• Crni86
    11.5k
    pa na ovoj temi iznad imas komentar koji opet spominje da su petkov i pjacin ugovor problemi makar se vec 3 dana pise da nije do love. I na ostalim temama ima padobranaca.

Pa onda stavlja u kontekst mmaea kako bi se prikazao zvone kao neki lovac na vjestice valjda. A ne govori kak taj mma ima jos ugovor 3 godine i da to nije bas tak lako rjesit kak ljudi misle.
  • mlinchica
    3.2k
    da su petkov i pjacin ugovor problemi makar se vec 3 dana pise da nije do love.Crni86

Nije do love ali i ti sam gore spominješ bacanje u koš radi 20-30% manje plaće. Uvijek je do love iako na prvu nije do love. I ugovor je bio problem odnosno određene stavke ugovora.
    A za Mmaeea se jednostavno opet dalo istog goriva na način da je cijelu sezonu doslovno progonjen ovdje na forumu, a sad odjednom nije neki problem ako ostane.

Ma ok, otišli smo s teme.
    Htjela bih dosta toga napisati, pitati jer mi je lagani kaos oko svih odluka iz kluba ali se ustručavam jer ne želim da mi se mjeri ljubav prema Dinamu, Bobanu i sl.
    Nisam puno pisala u ove dvije godine ali mislim da se jasno moglo iščitati u kojem smjeru plovim.

I nek ostane Mmaee, bolje nego Radeljić. Eto, rekla sam. :lol:
  • Droljo
    16.8k
    I nek ostane Mmaee, bolje nego Radeljić. Eto, rekla sam.mlinchica

Great minds think alike. :cool:
  • Crni86
    11.5k
    spominješ bacanje u koš radi 20-30% manje plaćemlinchica

To sam govorio hipotetski, kada bi se pjaca odreko te klauzule i isao u dodatne pregovore. Mozda bi odigrao fenomenalnu sezonu i dobio bi i povisicu, mozda bi se opet ozlijedio pa ne bi uopce pregovarali, to su stvari koje ne mozemo znat i o kojima je uopce bedasto raspravljat.

a sad odjednom nije neki problem ako ostane.mlinchica
    Nije da nije problem, vec situacija nije tako jednostavna zbog puno cvrsceg ugovora kojeg ima. Da on kaze da ga se isplati s 500k mislim da bi on odavno bio bivsi, ovako kad on ima ugovor koji mu nosi u slijedece 3 godine, 2,1 milijuna eura je to skroz druga i kompliciranija prica. Ista stvar je i sa kangom.
  • Jurki
    17.8k
    A ne govori kak taj mma ima jos ugovor 3 godine i da to nije bas tak lako rjesit kak ljudi misle.Crni86

Bravo. Ovo je sukus svega. Mmaee je dobil navodno 800 keka za potpis, i po ugovoru 800 keka godisnje. Znaci do sad smo mu isplatili 1,6 mil eura.. i za raskid bi mu jos trebali dati bar 1,2 mil eura sigurno.. da ga danas šutnemo iz kluba to bi nas kostalo sve skupa 2,8 milja eura.
    Nama stoper treba.. i aj recimo da ga platimo 2 mil eura plus placa 500 keka.
    2,8 Mmaee i 2,5 mil novi stoper.. jebote 5,3 mil eura u godinu dana bi dali za jednu poziciju, a bilo bi upitno dal bi taj XY stoper bil bolji od postojecih u kadru pa i tog Mmaeea.
    Da nam je sponzor Rockefeller - dopeljali bi ga u bankrot.
  • jakov1
    690
    po cemu si zakljucio da ga zelim prikazati kao seronjuPapastrumf

Nisam to zakljucio, napisao sam da si ga prikazao kao seronju u zelji da obranis Bobana.

Pjaca je smatrao da se on ne mora dokazivati za novi ugovor

Ali on bi imao ugovor do kraja sezone 26/27 da je ostao zdrav jos kojih mjesec dana, cemu uopce prica o novom ugovoru? Od kad se to prije svake sezone ili sa svakom promjenom vodstva mora dokazivati da vrijedis koliko si vec ugovorio?

reko bi on odmah da pristaje na kaj god treba, da nista nije problem.Crni86

Svasta. Zbog ljubavi ne treba zazmiriti kad netko izigrava postojeci dogovor.
  • Jurki
    17.8k
    ova prica s Pjacom i neodustajanje od te klauzule o automatskom produzenju ugovora za jos jednu godinu.. se moze lagano iscitati i sa "aj da se ja osiguram, pa kak bum igral.. ko mu jebe mater.. para je zicer" ili ni sam Pjaca vise ne vjeruje u svoja koljena da mogu izdrzati te napore i da se lagano uhljebi.
  • Jay
    1.7k
    Fascinantan mi je taj verbalni proljev koji čujem/čitam zadnjih dana (Bogu hvala ne u toj mjeri na Zoni) kao eto glupan Boban se riješio Petka i Pjace koji su najbolji ikad, a ostavit će tamo nekog Mmaea koji je rupetina. Jedno nema veze s drugim, ali to je očito preteška matematika nekima.

Ima Zvone oči kao i svi mi, lupali bi mi lajkove na Hvala Samy objavi da postoji zainteresiran klub ili da se ugovor može bezbolno prekinuti. Ali ne može jer netko je bio vizionar i nažalost zapeli smo s njim.

Po tim postavkama je definitivno bolje imati ga u ekipi, neka igra HNL pogotovo ako se slaže momčad koja bi trebala poznavati i poštivati pojam vraćanja u obranu. I nadaš se nekoj ponudi kasnije, više ima smisla nego bacati novce na raskid ugovora jer ako se naši senatori, zaslužni, dišem za ovaj klub igrači nisu mogli odreći apsolutno ničega, zašto bi neki Marokanac kojeg se ionako uzelo na zub već u rujnu.
  • Maki85
    184
    A glete ljudi, treba imati na umu da takve klauzule nisu baš normalne, nego se potpiše s igračem na 3 godine i to je to. Kod Pjace su se očito htjeli osigurati s obzirom na njegovu povijest ozlijeda da se ugovor prekine. Čovjek je ostao neozlijeđen i sad su mu se htjela skinuti na silu ta godina ugovora na koju je imao pravo.

Stoji da po igrama nije zaslužio 1.2 milijuna, ali kad bismo tako gledali, onda bi Sučiću npr trebalo isplatiti dodatke jer je po igrama zaslužio više.
  • Crni86
    11.5k
    ne kuzim poantu. Ali evo primjera za navijace, da se poskupe godisnje karte za 20%, ja bi ju opet kupio jer volim svoj klub, volim subotom na maksimiru gledat svoju ekipu. Dolazak po kisi je isto tako dobar primjer dokazivanja ljubavi prema klubu po ovoj kisi.

A sta je pjaca napravio da dokaze ljubav prema dinamu osim ig floskula? I ne zanimaju me tu golovi, transferi i sl. Za to sve je bio itekako dobro placen.

Odreko se klauzule za 50% transfera od rijeke? Nije. Pristao da se ukine klazula o produzenju? Nije.
    Pjaca je bio veliki profesionalac i to je dokazao, a za sve one rijeci sa instagrama ja nisam nasao neka dijela koja ih podupiru.
  • Droljo
    16.8k
    Šta vam je jadni Samy Mmaee A Nwambeben kriv što pjaca i petko nisu više tu?
  • Jurki
    17.8k
    Šta vam je jadno mmaee kriv što pjaca i petko nisu više tu?Droljo

Ljudi su sposobni sve napisati i svasta nadrobiti, samo da opravdaju te poteze.. jebiga.
    Cinjenice? Ma jebes to, to je nebitno.
    Istina, samo istina je bitna.. drugo apsolutno nista.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.