• Majki2111
    3.7k
    Ma treba odabrat pravilno. Osjećam odgovornost tu.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Tema se zove modri šank-ajd na pivicu a teme za one koji još ne smiju pit pivice.

Majki, kad si mlad, cure dodju i prodju dok ne dodje ona koja će te sjebat toliko da ćeš ju oženit. Ne zamaraj previše glavu s ovakvim glupostima. Iskoristi prilike koje ti se pruze. Znat ćeš kad je ona prava, vjeruj mi.
  • SAS1987
    16k
    Kad vam ulete dve cure,kako birateMajki2111

Ja se uvjek zapitam "pa gdje bas mene pronasle" i odem nekamo gdje za žene nisam samo seksualni objekt :wink:
  • xavier
    12.1k

Svatko normalan tako napravi :strong:
  • masacusec
    4.4k
    ja sam od onih koji ne daju ženama prvu noć!
  • Infinity
    17.3k
    Pitanje za slobodne dečke ovdje. Kad vam ulete dve cure,kako birate? Jel vam to dođe prirodno il osjećate tlaku nekako? Ili vam godi?Majki2111

Mozda se medju ponudjenim odgovorima krije vise tocnih odgovora.
  • vjeko1701
    11.8k
    Kad vam ulete dve cure,kako birate?Majki2111

Majki, majki, majki, postavljaš krivo pitanje. Nije pitanje kako odabrati, pitanje je kako dobiti obje u isto vrijeme.
  • seljak86
    2.8k
    Nemoj tako, Majki vježba vjernost jednoj :grin:
  • vjeko1701
    11.8k
    Nisam mislio iza leđa :P
  • Majki2111
    3.7k
    Kad se staviš u poziciju dsa ti uletavaju, zeznuto je odbit cure. Baš bljakasti osjećaj. :vomit: Nikad mi nije bilo napeto mutit sa više njih odjednom. Odanost i vjernost su midraže s jedne strane a s druge strane navalja bit pohlepan u životu.

Samo moje mišljenje. :roll:
  • vjeko1701
    11.8k
    Kao što sam napisao, nisam mislio na "mutiti", iznenadio bi se koliko cura na faksu je otvorena za eksperimentiranje "...:wink:wink:
  • Majki2111
    3.7k
    Ma ne to. Nije to u pitanju.
  • Majki2111
    3.7k
    Ako hoćete sjest u tramvaju, nemojte se pozicionirati tamo u prostoru kod vrata di nema stolica neg odaberite bilo koji dio sa stolicama i tamo stanite dok se ne otvori mjesto. Gotovo uvijek se otvori mjesto kroz par stanica bez obzira jel odaberete lijevu ili desnu stranu.
  • LM1995
    2k
    Ako hoćete sjest u tramvaju, nemojte se pozicionirati tamo u prostoru kod vrata di nema stolicaMajki2111

Ok. Fala ti :up:
  • Oluja
    4.9k
    Ako se nije oslobodilo mjesto do one stanice na kojoj ste trebali izaci provozajte se jos nekoliko stanica, sigurno ce se osloboditi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.