• Doktor Kunić
    4.3k
    postavke -> račun -> provjera u dva koraka

Na neki način vam ukradu wapp, i nemate pristup wapu više, pa radi sigurnosti dobro je ovo aktivirat
  • Bernard
    641
    odrađeno,hvala na info
  • Mr Blue
    4k
    Dvostruku provjeru ili Two Factor Authentication (2FA) uključite gdje god možete... mail, društvene mreže, aplikacije za dopisivanje... to je najbolja stvar koju možete sami učiniti glede zaštite podataka i online sigurnosti i u velikoj većini slučajeva će vam pomoći.
  • BornaPŽ1986
    1k
    Dobro jutro svima osim južini
  • Sajla
    6.7k
    @Neki tip "da ne spamam na temi o transferima" ;)

svaka čast na trudu i brojanju spominjanja igrača na toj temi. a još da si uključio izraze poput Brex ili Breks koje sam viđao, otišli bi Brekali valjda na preko 2000 spominjanja :) mogli bi Brekala uzeti kao jedinicu za trending na transfer temi, pa Despodov ispadne 0,1 Bro (Brekalo), a Ojeda 0,18 Bro itd. ;)
  • Nolifer
    9.2k
    Kopenhagen potpisao sa Adidasom do 2028

https://www.footyheadlines.com/2024/01/copenhagen-x-adidas-kit-deal.html

I ulazi u B premium klubove, dobivat će Originals seriju i bespoke kits...

"Copenhagen's kits will no longer be based on the Adidas teamwear template but will be a bespoke kits, making them an Adidas B-Premium team."

A to smo mogli biti mi... Netko je gadno zajebao....
  • The Undertaker
    6.5k
    A to smo mogli biti mi... Netko je gadno zajebao...Nolifer

Pretpostavljam da onda znaš što je nudio Adidas a što Castore? Daj podijeli sa nama.
  • mali M
    6.4k
    slažem se. ma meni se neda oko toga nešto sad dramiti.. u najgorem slučaju nosimo ih tri sezone, nakon toga potpišemo nešto što je više po našem šmeku i to je to. Mene naravno kao i ostale više zanima što će od dodatnog asortimana imati Castore.. Mada iskreno, kad vidim da mi Castore stavlja cijenu kao i Adidas i Nike, dođe mi lagani podsmjeh na lice, ali okej.. vidjet ćemo šta će od svega biti
  • Nolifer
    9.2k

Znam isto kaj iz medija kao i svi. Nemam kaj podijelit. Trebalo je to na višu razinu, samo je trebalo volje, a ne dopustit, da budemo zadnja rupa na svirali. Znači Kopenhagen je samo dobar primjer da se moglo...

Nemaju nešto veći budžet oni, sličan kao i mi koliko mogu vidjet na TM
  • NB86
    15.5k
    Trebalo je to na višu razinu, samo je trebalo volje, a ne dopustit, da budemo zadnja rupa na svirali.Nolifer

Divno zvuci, samo to tako u stvarnom zivotu ne fukcionira

Nemaju nešto veći budžet oni, sličan kao i mi koliko mogu vidjet na TMNolifer

Kakve pobogu budzet ima veze sa icim
  • nemapredaje
    4.1k

Adidas zanima samo broj prodanih artikala s oznakama kluba. Vjeruj mi da tu nismo ni blizu Copenhagenu
  • The Undertaker
    6.5k
    Za bilo koji smisleno uspoređivanje bi trebali znati barem osnovne parametre ponuda Adidasa i Castorea Dinamu i Kopenhagenu. Unikatni dres je samo jedan mali dio kompletnog ugovora. Ocjenjivati da li je netko pogriješio ili nije na osnovu aktivirane opcije unikatnog dresa je pretjerivanje.
  • Mr Anderson
    9.9k
    Mislim da to u koji ćemo razred kod Adidasa ući ovisi o broju prodanih dresova i ostalog, tak da priča kako smo mogli biti na mjestu Kopenhagena da je bilo volje ne drži vodu.
  • mali M
    6.4k
    Meni je nemoguće da padnemo u bilo koju kvalitetniju ciljanu skupinu adidasu zato što je kod nas životni standard loš i ljudi ne kupuju toliko te stvari. Ne da je nekome preskupo odvojiti 5% plaće za dres svog kluba, nego je cijena tolika da ćeš ga staviti pred kraj na listu prioriteta.
  • Nolifer
    9.2k
    O broju prodanih dresova je meni jasan taj dio priče i nisam mislil da o tome moram pisat, već su me zanimale te neke druge stvari. I zato mi se čini da priča sa Adidasom ima nesretni završetak, nažalost po nas...

I zbog toga je bilo u kontekstu, a to smo mogli biti mi.. Dal će Castore biti bolji kao kaj obećava, vidjet ćemo...

Baš šteta...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.