• Efes Pilsen
    9.9k
    Naknade pameti ima svako. Mmae se i ovdje na scout temi spominjao kao idealno pojacanje - roden i skolovan u Belgiji, povremeni reprezentativac Maroka koji dolazi iz kluba koji ima pritisak biti prvak u kontinuitetu i u kojoj se u nogometnu infrastrukturu ozbiljno ulaze. Ni premlad ni prestar, odlicna igra nogom, cak i dueli su mu tamo izgledali dobro.
    E sad, ovo sve nabrojano je sto svaki laik moze procijenit, a ne moze bas svako bit SD. Navodno su se cak i raspitali o karakteru kod Vahe. Bez naknadne pameti mislim da bi opet 90% ljudi digli ruku za ovakav transfer. Po svim parametrima na papiru ovo je igrac za nas.
    Kao i u svemu u zivotu negdje pogodis negdje promasis. Covjek je za svoje izbore platio poslom. Idemo dalje, mozda se Rangersi jave i na ljeto jbg.
  • Sajla
    7.3k
    gledam jednog stopera (da sad ne otkrivam ime), igra u ligi sličnoj našoj po koeficijentu, a u europskim utakmicama ima u prosjeku više od 4 dobivena duela po utakmici sa preko 60% uspješnosti. kaj mislite, bi li to bila dobra zamjena za Mmaeea?
  • Dinaminjo
    1.3k

Ovo nije fm ili pes gdje gledas statse
  • Peškaman
    6.1k

Ratnik,Luckassen?
  • Sajla
    7.3k
    kak nije, pa ovdje se cijelo vrijeme piše kak je ovaj zadnji stoper lige po broju duela i to je krunski dokaz njegove nesposobnosti. ja nemam ni vremena ni volje gledati bezbroj utakmica i tražiti igrače po svijetu, zna se kome je to posel. ali kad mi netko pokaže usporedbu brojki i statistika neka dva igrača, nekog vraga to ipak može značiti, kaj ne?
    ako imam igrača koji ima manje od 40% uspješnih duela, a osvoji ih manje od 2 po utakmici, pa s druge strane gledam igrača koji na istoj poziciji u usporedivo jakim utakmicama ima preko 60% uspješnih duela i osvoji ih preko 4 po utakmici, biram ovog drugog.
    ono kaj ne shvaćam je kako se dogodi da to bude jedna te ista osoba u razmaku od godinu-dvije dana. kak lik protiv Genka, Olymipacosa, Fiorentine, Celtica, Bayera, Betisa, Trabzona, Monaca može imat 60% i 4 uspješna duela, a protiv Gorice, Rijeke, Osijeka, Belupa biti tak očaja? kako ga Fruk prođe prekjučer kao da ga nema, koji k se tu događa? ne shvaćam tog tipa nikako, nije mi jasan, i onda gledam njegove brojke iz prošlih sezona i potpuno sam zbunjen. je li nam podmetnut njegov nesposobni brat blizanac, jel' mu stavljaju nekaj u hranu, jednostavno ne razumijem...

Ratnik,Luckassen?Peškaman
    ne, Sammy Mmaee iz Fernecvaroša. po brojkama izgleda neki potpuno drugi Mmaee od ovog koji igra kod nas.
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/613542
  • Izet Hajrović
    4.1k
    još tome dodaš informaciju koju ima Haza: "Stoperi su nam sad dolaskom Galešića riješeni, a imam jednu anegdotu oko Mmaeea. Čabraja, lijevi bek koji je sad otišao iz Rijeke je igrao jednu sezonu s Mmaee u Ferencvarosu, kaže da je Mmaee brutalan, da je lik čudo, samo treba znati s njim, i da ga ne treba previše gaziti (što je Bjelica napravio)."
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Sad jos dodaj ono sto sam pricao i za Galesica - mi ne igramo ono sto igra Ferenc i Rijeka. Nama ni Galesic ne izgleda kao sto smo ocekivali, a zasto?

Rijeka igra nogomet sa 2 zadnja vezna, oni metu ispred zadnje linije. Slobodno pogledajte utakmicu opet i usporedite sta se dogodi kad nas igrac prode bilo kojeg njihovog - Selahi i Petrovic ciste. Niti Galesic niti Mmae nisu hvatali igrace na centru, pa Ferenc kad nas je izbacio nas je uhvatio na centru na otvorenom prostoru s najskupljim stoperom na svijetu koji ima sve, a nije uspio sprijecit gol Uzunija.

Ne moze rekordna sezona gutanja golova bit samo na zadnjem redu. To ne amnestira Mmaea da ne ulazi u taj duel napravit faul il odnjet igraca, ali eto..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.