• marcio amoroso
    54.3k
    Jednostavno mi nije jasno da svaka treca tema koju otvorim na zoni negdje pise nekaj o hajduku ili tovarima...tema hrvatski nogometni kup je do jucer bila aktivna a kup je odigran prije 5 dana....ovo je forum o dinamu a ne njima — Fićo1986

Uopće nije istina da je svaka treća tema o njima i pretjeruješ. Ja sam prvi protiv toga da ih se stalno spominje, ali ih se spominje u 3 od 25 stalno aktivnih tema. Shit of the day, 1.HNL, Hrvatski nogometni kup. Ako ti toliko smeta spominjanje njih jednostavno zaobiđeš te tri teme.
  • seljak86
    3.2k
    Mislim da nije primjereno da je tema "KK Dinamo" u kategoriji "parlaonica". Ako je KK naš klub, nema kaj raditi u "čavrljanju o svemu i svačemu". Ili nek se otvori kategorija ko što ima futsal ili radije stavite to u "Dinamo Zagreb".
  • marcio amoroso
    54.3k

Dečkima se nudilo da imaju svoju kategoriju!

Savjet za tebe, a i za sve ostale.

Na zonu ulazite preko all discussions! Tako vam je sve preglednije i imate sve aktivne teme na ekranu.
  • NORTE
    27.8k
    Mogu li se davati preventivni banovi na neka kraća razdoblja?
    Jedno su normalne rasprave i različita mišljenja, a drugo konstantne infantilne gluposti koje ti zgade dolazak na zonu.
  • Navijač Dinama
    13k
    Pošto vidim da ima prijedloga i kritika, zelio bih pohvalit dobru priču, (iako moja pohvala iskreno i nema neku vrijednost) za @Krizy za ove izvučene statistike( di ih kopaš stari i otkud ti se da :lol: )

Te onda za cijelokupnu moderaturu i administraciju Zone, pogotovo kad uzmemo u obzir od toga koliko ste vremena za sve odvojili, da ste za utakmice direktno Vi zvali i pozivali, nebitno jel to bio KK, FD, GNK, proširili ovu priču "Plave oaze" , zaslužni za neke stvari u marketingu svojim utjecajem, pa onda do vođenja samoga kvalitetnog foruma i svih Zoninih stranica na društvenim mrežama.

Stranica/Forum je vjerujem na neke dosta utjecao na širenje nekih vidika oko stvari u klubu(na mene prvog, pogotovo), vezano za njegovu povijest, djelovanje i sve što Klub u koji se kunemo obuhvaća.

Hvala vam.
  • Krizy
    77k
    Ma ja sam jednostavno bolestan za raznom statistikom i to je to, uvijek mi se da :lol:

Hvala za sve lijepe riječi :grin:
  • dinamo u srcu
    3k
    Meni ovaj forum dođe kao sportske prije 15 godina. Jednostavno nešto bez čega ne mogu ne započet dan uz jutarnju kavu. Jednostavno užitak.

Dečki čudo ste i samo rokajte dalje.
  • deda
    48.5k
    Hvala kompa u ime ekipe
  • Jurki
    27.9k
    dodal bi samo da su informacije tocnije nego u sportskima
  • Neki tip
    21.4k
    Kolega lepo prosim, piše se repstacija. — Draž

Istina, mea culpa, mea maxima culpa!

Evo, odblokiralo me, vratio se iz progonstva, sljedeći put kad me budu proganjali samo zato što mrzim Hrvatsku ću pripaziti na te detalje!
  • Eduardo
    31k
    nisi ti trebao odmarati do 1. srpnja? :smirk:
  • Neki tip
    21.4k

Pomilovalo me zbog dobrog vladanja pa pustilo nakon dvije trećine odslužene kazne.

Kanda ti je žao što se vratih? :worry:
  • Infinity
    21.6k
    Vec sam pomislio da odmah prvi dan imas neke kritike :lol:
  • Neki tip
    21.4k
    Zar ja? Nikako, pa čak sam vam i razglednicu iz Rotterdama poslao, nadam se da vam se svidjela. :razz:

Hvala @xavier na objavi
  • Eduardo
    31k
    dapače, jedan si od onih čije je upise gušt čitati :ok: tipkamo se do sljedeće reprezentativne pauze :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.