• Neki tip
    21.3k
    Moram priznati, iz cega je Mierez iskopao golove, mene je konacno kupio.Infinity

Dugo već Miereza smatram pojačanjem za Dinamo i znam da se dosta dinamovaca do čijeg mišljenja držim s tim baš i ne slažu, ukazujući na tehničke manjkavosti.

Po meni, da ima još i bijesnu tehniku, bio bi zvijerka od 20-25 milijuna, a ne igrač Osijeka s 27.

Međutim, i to se da kompenzirati.. kak veli @Klenx, da ga je upariti s Petkom, a ne dovesti umjesto Petka, to bi bio posao.

Pa jbt ulovila bi me tovarska razina euforije. :lol:
  • Klenx
    7.9k
    Međutim, i to se da kompenzirati.. kak veli Klenx, da ga je upariti s Petkom, a ne dovesti umjesto Petka, to bi bio posao.Neki tip

Apsolutno, Mierez kao terminator naprijed koji grize, tuče i pritišće stopere, a uz njega Petković koji bi onda imao duplo više prostora za svoje čarolije.

Sa Mierezom naprijed ni ne treba nam to famozno desno krilo, u tom slučaju bi mogli igrati malo atipičnih 3-5-2, nešto poput:

Nevistić - Bernauer, KTC, Mmae - RPG, Sučić, Mišić, Pjaca - Baturina - Petković, Mierez

Gdje bi Pjaca bio istureniji gore na strani wing back (ili praktički krilo) kojem lijevi stoper i Mišić pokrivaju leđa, a RPG malo povučeniji wing back. Dok bi se Baturina zabadao u srednji i desni prostor između linija.
  • vjeko1701
    15.7k
    ukazujući na tehničke manjkavostiNeki tip

Meni je najvise do psihe jer u proslosti kad je potonuo onda je zbilja potonuo a nikad u karijeri nije bio u klubu di su pritisak i ocekivanja ko u Dinamu.

Plus imali smo vec primjere juznoamerikanaca koji odu od top igraca za nas do otpisa u jednoj sezoni. Najbolji primjeri Morales i Henriquez.

Imali smo i primjere igraca koji su u konkurentima razbili ligu pa su kod nas brzo postali samo teret. Primjer Drmic, Bockaj.

Mozda je sazrio i ne bi bilo problema. Meni je najveci problem ideja da se on dovede ko diretna zamjena za Petkovica jer bi onda prakticki cijelu sezonu stavili na njegova leda a tolko mu jednostavno ne vjerujem.

Kao partner Petku/zamjena, za razuman iznos malo tko ne bi probao. Kao direktna zamjena za 4-5M vjerujem da se moze bolje.
  • Droljo
    16.7k

Možda pi puko pod pritiskom ili bi dodatno eksplodirao sa deset puta boljim suigračima gdje nebi morao toliko grintat jer mi imamo loptu. Više bi gol mogao gledati...
  • vjeko1701
    15.7k
    Mozda, ne znam. Ne bi stavio cijelu sezonu na kocku na to. Ako Petko ostake 100% barem do zime onda idemo. Petko, Mierez, Kule. Zvuci odlicno.
  • Bosskovitz
    16.8k
    Ovi Osijekovi Estonci su baš loši, onaj golman im je čista katastrofa, ali treba i u takvog tekmi zabiti 5 komada. Gledao sam samo highlights, ali djeluju smisleno i dobro. Unatoč slabom protivniku, puno ozbiljnije od Hajduka i Rijeke. Hajduk s druge strane ne znam kaj da velim, ako prime gol gore bit će čupavo samo tako. Jedan jedini gol iz igre u 90 minuta na domaćem terenu protiv kluba s Farskih otoka je za klub koji ima praksu ispadanja od Kazahstanaca, Iraca, Gruzijaca, Maltežana i sličnih vrlo nesiguran rezultat.
  • Droljo
    16.7k
    Jedan jedini gol iz igre u 90 minutaBosskovitz

Koji gol iz igre?
  • Bosskovitz
    16.8k

Pa prvi. Ok, iz prekida je, ali pod gol iz igre sam mislio na gol koji nije iz penala, s obzirom da su na te navikli.
  • badjibadara
    5.1k
    Ovi slovaci su prilicno zilava ekipa. Trabzon je samo vratar drzao na zivotu.

• Sajla
    9.3k
    Tovari ostavili Sahitija u Splitu jer je zakasnio na put.
    Baš me zanima kak budu se snašli na 10ak stupnjeva i umjetnoj travi, a još bi trebala i kiša pasti..
  • Simpatizer
    641
    Tovari ostavili Sahitija u Splitu jer je zakasnio na putSajla

Piše Index da je na trening zakasnio pa ga je namjerno ostavio u Splitu Gattuso
  • Paggini
    52.2k
    Sjećamo se šta se zadnji put dogodilo kad su nekog ostavili u Splitu da ne ide na daleko putovanje, tad je bio Kazahstan, doduše :snicker:
  • Krizy
    57.8k
    Bravo - Zrinjski 0:1, bravo
    1:1
  • Peškaman
    7.1k
    Bravo-Zrinjski 1:2
    1:3 Frano Mlinar.
  • veselko tenžera
    4.3k
    Kakva HNL romantika gledajući Zrinjski. Abdurahimi, Posavec, Mlinar, Ivančić, Ćuže, Tičinović, Topić...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.