• veselko tenžera
    3k
    Mmaea sam gledao uživo na Pampasu. Cijelo drugo poluvrijeme dok smo lovili gol za 2-1 je bio doslovno ispred mene. On i Teo su visoko stajali, čekali loptu na napadače Osijeka, agresivno iskakali i presijecali. Cijelo poluvrijeme bez greške, agresivan i pokretan, skupa s Teom je sve po kupio i brzo predavao loptu naprijed.

Ni traga nezainteresiranosti i tromosti, baš je igrao dobro i izgledao kao pojačanje.

Nadam se da je njegov problem bio "samo" Bjelica.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Njegova nonšalancija se pojavila i prije Bjelice
  • Droljo
    10.4k
    Kak je došla tako može i otići. Koji god razlozi bili za nonšalanciju.
  • Ivdzo11
    4.8k
    Ako njemu nije stalo i nema motiva da se dokaže kod Cannavara, pogotovo nakon što je dobio novu priliku, onda :cheer:
  • dinon7
    1.3k
    Vratio se u sastav. Nadam se da će uspjeti dokazati da je ozbiljno pojačanje za Dinamo.
  • OsamŠest
    4.1k
    Mmaee u formi je vjerojatno naš najbolji stoper trenutno. Ona njegova utakmica protiv Qarabaga doma je zapravo prava slika njegove kvalitete. Pao je kao i cijela momčad, a i dosta je teško stoperima kad ih se ostavi na vjetrometini bez prave šestice ispred njih.

I uz Perkovića, najbolji stoper s loptom u nogama. Mislim da ćemo dobiti veliko pojačanje u njemu ukoliko ga Cannavaro uspije vratiti na tu razinu.
  • vjeko1701
    11.2k
    To niš neće vrijediti ako je zbilja kronični problem s njegovom motivacijom i trudom.
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    94
    gledao je danas na IG presicu. ocito je zainteresiran :lol:
  • Gradjanski Dinamo
    384
    Najbolji stoper lige opet u akciji. Top! :fire:

Ako nekom nije jasno o čemu pričam, samo pogledajte kako se čovjek kreće s loptom.
  • Chempers
    419
    Sramota i ništa drugo.
  • E46
    941
    Sta je tocno sramota?
  • Crni86
    6.9k
    ako nije napravio nista kriminalno, nije li bolje da zasluzi svojih 800k na godinu ili da mu mozda odmah sad sve isplatimo i posaljemo u drugi klub?
  • emilperska
    7.4k
    1. Zašto treniraju na glavnom terenu? Kaj su pomoćni tereni toliko propali da ih je ova susnježica od sat vremena dokrajčila?
    Netko u klubu se treba opako pozabaviti terenima. Ako cemo cekati selidbu na Kranjču, bit ce redovno pola ekipe van stroja..

2. Pad MMAe je počeo debelo pod Jakirom. Kulminacija Bayern i Hajduk. Pisao sam vise puta da nije mogal fizički pratit Livaju pa je Jakir usred tekme rotirao njega i KTCa da Teo pazi četnika.

3. Gadi mi se ovaj potez..
  • Crni86
    6.9k
    Zašto treniraju na glavnom terenu? Kaj su pomoćni tereni toliko propali da ih je ova susnježica od sat vremena dokrajčila?
    Netko u klubu se treba opako pozabaviti terenima. Ako cemo cekati selidbu na Kranjču, bit ce redovno pola ekipe van stroja..
    emilperska

Bilo je govora da ce pomocni tereni ici u sanaciju u ovoj godini. Svakako je nesto poduzeti po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.