• plavi67
    922
    kad je to bilo?
  • Patak
    3k
    stranica 313 teme Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo. Ali nema veze, imaš pravo na svoje mišljenje o Struparu, legenda je on samo ne u HNLu po meni.
  • plavi67
    922
    aha, vidio sam. to zbog trolanja sam napisao, ne zbog mišljenja tvoga .ako nisi trolao, onda moja greška, sorry.
  • blackbully
    4.5k
    Knjižara Novi informator, Petrinjska ulica 13. Dostupno 2. izdanje, cijena 20 €.

nmqd8ygm6eyxf7qq.jpg
    Attachment
    1000032617 (87K)
  • Jaro
    8.7k
    Inzinjeri i doktori u Francuskoj

U medjuvremenu, trener PSG je u pritvoru zbog navodnog maila u kojem je pogrdno/rasisticki komentirao sastav svog kluba prije 3 godine...
  • bluelions
    343
    U Francuskoj, Tata došao po sina prosvjednika
  • Patak
    3k
    Twitter više ne dopušta anonimne preglede pa pliz napišite o čemu se radi...
  • deda
    34.5k
    Ovaj Musk je bolestan čovjek.
  • Eduardo
    22.1k
    stvarno je idiot. Twitter mi je daleko najdraža platforma od svih društvenih mreža i jedina koju privatno zaista koristim. Frajer će svojim glupostima i izmišljotinama upropastiti Twitter.
  • NORTE
    13.2k

Poljska je obećana zemlja.
  • marcio amoroso
    39k
    Bravo za Poljsku!!
  • Captain America
    19.3k
    Ima li netko iskustva s učenjem poljskog, kolko je težak jezik? :sweat:
  • masacusec
    4.4k
    Ovaj poljski političar vrlo je vješto eskivirao pokvarene pokušaje provokacije ove dnovinsrke te je pokazao muda i demonstrirao svijetu kako se ne dodvoravati i pokoravati europskim "liberalnim" vlastodršcima i velikim "humanistima" . Isto tako, frajer se ne boji automatskog prišivanja stigmi rasista/nacionalista i sl. oktroiranih epiteta koji se danas dijele ko bomboni svakome tko čuva svoj teritorij od neželjenih uljeza.
    Jer, svijetu je danas nametnuta indoktrinacija da je zauzimanje obrambenog stava prema svojemu automatski nacionalizam i ksenofobija...
    Eh da je Europi više ovakvih političara, Europa bi bila Europa!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.