je dobar trener ali za Lokomotivu. Možete vi njega uopće zamisliti da radi analize za europskog protivnika u Ligi prvaka i da ima pritisak dobiti svaku utakmicu HNL-a, ja vrlo teško. Sopic da je kandidat za klupu mi nikako nejde s našim uglađenim vodstvom koje s nikim ne žele loše odnose, a Sopic ne zna održati konferenciju za medije. I taj isti Sopic nije s Rijekom napravio apsolutno ništa a da se tijekom sezone birala momčad lige valjda bi ih 6-7 bilo iz Rijeke, znaci imao je kvalitetnu ekipu.
    Bjelica je jedan od rijetkih trenera koji iz Dinama nije otišao zbog loših rezultata, možemo o njemu misliti sve i svašta ali da je odličan trener sigurno je.
  • Noel
    8.2k
    Meni ekipa iz Sesveta veli da su se ispričali Jakiru i zamolili ga da se ipak vrati.
  • mokoxax468
    1.1k
    Sopić je na Lokomotivi, možda ih je došao preuzeti sada kada Čabraja ide kod nas :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.