• Paggini
    34.6k
    Izbrisao sam ga ja i upozorio korisnika u inboxu jer mi se nije baniralo korisnika za vrijeđanje korisnika koji je trajno baniran. Radi se o @sport, uvreda je za ban, pa Krizy odluči ima li smisla

Ova dramaturgija za Dalibana nije potrebna, ne bi se on za tebe nikad ovoliko grčio.
  • Guinness
    2.4k
    Kome se ne sviđa, drum je đaba
  • Dino
    3.1k
    Kolko se maksimalno pitanja moze staviti u anketu pri otvaranju teme?
  • NitkoBitan
    22.1k
    Pohvale za vrlo jednostavan postupak prebacivanja profila na drugu mail adresu kao i jednostavno mijenjanje lozinke (bolje da se nisam ni upoznavao sa tim al eto). Sa informatikom sam skoro na vi i pribojao sam se da cu da cu ostat bez ovog profila jer mi je bio vezan za mail koji mi se brise do kraja godine.
  • ZgBlue
    587
    Podsjetnik da je tema transfera namjerno razdvojena na "rasprave" i "vijesti".
    Naslov koji se može iščitat iz linka nije dovoljan sam po sebi, pogotovo strani linkovi...
    Screenshot-20250119-132234-Chrome.jpg
    Kaj se događa u pozadini? Tko se zeznuo i kakve veze imaju svrbi sa nama?

Ne morate kopirat cijeli članak, ovako ukratko je sasvim dovoljno radi jednostavnosti praćenja vijesti i samog foruma.
    Screenshot-20250119-132432-Chrome.jpg

Taman je kolega dao savršen primjer. Imamo sve kaj nam treba. Znamo o kojim novinama se radi (procjena relevantnosti informacije/davanje klika), o čemu se radi (transfer Sučića u Inter) i da je po njima posao riješen.
    Screenshot-20250119-140149-Chrome.jpg
    Onaj koga zanima slovo više otvorit će link ili temu "rasprave"
  • Bosskovitz
    14k
    Kladio bih se da se radio o novom profilu onog lažova Gajija koji je upravo zbog ovakvih idiotarija već baniran:

Zašto se plašite da ostatak forumaša vidi da je Boskovic, koji je blizak DPu, npr za gay slikovnice, ili ne vidi problem u zamjeni stanovništva? Pa jer bi nastao revolt. Dinamov puk ne smije vidjeti kakve stavove imaju neki ovdje a i u DPu. I otkad to Saša Pavičić nije član Možemo?BijeliLabud

EDIT: zanemarite, vidim da ste ga već skužili. Koja patologija.
  • Šteco
    872
    Predložio bih da se takvi postovi brišu. Baš sam pisao o tome u toj temi, samo par postova prije, kako ponavljanje određene laži dovoljan broj puta stvara narativ koji mnogi prihvate kao činjenicu. Ta mantra se širi, hvata zamah i na kraju se percipira kao istina, iako je potpuno neutemeljena.

Ovo je privatna platforma i vi možete odlučiti kako ćete je uređivati. Ako će neki "Labudi" pričati o cenzuri i represiji, neka to rade negdje drugdje – ovdje za takve stvari ne bi trebalo biti mjesta. Treba misliti i na ljude koji su se dali na raspolaganje klubu, koji su istupili i žrtvovali se kako bismo danas imali demokratskiji i pošteniji Dinamo.

Činjenica je da će brisanje takvih upisa smanjiti nepotrebnu histeriju. Samo deset minuta nakon tog posta, već su dva člana odgovorila na njega, i to vodi tu temu u potpuno pogrešnom smjeru. Ovo je samo moje mišljenje i prijedlog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.