• serbus
    4.3k

Tim gore da njih dvojica iako rade u institucijama RH osjećaju da se ne mogu obratiti istima i prijaviti napad na dijete nego su krenuli sami provoditi recimo to osvetom koja je pošla krivo po njih. Znači da sami zaposlenici države i to one koja provodi zakon i one koja čuva granicu ne vjeruju u nju 2022 godine što to govori o RH?
  • Jaro
    7.6k
    govori sve...
    da su navijaci (bilo koji) presreli auto i zasamarali klinku i zenu - imali bi opcu mobilizaciju, emisije na HRT, 99 clanaka po portalu i slicno. Ovako kad 2 pripadnika zasticene vrste naprave isto, bit ce 3 clanka, 10 statusa na fejsu i prosvjed 3 branitelja...
    za mjesec dana ce se premijer ispricavati pupovcu jer smo mu uvrijedili osjecaje...
  • serbus
    4.3k

Sad si otišao široko od samog događaja slažem se ja s tim što si napisao, samo mislim da većinu kao što i mene jebe što naši nisu dobro prošli pa sad pišemo o državi, pravnom poredku, otvorenom, itd...
  • Fanboy
    2.7k

Ja ne vidim u kojem trenutku dva naša nisu mogla ove ubiti jer oružuje imaju, na kraju čemu si uništiti život ..

Problem je što šumska banda koja ovdje dolazi je zaštićena kao lički medvjedi od medija do politike i slučajevi ekscesa su sve češći i češći. Udariti djevojčicu od 13 godina te pljunuti na nju, a iza su još bili trogodišnje i jednogodišnje dijete. Otac i sin nisu trebali uzeti stvari u svoje ruke i pametno da nisu ništa gore poduzimali, no kako i na koji način tražiti pravdu ?

Najgore od svega što su i oni mogli poginuti i nitko nebi trepnuo. Malo malo po Vukovaru se dobije batine kada kukavički mogu napasti naše, osobito mlade u Dinamovom ili hrvatskom dresu. Ejjj u našoj zemlji dobiješ batine u gradu koji je proživio pakao rata od zločinaca koji imaju imunitet na svakom koraku.

I da, da se dogodi tvojem djetetu nebi mogao ništa osim završiti u zatvoru na dugačak period i razoriti sve dobro što si napravio uključujući svoju obitelj. Službe ništa nebi napravile...
  • Mrvica
    4k
    Ne čudi me uopće što su odlučili uzeti pravdu u svoje ruke. Nitko od nas ne bi razmišljao o tome dal radi u državnoj službi bio to policajac ili vojnik, ja sam prvi jedan od takvih. Možda bi njih dvojica bolje prošli da su to malo drugačije odigrali, ali u takvim situacijama nitko ne razmišlja o tome šta bi bilo kad bi bilo, osveta je j***na stvar. To su likovi koji dođu preko ljeta i provode silu po Kninu i okolici, takvih sam se itekako nagledao jer sam odrastao u Kninu od 97. pa do prije 9 godina. Oni koji žive u Kninu i za koje se zna da su iz srbije, većina njih ne rade ništa loše. Ovo je ekipa koja je u srbiji i onda dođu u posjetu obiteljima i onda srbija do tokija i te fore, dok im netko ne da po tamburi, bilo je takvih slučajeva koji nisu bili po novinama, jer jbg nisu svi košarkaši i poznate ličnosti. Tom jazavcu ovo nije trebalo i definitivno sumnjam da će stati na ovome kad se njih dvojica oporave, ovo će otić daleko sigurno, samo je pitanje koliko daleko.
  • Tom Hanks
    3.2k
    "Večernji list u posljednjih 14 godina objavio 7726 vijesti o Srbiji, opsjednut je hrvatsko-srpskim parovima, jugonostalgijom…"

https://narod.hr/hrvatska/vecernji-list-u-posljednjih-14-godina-objavio-7726-vijesti-o-srbiji-opsjednut-je-hrvatsko-srpskim-parovima-jugonostalgijom
  • marcio amoroso
    37.2k
    Mislav Bago umro.
    Pokoj mu duši :pray:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Navodno skočio sa zgrade. Tako sam čuo, ne mora biti istina.
  • Dino
    2.8k
    Procitao sam u jutarnjem il vecernjem da je u stanu pronaden mrtav, mozda su slozili nesto, mozda je stvarno umro u snu.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    dobar dio hrvatske medijske i javne elite je propast i polusvijet na kokainu i tko zna čemu.
    čisto sumnjam da je umro prirodnom smrću...
  • puxigadjurdja
    1.8k
    Ključna informacija je objavljena da je pronađen u Martićevoj ulici a ne u stanu u Martićevoj ulici.
  • db-izbjeglica
    15.7k
    Tako sam i ja čuo... Mislim, poprilično je simptomatično jer nisu dopušteni komentari na poralima.

Baš lijepo od novinara...
    Međutim, kad umre netko tko ne odgovara njihovom krugu ili kad mu se dogodi nešto loše,
    onda su komentari dopušteni, čak i orgijanje u istima...
  • puxigadjurdja
    1.8k

vade se zdravstveni kartoni i ocjene u osnovnoj školi svih članova obitelji, novinari dežuraju ispred obiteljske kuće, skrolaju na objave na facebooku iz 2009-e i slično. Tužno, jako tužno.
  • Cosey
    519
    Da, zanimljiva je ta navada novinara. Recimo, u petak je bilo navodno silovanje petnaestogodišnjakinje u parkiću iznad Tomićeve ulice. Bila je vijest kratko na portalima i više se ništa ne može naći o tome. Dvojica su je navodno silovala i još dvojica dirala ili kaj već, uglavnom ozbiljna stvar i muk. Da nisu ti osumnjičeni tamnije pute pa zato šutnja? U isto vrijeme, sličan slučaj kod Zadra pa se izvještava, trenutno kako je jedan u bijegu.

Ili prije koji mjesec dosta dugo zatvoren promet prema okretištu Črnomerec. Lik izašao iz auta i počeo pucati pa se ubio. Navodno lik policajac. Ni a ni be o tome u medijima. U krajnjoj liniiji, da se barem kratko o tome izvijestilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.