• Efes Pilsen
    9.6k
    Jel gleda tko El Classico? :lol:
    Navijaci Barcelone razvlace reklamu za Stonse :rofl: :vomit:
  • Eduardo
    22.1k
    čestitke na sinu, lijepo ime. Dani i Bruno, sad čekamo frajera koji će kćerkicu nazvati Amra ili Vlatka :smile:
  • BBBaranja
    2.9k

I Božica može ući u uži izbor :grin:
  • Mihaljević
    11.2k
    Jel Dani zna da si dao ime sinu po njemu? :chin:
  • Eduardo
    22.1k
    Jel gleda tko El Classico? :lol:
    Navijaci Barcelone razvlace reklamu za Stonse
    Efes Pilsen

Spotify je 'zaslužan' za to. Oni su glavni Barcin sponzor, a ujedno taj način promoviraju album Rolling Stonesa koji su BTW na stadionu. Tako su igrači nosili dres s logom sove koja predstavlja Drakea i logom novog albuma Rosalíje kao što i danas nose logo Stonesa. Uzimaju dobru lovu, briga ih.

zaboravih na tetu Božicu.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Lako za to, za reklame.. al setalica.. :vomit:
  • Nolifer
    9.2k
    Hey Jude 2 vs Stones 1

Dobra tekma na kraju :ok:
  • BBBaranja
    2.9k

Jedan forumaš mi je rješio njegovu video čestitku malom za rođendan,tako da vjerujem da je svjestan po kome je mali dobio ime..
  • Droljo
    11.2k
    Bio nam jučer badel u gostima moslavini.. spljugali 10 razlike.. dobro su se dečki držali. Bilo dobro navijanje a i digla se neka krpa za kureta i minuta šutnje. Vi koji imate fejzbuk vjv možete vidjeti jer sam tedija vidio da je slikao.
    Dobro jutro svima koji slave
  • IceMan
    2.5k
    Čestitke kolegi Baranji na prinovi u obitelji. Neka je živo i zdravo..

Nadam se da i našim mukama po Mateju danas dolazi kraj…
  • Mihaljević
    11.2k
    Izleti mi Mierez na elek. romobilu pred auto danas i svirnem mu i pokažem mu Dinamovu zastavicu , samo se okrenuo :rofl:
  • Nolifer
    9.2k

Šteta kaj nisi snimio... :lol:
  • serbus
    4.5k

Meni što se navijača tiče nisu ni jedni ni drugi jasni da ih na gostovanjima nema , Realovih je bilo 20tak ... Isto tako sam bio na Real-Atletico , isto gostujućih ništa makar su u istom gradu... To praćenje kluba u Španjolskoj mi nije baš jasno imaš sve što poželiš od kluba a vani ih nema...
  • Efes Pilsen
    9.6k
    kod njih su ultras grupe zabranjene pa kontam da se ni ne organiziraju nesto extra. Dosta se oni mjesaju po domacim tribinama, to se vidi i po dresovima, ljudi nemaju beda otic na istok, zapad u dresovima suparnickog kluba.
    Al mi nije jasno da su toliko nisko otisli da razvijaju setalice za sponzore.. pa jebote.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.