• rokikaciga
    8k
    Je, al to je rizik kad imas golmana koji voli igrat s nogom.
  • hardek
    7.7k
    Je, al to je rizik kad imas golmana koji voli igrat s nogom.rokikaciga

Mislim da je loše procijenio ovu situaciju. Dobro je da voli dodat kratko, al situacija di je 1:1 praktički 90% ekipe je na protivničkoj polovici, duga je bila puno logičnija odluka.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    Osim tog krivog dodavanja, sasvim dobar, puno sigurniji od nevistica u igri nogom, istrcava na vrijeme i sigurno kupi balone.

Nije za bit dugorocno jedinica, ali prezivit cemo s njim do zime. Da je ranije dobio priliku vjerujem da bi par bodova vise imali.
  • rokikaciga
    8k
    I kad je tu zajebao sam se manje bojao nego kad bude nekakav centarsut ili udarac sa 20 metara protiv Neve..
  • Hebimir Strašni
    161
    Pa da kad on brani bar me ne trokira srce kod svakog ubačaja. Dovesti poštenog golmana i Fićo idealan za pouzdanog rezvrvnog.
  • Crni86
    18.1k
    Hladan kao spricer

Ide centarsu, meni puls na 150, fila lagano s lijeve na desnu , lagani skokic i kupi loptu.

To je ta sigurnost koju dinamov golman MORA uljevat.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Meni je srce stalo na ono dodavanje kaliku. Sreća pa se valjda Sergi ukazao. Osim toga dobra predstava iako realno nije imao ni posla.
  • Eduardo
    27.5k
    nije imao posla, ali za razliku od Neve ovaj ima govor tijela koji odaje sigurnost i samopouzdanje. Baš se vidi ogromna razlika u tom segmentu između njih dva.
  • Marc
    740
    Jel ima netko GIF ili video tog dodavanja hahha inace tekma vrlo dobro odrađena, pogotovo igranje nogom i traženje slobodnih igrača i duge lopte.. puno bolje i sigurnije to izgleda nego sa Nevom
  • Mali dioničar
    18.7k
    Meni je srce stalo na ono dodavanje kaliku.marcio amoroso

Ne znam kako racionalno objasniti to trenersko
    inzistiranje na "build up-u".

Koja je korist od odigravanja od vratara prema zadnjem veznom okomite lopte sa pozicije recimo penala na 30 metara.

Ako sve ispadne optimalno, taj vezni koji i tako ima igrača na ledjima, u najboljem slučaju odigrat će loptu stoperu ili beku.

Ako ispadne da se lopta presiječe ili se vezni sam od sebe posklizne, pogrešno primi loptu pa mu se oduzme u trenutku primanja kad mu je koncencentracija suboptimalna, protivnik ti ide frontalno prema golu, a stoperi su ostali razmalnuti jer očekuju povratni pas.

Ja ne vidim što momčad kroz tu akciju dobiva, ali vidim da može izgubiti jako puno.
  • Zagi
    13.4k
    Ja ne vidim što momčad kroz tu akciju dobivaMali dioničar

Sjeti se kaj jučer nisi vidio ,a bila je konstanta u svim imalo jačim tekmama.
    Nevini baloni prema špici koji su nerijetko završavali izgubljenim posjedom ili u autu.

Ono konkretno dodavanje koje nam je izazvalo aritmiju je greška. Imao je boljih opcija.
    Desi se. To eliminirati i sve pet.
  • fakin
    2.2k
    Definitivno mu je pozicija za rezervnog golmana Dinama, niti blizu jedinica. Nadam se da za mjesec dana dobivamo novu jedinicu bio to Livakovic ili netko treći
1678910Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.